30 november! tva veckor kvar..

Nu ar vi tillbaka till Brasilien igen, tillbaka till varmen! Har kommer vi spendera dom sista tva veckorna med sol och bad och njuta av allt vi kan. Just nu ar vi i en liten mysig stad vid havet med fina strander, Paraty. Vi ska hinna med Ilha Grande ocksa innan vi tillslut ar tillbaka dar vi borjade i Rio. Det kanns som att komma tillbaka hem pa nagot satt.

Idag har vi varit pa en battur till olika platser har runt omkring Paraty, valdigt fina paradis-aktiga stsrander. Vadret var dock lite trakigt, molnigt och lite regnigt. Fast dte var kanske bara bra i och for sig for annars hade vi val brant oss rejalt. Jag hade dessutom redan brant mej litegrann sedan gardagens solning har pa stranden nedanfor oss. Solen tar sjukt mycket mer nu an sist vi var i Brasilien.
Imorgon blir det kanske en utflykt till ett vattenfall man kan bada i, later helt underbart sa jag hoppas vadret ar battre!

I alla fall sa ar det inte lange nu tills vi ar hemma i kalla Sverige igen. Men faktiskt sa langtar jag lite till sno och kyla. Det ska bli mysigt att fa ta pa sig varma vinterjackan! Otroligt att det redan ar forsta december imorgon och att det var forsta advent i forrgar. Gud vad jag ska ata pepparkakor, julgodis, dricka glogg och julpyssla nar jag kommer hem! :)
Ha det sa bra, sa syns vi snart i Boden igen!



15 november! Buenos Aires!

Nu var det ett tag sen jag skrev har sist. Det har blivit mer uppdaterin pa resedagboken.se, jobbigt att uppdatera pa bada stallena.
I alla fall sa har vi kommit till Buenos Aires, Argentina nu. En riktigt storstad. Det kanns sa annorlunda jamfort med Bolivia dar vi tillbringade nastan 3 veckor. Skont att komma till nagot mer civiliserat och likt Europa. Har blir vi till helgen da vi aker vidare till Iguzu falls och Brasilien. Fyra veckor aterstar nu av var resa, om prick 30 dagar landar vi i Lulea bland all sno och kyla. Jag langar till snon och aka skidor.

Senaste tiden har det hand en hel del iaf, bla:
- Sjukhusvistelse.
- Djungeltur.
- Fangelsebesok.
- Tripp i Saltoknen.
- 27 + 9 timmars bussresa till Argentina...

Ja, ni ser. Och mer kommer handa! Vattenfallen (Iguzu falls) kommer bli sa grymt! Sen blir det mycket sola och bada i Brasilien.
Hoppas allt ar bra hemma i Boden!



RSS 2.0