29 september! och så har boden fått sig en galleria!



Det kunde man knappt tro att Boden skulle få sig en galleria. Men nu så har även lilla Boden det. Och jag som trodde att jag aldrig skulle få uppleva invigningen av gallerian för inte skulle jag bo kvar i Boden då, tänkte jag. Men så blev det tydligen inte!
Jag gjorde i alla fall ett besök i gallerian idag. Det var otroligt mycket folk, det var folk överallt. Det kändes trångt och litet, men jag antar att det känns bättre en vanlig "shopping dag" i Boden med betydligt mindre folk. Men det var väldigt fint där inne och det kändes inte som Boden. Nu kan vi också skryta med att vi har en galleria, och TVÅ rulltrappor till och med! ;b

Det har varit en fin dag idag! Vädret har varit sådär mysigt höstigt (första gången jag typ tycker det och inte klagat för att det varit kring nollgradigt). Istället har jag gått runt och klagat över hur varmt det varit. I och för sig hade jag på mig min tjocka vinter jacka mitt inne i gallerian bland alla människor så kanske inte så konstigt...
Jag har hunnit jobba idag och oj vad timmarna gick fort idag! Jag har fått börja på ett nytt projekt så det känns roligare och mer motiverande. På det här kan vi dessutom få provision.

Nu blire en lugn kväll, ska sova tidigt har jag bestämt, fast det lär väl inte lyckas allt för bra! Imorgon är det jobb igen... Tråkigt värre med jobb en fredag...

Ajja, lite höstbilder kommer här! :)



I september typ..




Och nu.. :)


Ida


28 september! matchdags igen!

Jag kom nyss hem från Arenan och hemmamatch mot Gammelstan. Det känns alltid lika konstigt att spela match på en vardag och dessutom en kväll, tycker jag i alla fall. Jag trodde först inte jag skulle spela match idag, men det blev så till slut. Och det var en väldigt rolig men tuff match. Det var rätt jämnt hela tiden, det stod 1-1 och 2-2väldigt länge. Men ja, tillslut så slutade matchen i alla fall 3-2 av ett underbart mål av Bella! Så glad jag blev! Så otroligt skönt att vinna! Och så otroligt glad jag var över att få spela! :)
Så nu sitter det alltså en väldigt glad, men trött tjej här och skriver som alldeles snart ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i sin ny renbäddade säng, oj så härligt! Och imorgon väntar en ny härlig dag som jag ser framemot! Jag ska på den nya gallerian imorgon (för tro det eller ej, imorgon öppnar faktiskt den nya gallerian i Boden!), käka palt (och det är nått att längta till!) och sen jobba. Det sista kanske inte lika skojjigt, men eftersom jag vart ledig idag kan det faktiskt vara skönt med lite jobb och tjäna pengar. Men den åsikten vet jag kommer ändras direkt när jag suttit en halvtimme på jobbet och försökt sälja någon halvt komplicerad sak till en massa människor runt omkring i landet. :b



Ida


28 september! nu är jag 19

I måndags blev jag 19 år. En rätt onödig ålder. Jag vill inte bli äldre, jag skulle kunna vara 18 år hela livet, typ nästan. Födelsedagen blev en väldigt lugn och skön dag. Det började med att jag vaknade bredvid älsklingen och sne kom familjen in och sjöng för mig och gav mig några presenter. Jag fick lite av varje, lite träningskläder, lite presentkort, påslakan osv. Jag var nöjd i alla fall. Jag har lärt med mig nu att jag inte ska kräva så mycket för jag får ändå en hel del i andra saker andra tillfällen.

Det blev gomiddag och tårta sen som jag och tim bakade. En chokladmousse tårta som blev väldigt god och fin! Dagen avslutades med innebandyträning och tv-spel och suschi! Det var i alla fall en riktigt bra dag och tack för alla gratulationer! :)


Ida


25 oktober!

Jag gillar den här dagen, då man får ställa tillbaka klockan. Man vinner ju en timme på det, de är ju toppen! Det betydde att när man vaknade imorse så kunde man sova en timme längre för att klockan ändå inte var mycket egentligen. Perfekt med vintertid! Men trots att jag sovit mycket i natt så har jag varit jättetrött hela dagen och inte orkat göra nått vettigt. Jag somnade till och med i 45 min på eftermiddagen. Jag är nog långt ifrån frisk... Som sagt, jag skulle behöva lov. Och det känns som om min tid inte räcker till. Det är så mycket jag vill göra. Det blir så mycket med jobb, träningar, matcher och allt annat utöver det...
För övrigt har vädret varit skit idag...


Kvällen igår var riktigt bra. Tim kom in till stan så jag var med han. Vi åkte till hans syster och hennes pojkvän och var där ett tag innan vi hamnade på bränna. Men bränna är inte de bästa, man lessnar snabbt på det... I alla fall så blir det en lugn söndagskväll ikväll med bastu och film tror jag. Jag ska bara iväg och hämta tim från jobbet nu så. Så otroligt skönt att inte ha behövt jobba idag!!



Ida


24 oktober! match premiär

Idag var det dags för matchpremiär för mig. Division 3 match i Älvsbyn. Det var kul att spela, lite tråkigt kanske att vara back när motståndarna hade 5 skott på mål under hela matchen.. Jag gjorde i alla fall ett mål, typ en lyftning på mål som studsade in i målet! Vi vann med 10-0, alltid skönt att vinna en match, så skönt att fara hem med en vinst! Bara hoppas att det går bra uppe i A-jaur för 2:an nu.

Igår var det en väldigt trevlig och härlig kväll hos Emilia. Jag, Lina och Bella kom dit efter jag jobbat klart och överraskade Evelina. Vi firade henne, sjöng singstar och fikade i massor! Vi hade fika för typ tjugo pers minst. Alla förutom Evelina hade bakat någonting och det var ju inte lite då. Gott var det verkligen! Bra matchuppladdning att sitta och käka tårta kvart i tolv på natten dagen innan match, haha! Men det verkade ju ge resultat ;)

Nåväl, jag vet inte vad som händer ikväll, nått kul hoppas jag! Nästa helg är det ju i alla fall halloween, då måste det bli nå kul! Och på tal om det så har ju alla typ lov nu, men inte jag. Jag som är så sugen på lov! Och jag skulle verklien behöva det.



Ida

19 oktober!

Kan jag inte bara få bli frisk och pigg nu? Nu har jag varit förkyld i över 2 veckor och det vill aldrig ge sig! Jag känner mig trött hela tiden. Jag har jobbat förmiddagen på barncompaniet med småbarnen. Idag fick ja ha vilan och det var så skönt! Jag somnade till och med och vaknade en kvart efter att jag hade slutat. Nu funderar jag på om jag ska gå och sova en till stund eller på en promenad innan jag åker iväg på nästa jobb...


Ida

18 oktober! en vanlig söndag...

Jag, eller rättare sagt vi, vaknade, steg upp, åt frukost, tog en morgon springtur, duschade, åt och for sedan till jobbet. Och nu sitter jag här, sex timmar senare. Så ser en vanlig söndag ut för mig nu. En seg söndag. Jobbet gick väldigt segt. Men jag fick ett rabatthäfte på max i alla fall, alltid nått.
Åh vad jag inte vill vara här i Boden nu!! Nu vill jag verkligen bara till nått varmare ställe och göra nå kul, annorlunda!!





Mhmm..egypten :)



Ida


16 oktober! ikea, jag älskar det!

Imorse (eller kanske förmiddags?) så drog vi till ikea! Så skönt att får göra nått annat och inte bara vara hemma eller jobba. Igår jobbade jag från halv sju till halv tio på kvällen med en fyratimmars rast mitt på dan. En tung dag som ändå blev väldigt lätt med dom roliga människorna jag hade runt mej på badet! Tänk vad kul det kan vara att vara badvakt ibland!

I alla fall så var det ikea idag och jag älskar ikea! Jag kan verkligen gå runt i flera timmar där. Det är lycka! haha! Det blev en lite småköp av lite av varje men åh vad jag blir sugen på en egen lägenhet och få inreda den när jag ser allt fint! Synd bara att det blir så dyrt med allt man vill ha... Det blev pommes och kotlett till lunch med mandeltårta till efterrätt och sedan godisshopping på candy world. Så dyrt dära, men så mycket gott! Dessutom har dom fått ett roligt lekland med massa klätterväggar, rutchbanor osv. Synd att man inte var liten. Nu är jag i alla fall hemma och ätit en god fredagsmiddag. Men det är nästan så jag längtar tillbaka till ikea, haha! Det blir fredagsmys ikväll med allt godis från candy world i alla fall! Kanske lite idol? :)







Ida

12 oktober! en ännu trist måndag..

Då var det en ny vecka. Och veckorna går så sakta fastän dom ändå går så snabbt... Idag har vart en jobbig dag. Jag har vart seg och trött hela dagen. I slutet av dagen somnade jag nästan med ett av barnen i myshörnan... Träningen var tung, jag var långt ifrån pigg. Jag hoppas det känns bättre imorgon. Jag har i alla fall sovmorgon och tänkte ta en tidigare kväll. Det kan behövas! Synd bara att jag glömde den tredje boken, Luftslottet som sprängdes, hos tim. Annars hade jag kunnat läsa en stund också...

Godnatt!


Ida


9 september! bort..

Jag längtar bort från Boden till nya platser och äventyr. Jag vill bort från all kyla till värme och sol...Veckorna känns så otroligt sega och enformiga. Jag är så less på allt de vanliga! Så kul med ikea nästa vecka i alla fall. En liten minitripp!



9 september! bläää

Jag vaknar och det är en jättefin höstmorgon (bortsett från kylan) solen lyser osv. Det hade vart så underbart med en löptur såhär på förmiddagen. Men de tycker tydligen inte min kropp som bestämt sig för att vara sjuk!! Usch! Jag hade kunnat få jobba på Barncompaniet idag också ifall jag inte haft så ont i halsen... :/ Tråkigt trist att vara sjuk en fredag... Jag hoppas det blir bättre under dagen.

Igår skulle jag egentligen ha jobbat från 8.30 till 21.00, men kvällen blev rätt kort ändå. Jag fick sluta sex från silentium för att datorerna krånglade... Tim kom till mej i alla fall sen. Vi spelade schak, de har jag inte gjort på typ tio år känns det som. Det gick inte så bra heller. Men schack är nog inget för mig.. Orkar inte koncentrera mej så länge och tänka så mycket så långt innan...





Ida


7 oktober! usch vilken dag!!

Idag är jag äntligen ledig, så skönt! Men när jag vaknar imorse så har jag ont i halsen och när jag öppnar dörren så är det typ snöoväder ute! En massa snö blandat regn och det ligger en blöt, geggig massa på marken! Vilket skitväder! Det blev inte en så bra ledig dag som jag hoppats på. Det blir att lägga sig i sängen med en kopp te och läsa lite och hoppas det snart går över, både vädret och halsontet....
Vad är det här egentligen? Jag brukar ju gilla vintern Men nu tycker jag bara den är jobbig... Det har dessutom varit en jobbig vecka och den kommer fortsätta vara jobbig... Jag vill ha lov!



Ida


3 oktober! lördags mys!

Det blev en låång och skön sovmorgon idag. Äntligen fick jag sova ut. Dagen har varit rätt så lugn annars, blev en sväng på stan med mamma och nu har jag vart ute på ett träningspass. Jag konstaterade att det dags för mössa och vantar när man springer. Mina öron var nästan som isbitar i slutet. Det var i alla fall ännu en väldigt fin, men väldigt kall höstdag! Nu blir det gomiddag och sen lördagsmys med tim resten av kvällen! :)

Igår var det kalas hos bella med tacos, tårta, godis, wii och massa annat! Så skojigt! Det känns som att det var ett tag sen man träffade alla.





2 oktober! härlig löptur..

Det börjar verkligen bli kallt nu. Usch, jag tycker det är kallt nu när det är typ två minus, hur ska jag klara mej när det blir trettio minus? Det känns som om hösten aldrig har varit så här kall förut. Jag tror jag har blivit konstig...

Jag var nyss ute på en lång spingtur. Det var hur skönt som helst! Jag älskar det! Så härligt att bara springa, man känner sig så fri och allt känns mycket bättre. Nu ska jag hoppa in i en varm och skön bastu, kan det blir bättre avslutning på ett träningspass?! Sen ska jag till Bella ikväll på middag osv, fira henne liksom. Det ska bli skoj! Härlig fredag! Jag ska försöka hinna läsa lite mera i Flickan som lekte med elden också. Så bra! Läs dom säger jag bara!


Ida


RSS 2.0