26 augusti! Tiden i Göteborg rinner iväg!

Jag har varit i Göteborg i fyra veckor nu insåg jag. Tiden har gått så sjukt fort här om man jämför med veckorna hemma i Boden i sommar. Det kan inte betyda annat än att jag trivs väldigt bra här. Jag känner mej hemma här i min lilla lägenhet i Johanneberg. När jag får tid nu någon dag ska jag ta lite bilder och lägga upp på den.
 
Nu har ju nollningen dragit igång och veckan har bestått av plugg, nollningsaktiviteter och jobb med V6. Hejdå fritid och hej Chalmersliv igen säger jag bara! Men jag gillar det! Så undebrart att vara tillbaka med allt föreningsfolk, klasskompisar och alla andra underbara människor här!
Igår var det provsits för nollan, kvällen som jag sett framemot i flera veckor. Vi källarföreningar är hemliga under första veckan och det är på provsitsen som vi avslöjar oss. Detta gjorde vi med en film och en kort dans som blev väldigt bra. Men jag hade sjukt ont i magen innan dansen, jag har aldrig gjort nått sånt inför så många, typ 200 personer. Jag, Figge, Larsa och Pia var toastmasters under sittningen och det var riktigt kul! Jag hade så roligt under hela kvällen! Jag hade nästan glömt hur roliga sittningar är.
 
 
 
 
 
Bästa tagglåten!
 
 

20 augusti! Noo inte nu..!

Jag har åkt på en förkylning. Ont i halsen och huvudet och trött i kroppen. Just vad jag inte behövde nu. Det är för mycket som händer för att jag ska ha tid att vara sjuk. Jag har i alla fall hällt i mej tre stora koppar te bara nu ikväll för att milda halsontet.
 
Idag har jag varit på skolan mellan 8-17.30 och lagat pasta sallad till 300pers (bla kokat 50kg pasta!) och filmat gyckel. Morgondagen kommer bli minst lika intensiv och lång! Förutom nollningen som börjar så kommer jag även vara upptagen på annat håll för att göra en grej på eftermiddagen/kvällen som ska bli väldigt kul! Mer om det senare kanske.
 
 

19 augusti! Vilken vecka

Det har hänt så mycket så jag vet knappt vart jag ska börja. Just nu är det så sjukt mycket som jag har i huvudet och som händer så jag känner mej alldeles förrvirrad. Plus att jag börjar känna omtenta-stressen komma. Det är bara en och en halv vecka kvar till första omtentan och alldeles för mycket annat som händer dessa dagar. På tisdag drar ju nollningen igång. Då kommer alla nya förväntansfulla väg-och vattenelever! Det känns som det var så himla längesen jag stod där på Götaplatsen samtidigt som det känns som att tiden gått så fort sen dess.
 
I alla fall så har jag hunnit träffa Lina Bylund under två dagar, varit på snabbesök till Uppsala och haft två härliga dagar i Smögen. Ikväll var det phadderträff så många i klassen såg man för första gången efter sommarlovet. Allt var sig likt och det kändes inte som 3 månaders sedan.
 
 
Underbar god kräftskiva, besök ute på en klippö, kepsning bland klippor och allmänt prat och härligt umgänge! Härligt att vara återförenade med V6 igen!
 

12 augusti! Life is good!

Jag började denna söndag med ett långdistanspass, 16.5km slutade det på. Det blev ungefär broarna runt, men jag tog några pauser och tog bussen hem en bit. Det var i alla fall ett pass då löpningen är som bäst! Strålande sol, blå himmel, springer i korta tights och linne och härlig musik i öronen. Allt känns bara så nice!

Ikväll kommer Lina Bylund hit på ett besök och stannar två dagar. Jag har inte träffat henne på över ett år så det ska bli väldigt kul att se henne!
Det kommer bli en otroligt bra vecka nästa vecka! Förutom besök av Lina så har vi planerat en tjejkväll på tisdag och på torsdag åker vi till Smögen med V6. Att träffa alla V6are igen ska också bli otroligt roligt. Nollning, V6 och Chalmers, jag är så taggad!

Life is good!


11 augusti! Fina dagar i Göteborg

Nu har jag varit i Göteborg i en vecka och gud vad fort denna vecka har gått! Det känns som att jag bara varit här några dagar. Jag har hunnit besöka Varberg och Sofies stuga där vi hade myskväll med middag och spel tillsammans med Madsen och Hanna. Jag badade även i havet (i regn och blåst) för första gången det här året (andra gången jag badar detta år överhuvudtaget). Synd att vädret inte var så bra. Men jag gillade Varberg, så mysig och fin liten sommarstad!
 
 
Sen har jag hunnit lunchdejta med Vicky på Ikea och självklart också hunnit gå runt och kika och shoppat en del där. Man lyckas alltid plocka på sig en hel småsaker! Bäst var nog mina doftljus, ett cheescake och ett rödavinbär. Nu doftar det underbart varje gång jag kommer in i lägenheten.
Vi gjorde även ett besök på skolan och i snusket. Ett kärt återseende. Dock upptäckte vi att våran kyl stod utan ström så ni kan ju tänka er hur kul frysen var bland annat... Det är faktiskt bland de värsta jag varit med om i doftväg, och då har jag ändå varit med om mycket på jobbet tex. Det låg köttsaft i hela fryslådan och köttfärsen var grön. Det var en stark insats av mej och Victoria att städa dära.
 
 
Idag har jag cyklat (märk väl: CYKLAT) till Delsjön. Det var inte så långt och det var en riktigt fin badplats! Med stora gröna ytor, bryggor, klippor och såklart mycket folk. Så liggandes i bikini i solen på en handduk uppslukad i "Hungerspelen" tillbringade jag alltså min eftermiddag. Rätt nice! Jag tror till och med att jag bränt mej under rumpan på baksida lår.
 
 
 

6 augusti!

Tredje dagen jag är hemma i lägenheten nu och jag börjar känna mig hemma igen. Men det tog tid innan allt var uppackat och på sin plats. Mina garderober är alldeles för små har jag upptäckt! Kläder kan jag då inte ha för mycket av då jag sällan har något att ha på mig tycker jag. Lite tyst och tomt är det nu när jag är van att vara i ett stort hus med liv och rörelse och folk omkring mig nästan hela tiden.
 
Det hare i alla fall varit några sköna dagar då jag sovit ut, tränat och idag fick jag träffa Cornelia. Imorgon åker jag med Sofie till hennes stuga i Varberg. Så vi hörs på några dagar!
 
 
Sista middagen i fredags hemma i Boden med min älskade familj.
 

2 augusti! Me and my dear

Torsdagskvällens slut tillbringar jag med min kära älskling, calculus! En av de bästa sätten som man kan spendera en sommarkväll på. Att läsa och räkna på gränsvärden och vektor är väl väldigt intressant, right?

 


2 augusti! Sista dagarna i norr

Nu är det inte länge tills jag lämnar Norrland och Boden och flyger till min nya hemstad Göteborg. Dagarna går så himla fort nu och det känns såklart tråkigt att lämna Boden men samtidigt otroligt skönt och roligt att komma hem! Jag använder numera ordet "hem" för Göteborg. Sista veckan här har varit riktigt skön. Förutom två korta förmiddagspass i måndags och tisdags så har jag varit ledig. I tisdags följde jag med Evelina till Västbo och hade det trevligt stugmys med OS, surströmmingsmiddag, långdistans löprunda på onsdagförmiddagen och dopp i älven. Jag är riktigt imponerad av mig själv att jag äntligen vågade mig på att testa denna illaluktande rätt som jag fruktat. Dessutom var det inte så tokigt heller, jag åt till och med en till surströmmingsmacka efter min första!

Igår hade jag en härlig kväll med Linnea och Jossan i Luleå med middag på färjan i solnedgången, promenad genom lulekalasets område och en avslutning med glass på Max.

 

 

 


RSS 2.0