- 31 augusti!

Jag gillar verkligen inte veckorna, för då börjar alla i skolan eller börjar jobba igen! Men helgen har vart bra. I fredags kom Tim äntligen hem från fjällvärlden så det blev en myskväll. Vi tänkte se män som hatar kvinnor, men den var uthyrd överallt! Vi for runt hela stan och sökte den... Och jag som legat uppe halva natten bara för att läsa ut boken innan jag såg filmen.

På lördagen drog jag till luleå i spöregnet och sprang en terrängtävling. Det var blött och lerigt kan jag ju säga. Själva loppet gick sådär, men alltid så skönt när man sprungit. Och ingenting skönare än att duscha en varm dusch när man sprungit i regnet. Sedan på kvällen for jag till madde där det var några från klassen. Min kommentar när vi såg Arsenal mot Manchester: - Det här är väl ingen fifa match, eller?
Jag kan inte fatta att emelie åker om bara tre veckor! Åh vad jag kommer sakna dej!

Söndagen blev en finare dag så först prommis på gruvberget, sen skördemarknad, träning och monopol/sagan om ringen kväll i tims lägenhet.
En bra helg alltså. Undra bara hur den här veckan kommer se ut.. Det känns ändå som om jag kommer ha rätt mycket att göra, eller ja, mycket var kanske att ta i...


Ida


- 26 augusti! sandbacken

Idag blev det ett träningspass mitt på dan. Jag som annars tycker det är skönt att träna på kvällen. Nu har jag i alla fall hela kvällen fri.
Jag, pappa och hunden for till en långbacke och sedan till sandgropen i heden. Det måste vara flera år sedan jag var där sist och jag hade verkligen glömt hur jobbigt det var. Men roligt var det, skönt att få mjölksyra så det bara svider i benen! Och allra skönast är det efteråt när man fått hoppa i dushen och bara ta de lugnt.



Ida


 


- 25 augusti! tisdag idag..

Jag funderar över vad jag ska hitta på att göra imorgon. Jag har ingen ide alls... Rummet är städat och fint, inget som behöver fixas dära och idag har jag vart på stan så dit behöver jag inte och de flesta jobbar eller går i skola nu ju... Tim åker till fjällen.. Hm...


Ikväll blev det innebandyträning och löpning. Skönt efter att allt är gjort i alla fall. Det är så underbart härligt att springa nu när det börjar bli höst ute och det är mycket friskare i luften och kvällarna börjar bli kallare.


Ida

- 24 augusti! skolstart för alla som har går skola..

Jahapp, då började alla skolan då. Det känns konstigt att själv inte börja och det hade faktiskt varit skönt att gå ett år till. När skolan börjar bertyder det att det är höst, tycker jag i alla fall. Då är sommaren slut. Och det märks på de kalla, mörka kvällarna. Usch, vad sommaren har gått fort! Det finns ju så oändligt mycket mer jag hade velat göra ju... Det har ändå varit den bästa sommaren i mitt liv, bara lite mindre jobb så hade de vart perfekt.
Men hösten är mysig den med, på ett annat sätt. Jag gillar hösten. Mysa inne framför en bra film, gå på en promenad i den friska höstluften i skogen och få ta på sig varma, mysiga kläder.













Lite bilder från sommaren! Underbara stunder! Finns massa massa mera bilder men de tar så lång tid att ladda upp


Ida

- 22 augusti! godnatt..

Snart börjar skolan, för alla som går i skolan dvs... De betyder att jag kommer bli ännu mera ensam på dagarna nu. Jag vill också ha något att göra, veta vad jag vill göra... Usch, jobbigt att bara gå hemma och inte veta... Jag blir bara orolig när jag tänker på det...

Nu ska ja i alla fall sova, eller kanske läsa lite innan. jag har börjat läsa män som hatar kvinnor och den är rikigt bra!

Godnatt!



- 22 augusti! en resa till huvudstaden!

Det blev en liten semester i sommar också. När jobbet äntligen (borde jag verkligen säga äntligen?) är slut så drog jag och Tim på en liten semester till våran lilla huvudstad. Vi for i måndags med flyget och bodde hos min moster i Uppsala i två dar. Vi besökte IKEA (åh så mycket jag vill ha därifrån egentligen!! och åh vad jag älskar varmkorven för 5kr!!) och lite affärer och domkyrkan och Tim fick sig en rundtur och inblick i hur Uppsala ser ut!



På onsdagen åkte vi vidare till stockholm. Och efter att vi letat och letat efter vårat hotell väldigt länge (så länge att jag började tvivla på om de verkligen existerade!) så åkte vi på grönan. Mitt första besäk dära någonsin. Och jag måste säga att Liseberg är mycket bättre, mysigare på nått sätt. Men inget fel på grönan, det var skoj! Och jag var duktig som åkte en massa karuseller, eller hur tim? Jag åkte till och med fritt fall, hehe! 
Nästa dag åt vi en sjukt stor frukost (man ska ju passa på när de är gratis ;) Vi blev alldeles för mätta! dagen innehöll sedan ett besök på naturhistoriska museet. Det var faktiskt intressant och roligt. Vi var på cosmonova också och såg en sån dära film också (jag råkade tyvär somna under slutet, men den var häftigt). 
Våran sista dag var våran shoppingdag! Vi packade våra väskor (och jag hann tom ut på en liten springtur efter frukost) och drog till stan och checkade in affärerna. Jag shoppade däremot inte så mkt, tillräckligt blev det.







Jaja, det där var snabbt om våran lilla semesterresa! Härlig resa! Skönt att komma bort ett tag.
Måste bara nämna att vi höll både på att kliva på fel flyg och tåg, haha!



Ida

- 17 augusti! Gunnarsbyn i helgen!

I fredags var det tjejkväll, sista kvällen med agnes! Nu har hon också åkt... Alla bara far nu...

På lördagsmorgon bar det av till Gunnarsbyn och en dag ute på deras flotte. Jättehärligt! Vi fiskade, la ut kräftburar, badade, grillade, spelade kort, byggde en bro (!) osv. Vi somnade sedan tidigt efter en lång dag ute och lite sömn natten innan. Söndagen så blev det ännu en fisketur, men som vanligt inte så lyckad när vi är ute. Jag kastade bort ännu ett drag, Tim tjorvade till sin lina och plumsade i vattnet. Jaja, det är nog bättre för oss att fiska från båt tror jag nog! Vi gick upp till en bergstopp också, och plockade blåbär på vägen. Och bakade en blåbärspaj som blev supergod! Vi hann göra mycket vi!

Ikväll så bär det av till huvudstaden, Stockholm! Så skojigt det ska bli!



Ida

- 11 augusti! innebandy

Jag var på första innebandyträningen idag för säsongen. Och ja, jag hade ingen bollkontroll alls! Passen for åt alla håll i början. Men det kändes bra med tränarna och laget (av det jag hann se i alla fall). Så ja, nu får jag se ifall det blir en säsong med innebandy till. Det är ju kul att spela det är det ju.
Efter träningen var jag ute och sprang en kort sväng, jag  var bara tvungen! Men det var riktigt skönt! Och när jag kom hem väntade nybakat bröd som mamma bakat! Kan det bli bättre?

Jag har hunnit med att jobba idag också och sedan en sväng på badet med Timpan! Dagen har vart lång känns det som.

Imorgon blir det nog luleå. Det var längesen sist. Och dessutom måste jag lämna in mobil som har gått sönder!!! Ah jag blir tokig!! Det är nästan exakt ett år sedan min förra mobil gick sönder, på typ samma sätt!!!! AHH!!!



Ida

- 11 augusti! jobb fastän jag är ledig..

Förra veckan skulle jag bara ha jobbat 3 dagar, men det blev 5 dagar. I veckan skulle jag vara helt ledig men de kommer bli minst 3 dagar. Aja, jag tjänar ju pengar. Imorse när det ringde tio över sju var jag däremot väldigt tveksam ifall jag skulle orka jobba. Jag som planerat att fara till Luleå och allt.. Men men, jag kommer väl hinna med det senare också. man vet ju aldrig när man får jobba igen.

Helgen var bra, det var avskedsfest hos wallos med tjejerna. Åh, vad jag kommer sakna alla! Jag kan inte fatta att nästan alla åker nu... Sorgligt...
Det var iaf en bra och rolig kväll! Dock inte lika roligt att stiga upp och jobba dagen efter på utebadet...

Ikväll var det myskväll med anna, fanny och emelie. Anna åker nu på torsdag och ska vara borta i tre år! Men jag ska till gotland många gånger säger jag bara!


Ida

- 6 augusti! jobbet avklarat..

Jahapp! Sista jobbdagen idag. Det känns faktiskt konstigt, och lite sorligt. Man har ju lärt känna alla gamlingar nu och det har ju blivit en vana att jobba nu...Jag kommer sakna det. Men jag kanske får hoppa in och springvikariera någon gång då och då.

Jag kom nyss hem från att ha först tränat friidrottsungarna och sen mej själv. Det gick väl helt okej, förutom att det kom värsta åskskuren mitt i träningen. Det blixtade till och med och allt.
Nu är jag ensam hemma, igen. Så lugnt och tyst, så skönt! Känns bara lite tomt... Jaja, ska gå och hitta mej nått att äta snart, jag kanske gör mig en smoothie på färska jordgubbar. Det lät ju inte helt fel i alla fall.






Ida

- 5 augusti! ......!

Ah, varför?! Ibland är det bara så svårt.....

- 1 augusti! jobbig jobb helg..

Det var ju nyss jag skrev 1 juli ju tycker jag, och nu måse jag skriva 1 augusti.. Usch, det går alldeles för fort! Sommaren är ju snart slut nu, och det som knappt hunnit vara sommar... Det har inte vart nån bra sommar riktigt, inte riktigt bra väder. Det är inte många dar som det har vart badväder. Men det har å andra sidan inte regnat heller så värst mycket. Tvärtemot söda sverige där det typ har vart regnrekord... Men oj vad jag snackar väder! Haha det är typ det vanliga smatalsämnet på jobbet med gamlingarna. 


 I alla fall så har det inte hänt så vidare mycket i veckan, eller inte vad jag kommer ihåg.. Jag har mest jobbat. Och på den ena av mina två lediga dagar så har jag jobbat, fast på utebadet. Det var kul att få jobba dära som lite omväxling, men det blev jäkligt långtråkigt. Timmarna gick skit sakta! Jobbigt att jobba på veckans finaste dag dessutom. Men men, der ger ju pengar! Sedan fattade jag inte ett dugg av vad alla norska ungarna snackade om...
Jo just ja, i måndags var jag ju till Vibbyn och träffade Evelina och Emilia bland annat, som jag inte sett på 11 månader! Jag har saknat er! Så roligt att få träffa er igen. Och det var en skojig kväll med tacos, spel, tårta, marängtårta, jordgubbar m.m.


Nu i helgen händer det INGENTING, för jag jobbar HELA helgen! Jag jobbade till nio på fredagskäll, sedan hela dagen idag och imorgon från 7 till 21. Jaja, nu är det iaf bara 4 dagar kvar på hemtjänsten. Det känns skönt, men faktiskt väldigt sorgligt också....
Så ja, inget lulekalas för min del. Men det känns faktiskt inte allt för tråkigt. Istället blir det mys här hemma med tim. Vi har huset för oss själva nu när familjen är i Uppsala/Malmö och tävlar i SM (eller Lina tävlar).



Ida

RSS 2.0