10 november!

Jag har inte skrivit här på över en månad ser jag nu. Det har hänt alldeles för mycket och det har helt enkelt inte blivit av. Jag tror jag aldrig har haft så stressig och intensiv period som det har varit och det är nu. Samtidigt som vi läser tunga kurser så pågår det så himla mycket annat. Just nu är vi mitt inne i aspningen, det är inte långt kvar av mitt V6 år nu. I onsdags arrangerade vi vår sista gasque. Samtidigt som det är rätt skönt så är det sjukt tråkigt och sorligt. Det var nästan svårt att hålla tårarna tillbaka efter att vi stod i en ring i slutet till "stad i ljus". Det var dessutom våran mest händelserika gasque då både brandalarmet gick och vi fick ringa ambulans.
 
Förutom aspningen så har vi haft vår första tenta period denna termin och jag hade en underbar födelsedagshelg med mamma och pappa som var på besök. Undebart att kunna koppla av i några dagar. Nästa gång det händer kommer vara jullovet och jag tror aldrig att jag sett framemot ett jullov så mycket som jag göra nu. Det kommer dock hända en massa roligt också innan jullovet som jag ser framemot.
 
Jag ska försöka bli bättre på att skriva här när jag får lite tid över mitt i allt pluggande. Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagens aspomsits!

RSS 2.0