30 november! första advent!

Det var faktiskt första advent igår, men då hade jag inte tid att skriva. Det var full fart hela tiden, nästan. Det var en härlig dag som började med träning. Löpning runt träsket. Jag börjar komma igång nu, men det är långt ifrån bra än. Det känns fortfarande tungt och konstigt när jag springer.

Sedan var det go advents lunch med risgrynsgröt och julkskinke mackor, mmm så gott!! Det är ju tradition att gå på skyltsöndagen så dit for vi, men det var tjockt med folk. Inge ide att kolla på några julklappar eller så. Men mysigt att bara gå. Drack gratis glögg och pepparkakor på coop iaf! Ännu mera julkänsla! Efter det direkt till innebandymatch, div 1 spelade och sedan hem för att äta middag, baka pepparkakor med tim.








våra alldeles egna kreativa pepparkakor!











Äntligen var denna måndag över! Veckans värsta dag!



28 november! marabou vinter

Den var lite konstigt.. den hade någon konstig smak som inte riktigt jag tyckte om. Marabou sommar slog den stort i alla fall! men eftersom det är marabou så slinker den ner iaf!


28 november!


27 november! freeedagsmys!

Det är dags för freeedagsmyys!! hihi...!

Dagen började med att jag blev väckt av bemanningen som ringde klockan sju på morgonen. Så efter mindre än sex timmars sömn bar det iväg till jobb.
Resten av fredagen har varit lugn och skön, powenap, träning, god middag och innebandytittande på team boden div 3 på arenan. Och nu slutligen, myskväll med godis och film med älsklingen! Äntligen! Helg imorn, kan det bli bättre? :)


Känns fortfarande väldigt ovant och konstigt att vara brunett! Men det känns ändå bra :)


Ida


26 november! brunett hihi!

Åh vad jag var orolig för att det inte skulle bli bra, eller ja, för att jag skulle ånga mej... Men det gick bra och kändes bra efteråt. Lite (eller mycket!) ovant efteråt bara. jag vet inte riktigt hur många gånger jag blivit rädd för mig själv när jag råkat gå förbi en spegel och inte tänkt på att jag färgat håret. Det känns.. spännande iaf! Mamma och pappa kände inte igen mig. Pappa trodde att jag var en av linas kompisar först, haha!









Men, nu väntar sängen! Nattinatti!


Ida


26 november!

Jag är så nervös... :S





Såg på nyhetsmorgon igen denna lediga morgon jag hade. Och då var Zara Larsson med. Ni vet den 11 åriga tjejen som vann talang 2008.








Så söt hon är. Bara 11 år! Hon ska tydligen åka till USA och träffa olika skivbolag (?).



25 november!


Nu blir det snart iväg och träna min friidrottsgrupp innan de bär iväg på innebandyträning.
Jahapp jahapp, lönedag idag! Sånt gillas starkt!

Min halsduk är dessutom snart färdigstickat och till helgen är det advent och jag har fått jobba mycket den här veckan. Mycket som gillas! Känner mig lite mer positiv idag.








24 november! <3

Du gör mej glad när jag är ledsen och du finns alltid där när jag behöver dig. Du betyder så mycket och gör mig så lycklig, jag kan inte förklara. Jag är så otroligt glad att jag har dej och jag hade en sån tur att jag träffade just dej.
Så härliga månader som jag har haft med dej, jag saknar dej när du inte är bredvid mej.

Jag älskar dej helt enkelt!




24 november! ge mig vinter!!

Nu känns det som om man bor i typ Stockholm. Bara massa slask, halkig is och regn. Jag vill ha snö! Ska det vara vinter så ska det vara på riktigt! Man kan ju inte göra någonting i det här vädret. Och det ser riktigt deptimeranden ut resten av veckan också, bara plusgrader...




Ida


22 november! lite mormors aktig..?

Kom på att de känns lite väl vuxet (om ens vuxet, kanske mera mormor/farmors aktigt..) att sitta och kolla på nyhetsmorgon samtidigt som jag stickar... För det är min dagliga morgonsysselsättning när jag är ledig på förmiddagen. Eller att stiga upp klockan åtta för att städa eller baka bullar?
Jag som knappt känner mig som 18 och vill inte bli äldre...


Ida


22 november! en söndag som alla andra söndagar..

Vi vaknade sent som de flesta andra söndagar efter en rätt lång kväll igår, en härlig kväll hos liza först och sen bränna. Sedan en frukkost/lunch som bestod av amerikanska pannkakor som tim så duktigt lagat till!
På eftermiddagen blev det innebandytittande * 2, team boden div 4 och så ibk boden divison 1 som vann! Med hela 6-3, härlig vinst!
Sedan lite träning, söndagsmiddag och söndagsmys. Som sagt, som en vanlig söndag typ..

Imorgon en ny vecka som börjar redan med jobb kvart över sju. Men jag är glad över jobb!

nästa vecka:
- jobb på barncompaniet
- jobb på silentium 3 dagar...
- jobb på travet
- vaccination (?)
- frisörbesök
- innebandyträningar förhoppningsvis!
- träning av friidrottsungarna
- första advent!

Jaa, vad händer mer i veckan?


Ida


20 november! biotajm!

Filmen var riktigt bra! New moon pratar vi om alltså. Jag blev bara lite besviken flera gånger i filmen. Jag tycker ju så synd om Jacob, gillar ju han...och jag vet att alla andra är tvärtemot (eller rättare sagt så är väl jag tvärtemot?) och älskat edward. Men ärligt talat så är ju Jacob snyggare. Jaja, se filmen om ni sett ettan iaf! :)

Nu längtar jag bara tills Snabba Cash kommer på bio! Såg förresten på Nyhetsmorgon (eller vad de heter och ja, de kan faktiskt vara riktigt intressant och bra att se på medan man stickar en fredagsmorgon :p ), i alla fall så pratade dom om en film som heter Precious och som tygligen är ny. Har aldrig hört om den förut men den verkade jättebra. En djup film om en afroamerikansk tjej som blir misshandlad av sin mamma osv. Hon som sett filmen sa att man var rädd för filmen först, men att man gick därifrån med hopp. Den måste jag se!

Nu väntar sängen! Godnatt!



Ida


20 november! new moon!



så bra trailern ser ut i alla fall!

19 november! lite bättre kanske..

Nu ska jag tröstäta blåbärsmuffins och dricka mjölk och sticka lite och hoppas det känns bättre! Sen ska jag krypa ner i min underbart sköna säng oc sova så gott och hoppas det blir en toppen fredag! Tur att vissa personer finns!

Godnatt!





Ida


19 november!

vissa saker kan verkligen förstöra ens dag....




Ida


19 november! vilken seeg vecka alltså!

Det är nog för att jag är ledig under dagarna nu som veckan går så sakta, för den går verkligen segt nu. Nåja, det är i alla fall fredag imorgon. Och det kommer bli en bra helg! Bio, New moon, imorgon kväll. Riktigt bra! Synd att jag inte orkat läsa klart boken. Men det kanske bara är bra det. :)
Nu blir det att ladda upp för en jobbkväll. Jag har förresten vatir duktig och dammsugit idag och så har jag nog bestämt mej nu, det blir nog att färga håret... :b





Ida


18 november! bullbak

Jag steg upp klockan åtta imorse bara för att baka bullar. Det tyckte jag var duktigt. Så vid elva tiden hade jag över 65 nybakade bullar på bänken. Inte illa! Men vilken tid det tog! Aja, nu har vi bullar för en tid fram över. Jag har dessutom hunnit med en prommis med hunden i nästan en timme. Medans passade jag på att prata med anna. Finns alltid mycket att prata om med dig. Och nu är det bara en dryg månad till hon kommer hem!











Bullarna som jag bakade sist, när jag glömde att pensla och stoppa pärlsocker på en plåt! ;p



Ida


17 november! hehe

Idag tjänade jag 75 extra på jobbet! Alltid nått iaf! Det firades med max med tim efter jobbet. Jag var ju tvungen att utnyttja rabattkupongerna jag har där som går ut på söndag.

Just nu försöker jag komma på vad jag ska hitta på imorgon. Helt ledig då så... Och det känns som om jag vill göra något bra och nyttigt. Något tips? :p Kanske baka... Men vad? Något juligt maybe? Fast det kanske inte är dags riktigt än...

Mina och agnes lussebullar som bi bakade förra året! Ni har väl aldrig sett nå snyggare antar jag! ;)



Jag har förresten en telefonintervju imorn, önska mig lycka till! hehe!


Ida


16 november! då var snön borta...

Så himla trist väder! Det är plus grader och har regnat ute, nu är det bara snöslask och halka kvar... Stackars södra sverige som alltid har så här på sina vintrar. Det skulle jag aldrig klara. Det som hade blivit så fint med all snö! Och tydligen ska det fortsätta vara varmt hela veckan... När jag var ute och gick idag så blev jag till och med nerstänkt av snöslask av en bil som körde förbi utan att alls tänka sig för! Gah, sånt blir man arg på!

Jaja, jag har i alla fall börjat tänka och kolla på julklappar nu. Det skulle vara så skönt att få det bortgjort. Annars så spelade vi match i helgen, borta i Luleå. Både 3an och 2an spelade. 3an förlorade tyvär... Men vi vann, med 9-3 till och med. Och jag gjorde mål! Det känns alltid extra bra! Det var i alla fall riktigt skoj med match!
På kvällen träffade jag sedan Linnea, jossan, malin och paulina. Linnea som efter tre månader i spanien kommit hem nu! Så vi pratade om allt möjligt innan jag skjutsade dom till bränna.

men men, nu ska jag fortsätta jobba sista halvtimmen som är kvar och hoppas på att jag hinner få en till order! Kanske når jag upp till provision då! :) och just ja, sen är jag ju tvungen att hjälpa tim, den klanskallen, som fått slut bensin alldeles utanför jobbet. Så jag fick bogsera han till pakeringen och nu måste jag väl hjälpa han hem med bilen...


Ida


13 november! en fredagsmyskväll!

Jobbet gick segt idag, väldigt segt. Jag tror jag hann kolla igenom min hotmail minst 3 ggr och facebook ett antal ggr plus en massa andra sidor tills jag inte kom på någon fler sida att kika på.
Tillslut fick jag åka hem och njuta av en god köttfärsås och spagetti som påminde mig om alla gamla goda dagar då vi åt köttfärssås varje fredag. Nu var det flera veckor sedan vi åt det sist.

Resten av kvällen har varit riktigt fredagsmys i soffan med idol, godis, lite stickning m.m med min Tim. Skojigt med duetter i dagens idol.
och måste säga att Tim är världens mesigaste! Han tål inte det minsta värme på vattnet, eller i bastun! jag säger då de!



      


13 november!

Fredagen den 13e idag.
Jag är fortfarande sjuk. Nu har jag vart det i typ 6 veckor. Vad är det för fel på mig, varför blir jag aldrig frisk? Jag vill träna på riktigt!

Med ont i halsen så åker jag snart till jobbet... Om jag fortsätter har ont i halsen så klarar jag inte sex timmar dära. Inte att prata i en telefon. Åh, jag som bara vill kunna vara glad för att det är fredag!




Min födelsedag :)





Ida


11 november! ^^

Vissa dagar är tyngre än andra.. Och vissa dagar är väldigt mycket tyngre än andra....

5 november! varför ska de vara så svårt att bestämma sig?

Jag vill färga håret mörkare, brunt, de har jag velat länge. Men samtidigt gillar jag ju mitt ljusa hår och vill ha kvar det...Men å andra sidan är det inte så ljust heller, det är bara där fram jag är typ solblekt. Annars därbak och underhåret är rätt så mörkt och trist typ... Så svårt! För det är väl svårt att få tillbaka till sin hårfärg om man färgar....


Den här veckan har jag för övrigt knappt jobbat nått, det har bara blivit silentium... Rätt så trist. Jag har ju ingenting att göra på dagarna.


Ida


3 november! hit vill jag!

en bra sak med att jobba på silentium är att man alltid har koll på vilket datum det är. :) Idag var det ännu en arbetskväll på sillen. Jag som var så glad igår för att jag klarade provisionsgränsen och idag så gjorde jag det inte... Det är det dåliga med att ha veckoprovision.

Men... nu sitter jag och drömmer om att åka utomlands! Sol och värme! Och Barcelona känner jag just nu väldigt stor lust för!



















Ida


1 november! en händelserik lördag!

Min lördag började med jobb från 8 till 12 på hemtjänsten. Det var längesen jag jobbade där nu så jag var glad när dom ringde. Och ännu gladare blev jag när jag kom på att det var en röddag och att jag skulle tjäna dubbelt så mycket! :)
Efter det var det vara hem, äta lunch, packa och göra mig iordning för match. Så då spenderades några timmar på arenan för match med div 2 mot argentum. Ja, matchen gick inte sådär värst bra.. Vi förlorade med 1-4... Inte så kul... Men jag tyckte ändå att vi spelade rätt så bra, men men... Nästa gång får vi väl säga då, ibland funkar det bara inte...
Det blev i alla fall en väldigt rolig kväll istället! Jag orkade tyvär inte klä ut mej bara... Jag hade för lite tid, kom hem rätt sent efter matchen och det var så mycket som hade behövts fixas. Jag får väl skylle mig själv också för att jag var ute i så dålig tid. Men men, det gick lika bra ändå! Det blev farmen. Vi var innan hos några som tim kände. Men farmen var bra! Kvällen gick väldigt fort i alla fall, för fort! 

Idag blev det en väldigt lugn dag! Jag och tim vaknade hos mig vid halv tolv tiden. Vi steg upp, åt varm korv och gick sedan och la oss och sov till halv tre igen :b Sedan bestämde vi oss för att komma ut i det fina vädret (men det var inte så fint längre, det hade hunnit mörkna...:p) så vi testade skrillorna på träsket! Det var inte så tjockis, så vi får återkomma med en bättre åktur när det blivit bättre!
Ny månad och ny vecka nu! Jag hoppas den blir bra!
:)




Några som klädde ut sig iaf! ;)


Ida


RSS 2.0