- 28 februari! sportlov!

Första dagen på sportlovet idag! Igår, för ovanlighetens skull, så hade vi historia och gick allså fulldag. Det kändes som om vi var nästan ensamma på skolan på eftermiddagen, helt tomt och tyst nästan. Det värsta var att vi hade över 3 timmar hål innan historian och det enda vi gjorde där var att lyssna på två redovisningar... Aja, vi fick ju iaf sluta kvart i tre istället för halv fyra! Och på hålet roade vi oss med land och stad och så fick vi bullar av carina, så det gick rätt bra! Till lunch var det förresten leverbiffar och potati, ravioli och raggmunkar.. Och eftersom jag inte kunde bestämma mig (som vanligt då det är mer än en rätt..) så fick det bli alltihopa plus lite kalla makaroner som också fanns! haha!

Efter skolan for jag och fanny hem till mig och lagade mat, vi gjorde pizzadeg och pizzor! Jossan och agnes kom och åt med oss. Dom blev riktigt goda faktiskt, vi gjorde ett bra jobb jag och Fanny. Efter det for jag och tränade ungarna och kom sedan tillbaka till ett hus med färdigbakade dagobertskakor! Medan jag hade varit borta så hade dom varit duktiga och bakat kakor! Dessvärre hade inte jossan och emelie skött sin uppgift så bra, så hälften av kakorna blev brända! :p Några vart tom helt kol svarta!!! haha, men dom andra vart riktigt goda! Efter det så blev det filmkväll och hårklippning av mitt hår, men dvdn funkade inte så vi fick vara till Fanny och se. Patrik 1,5 var filmen! Faktiskt väldigt bra!


Ida 

- 26 februari! nk!!!!

Kom nyss hem från travet och en jobbkväll, denna kväll gick ändå ovanligt snabbt! Kanske för att det ändå var rätt mycket folk. Det är nästan alltid samma folk som är där och en massa finnar också! Så jobbigt med sånna som inte kan svenska och så får man nästan gissa sig till vad dom vill ha...

Dagen har varit riktig skön, hade bara en lektion!! Så det blev en sväng på skidor med pappa i den härliga solen, så underbart! Och nk-plugg med apelsinklyftor på bron. Prov i det imorrn,, jag hoppas jag fattat allt, för jag orkar inte läsa igenom det nu... Men men, ett prov, sen är det lov!!! Det ska bli ett underbart härlig lov med en massa sport, haha!
Igår blev det faktiskt innebandy för mig, men vi var jättelite folk för det var så många sjuka... Jag åt förresten även min första semla för iår! Det blir nog min enda semla också, för så goda är dom faktiskt inte.



Ida

- 25 februari! Ännu en härlig dag!

Det fina vädret håller i sig! Herregud vad jag skriver om väder! Men vädret spelar ju en sån stor roll faktiskt. Ännu bättre är det när man är ledig en sån här dag.
Så dagen började med sovmorgon och sen en del fix innan jag tränade ett pass på förmiddagen. Skönt att ha gjort det, men det var rätt tungt...

Nu sitter jag med NK boken framför mig och försöker förstå lite. Lite bättre går det i alla fall. Måste passa på att plugga idag eftersom jag jobbar imorgon. Men snart skippar jag plugget och ger mig ut på en härlig prommis i fin vädret med hunden, om hon nu vill följa. Det kanske tom blir innebandyträning ikväll, jag får se hur det känns. Jag skulle ju faktiskt ha åkt i måndags, men bilen funkade inte...


Igår var det middag i Unbyn. Det blev pizza, till emelies stora överraskning, och supergod kladdig kladdkaka till efterrätt. Det var en riktigt trevlig kväll med härliga tjejer och en massa skratt!


 Ida


- 24 februari! åhh vad jag blir glad!

Det går verkligen inte att inte vara på toppen humör när vädret är så här underbart! Varmt och soligt, våren är på vägen känns det som! Man vill verkligen bara vara ute när det är sånt här väder! Det ser riktigt bra ut inför sportlovet måste jag säga. Som sagt, efter snöoväder kommer solen! Ja, åh jag blir verkligen glad! Allt är bara så bra!

Jag har nyss vart ute på en springtur i det fina vädret, så härligt att slippa springa i snöstorm och mörker.





Dessutom är det semeldagen idag, fettisdag! Jag är ingen riktig semelälskare, men en semla måste man ju ändå äta. Nu blir det lite NK plugg om DNA, RNA, proteinsynteser och cellorganeller, visst låter de skoj? 



Ida

 

- 23 februari! snöskottning..

Varför passar pappa alltid på att vara borta just när det snöar som mest? Jag fick skotta hela gården när jag kom hem idag efter skolan för att jag var först hemma, och det är inte lite snö som kommit heller. Tur att det inte var tung, tö snö som sist i alla fall.


Ida

- 22 februari! slö dag

Jag har inte ens fått nå plugg gjort idag som jag egentligen kanske skulle ha passat på att få bort gjort. Jag kanske ska ta och räkna lite matte ikväll istället, om jag orkar.

Men jag har faktiskt tagit och bakar semlor idag, eller åtminstonde hjälp till i alla fall. Det är ju semeldagen på tisdag! Jag tycker den är lite sen iår... Träna har jag också hunnit göra idag. Tråkigt väder, men det kan inte hjälpas, sen var jag tung i benen också, det däremot var värre.
Trots att jag bara sovit 5 timmar i natt så har jag ändå inte varit jättetrött, det är ju skönt de. Men de lär väl komma nu ikväll...












Ida

- 22 februari! två härliga kvällar!!

Hittils har helgen varit jättebra!
I fredags så blev det xbox spelande hela kväll med agnes och jossan. Först blev det nhl, sedan nå pingisspel, kung fu panda och sist indiana jones. Alla var faktiskt riktigt roliga. Först tog det typ en halvtimme för oss att få igång spelet och sen hade ingen av oss nån vidare koll på kontrollerna. Det var lättare förr när tv-spelen hade typ fyra knappar. Det bästa var iaf när agnes inte hittade skjutknappen i nhl, inga mål = ingen vinst, haha! Kul var det i all fall med xbox och mycket skratt blev det!

Igår, lördag, så hände de inte så jättemkt under dagen, jag tränade lite, fixade lite plugg osv. Kvällen däremot var mkt bättre. Film, spel osv, så skojigt! Jag blir så glad verkligen!  Tiden går så fort när man har roligt tyvär, så det blev lite sent... Och tyvär så vaknade jag tidigt imorse och kunde inte somna om, så störande! Det kommer nog bli en väldigt tidig kväll ikväll för mej. Snart är det ju iaf sportlov och då får jag ta igen all sömn!


Jag blir så less på att alltid när det är lite varmare väder så är det så trist väder, grått, snöigt, ingen sol osv... Jag som hade velat åka skidor eller nå när det var så varmt, men nu känns inte det så skojigt...


Ida

- 20 februari! fridayyy!

När jag för en gångs skull har lektioner är så är dom ändå bara så onödiga och meningslösa och vi göra ändå ingenting på dom... Det är nästan i princip samma sak på alla, vi kommer till skolan får en uppgift och åker hem typ. Vi har nästan aldrig nå genomgångar längre. Nästa vecka blir lite jobbig, både NK prov och en rätt så stor historia redovisning, längesen man hade så mycket. Förresten så är det sista veckan innan sportlovet! Jag har inte tänkt på det förrän några i klassen sa det. Och efter sportlovet är det inte länge till påsklovet, och efter påsk är det vår, maj och en massa som händer och sen är det helt plötsligt studenten, balen och sommarlov!! Shit, det här kommer gå fort!

Helgen, ja vad händer i helgen egentligen? Jag vill att det ska bli varmt så man kan åka skidor, skridskor, göra utfykter osv, bara vara ute iaf!



Ida

- 18 februari! derby!

Ikväll var det alltså derby mot sävast. Det är verkligen något alldeles speciellt med derby, det känns i luften, i spelet, under hela matchen. Det är verkligen spänt. Derbyn är roliga att spela, fastän det blir sånt tryck och sånna hat-känslor typ. Vi vann till slut med 4-3, tack och lov! Otroligt skönt! Jag spelade inte alls bra, det gick inte alls.. Två utvisningar fick jag dessutom! Och den ena var verkligen ingen utvisning, för jag gjorde verkligen ingenting! Så förbannad har jag nog aldrig varit på en domare förut tror jag!


Syrran kom 6a i alla fall i Globen och slog pers med 7sek! Riktigt bra gjort!



Älskar den här bilden! Så härlig på nått sätt!
Den är ifrån i somras, världsungdomsspelen i Gbg, när syrran sprang.



Ida

- 18 februari! seg dag som ändå gått snabbt...

Idag har jag inte haft några lektioner alls och ingenting som jag har måsta göra, en väldigt lugn dag alltså. Jag sov till tio och var för en gångs skull riktigt utvilad när jag vaknade. Dagen har varit riktigt seg, jag har inte gjort nånting egentligen, försökt att plugga lite men inte fått så mycket gjort, gått en prommis i kylan med hunden, ätit lite och så. Men ändå har timmarna bara rusat iväg, jag vet inte om det är bra eller dåligt..

Pappa och Lina for imorse till Stockholm och GE Galan i globen. Jag hoppas dom visar hennes lopp på tv. Jag hade också viljat följa med och kolla, men inte frågade dom mej inte! Jaja, jag har i alla fall match ikväll så.
 




Ida

- 17 februari! så trött..

Jag är sjukt trött och jag vet inte riktigt varför,, så här trött är det verkligen sällan jag är. Jag har vilat en timme, och de hjälpte lite. Men både kropp, huvud och ögon är fortfarande trötta...

Jag for och simmade faktiskt före middagen. Det gick bra och var riktigt skönt. Men jag skulle aldrig klara av att ha det som regelbunden träning, så himla less man blir efter ett tag att simma längd efter längd. Kul som sagt att ha det för att variera träningen, annorlunda träningssätt. Och det blir ju så jobbigt man gör det till, fast jag skulle aldrig klara av att göra ett hårt högintensivt pass av det. Jag saknar att springa, det är ju så tråkigt och svårt att göra det nu när det är så här kallt... Har den aldrig tänkt försvinna den här kylan? Det blev en riktig kall vinter trots allt... När det är så här kallt börjar man verkligen undra varför man bor här egentligen. Men samtidigt är det så underbart härligt med all snö och den underbart fina vinterlandskap, jag blir så glad när jag ser solen lysa på snön. 


Trots att jag var så trött så har jag bakat bröd som fick gräddas medan jag kollade på mästarnas mästare. Ikväll åkte Susanne Gunnarsson ut. Jag vill inte att fler ska åka ut, jag vill ha kvar alla, haha! Man fick se film om Per Elofsson i kvällens avsnitt. Jag blir verkligen arg när jag ser jaktstarten i OS 2002 i Salt lake. När han tar ut sig efter att ha försökt hänga efter dopade Mühlegg. Jag blir verkligen förbannad på sånna som dopar sig. Tävling på olika villkor är vad de är.



Ida

- 17 februari! snörugby!

Idag på idrotten så var det snörugby som gällde! Skojigt! Jag tänkte först att det skulle vara jobbigt och kallt när termometern visade kring 16-18 minus. Men det blev svinvarmt och jag höll på att svettas ihjäl när man sprang där i djupsnön och brottades. Och jag hade verkligen glömt hur jobbigt det var! Men kul var det som alltid! Sist vi spelade var det nån som såg en råtta i snön...
Veckorna och dagarna är verkligen härliga nu, de händer bara bra och skojiga saker! Jag blir så glad! :)

Imorse var jag duktig och gjorde både spanska och NK plugg, bara matte som behöver göras också nu.. Så jobbigt just nu med intergraler och allt sånt, när kommer jag få användning av det? aldrig! Fast hur mycket av det man lär sig i skolan har man användning av...




Ida

- 15 februari!

Jag kom nyss hem från en prommis med mamma och hunden i de fina, men kalla vädret! Det var rätt skönt. Jag vaknade halv tolv idag, så nu har jag fått sova ut ordentligt, eller iaf ordentligare än de senaste nätterna.


Det var väldigt trevlig kväll igår, blev film och spel! Nu har jag sett Twillight som alla pratat om och sagt att den är så bra. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, jag hängde inte med så bra för det var ingen svensk text och det gjorde ju så att jag inte fattade allt för mycket. Jag kanske får ta och se om den nån gång så jag verkligen fattar!








Vintern är verkligen härlig, ibland!




Ida

- 14 februari! alla ♥-dag!

Idag är det ju alla hjärtans dag, fast det är ju egentligen en helt vanlig dag. Det är en rätt så onödig dag egentligen. För kärlek ska man ju visa varje dag, oavsett om det är alla hjärtans dag eller inte.

Idag vaknade jag redan vid åtta och kunde inte somna om, jobbigt.. Blev inte så många timmars sömn i natt alltså. Vi for vid tio tiden till arcus för att träna, och ja, träningen gick väl helt okej. Nu ska jag duscha och så blir det att fara och titta på innebandy match sen. Ikväll blir det kanske filmkväll. Skojigt! :)


Igår när jag tränade friidrottsungarna så var det två som kom fram till mej:
- Ida kan vi få din autograf?
- Va? Varför då? sa jag och skrattade.
- Men om du blir känd när du blir vuxen så vill vi ju ha den. Och så vill vi ju ha våra tränares autografer!
- Haha, men det kommer jag aldrig bli!

Nå, gulliga dom är i alla fall! Dom sa även att dom tyckte fredagsträningarna var jätteskojiga! Och på slutet kom en mamma till en annan tjej och sa att hennes dotter lever för friidrottsträningarna på tisdagar och fredagar. Det är så roligt att höra sånna saker! Då blir man ännu mer motvierad att träna dom!

Ha en bra dag iaf!


Ida

- 12 februari! studentmössor och balklänningar!!

Imorse vaknade jag vanlig tid och fick sen reda på att jag började först klockan nio. Så det blev en väldigt lugn morgon för mej med mycket extra tid. Rätt så skönt att slippa stressa ändå.. Som sagt så har det varit svinkallt, verkligen, idag. Usch och fy vad jobbigt!

Jag tror aldrig har haft så roligt svenska lektion som vi hade idag! Ylva är verkligen helt otroligt! Vi satt och skratta halva lektionen åt henne och hennes miner m.m. Vad skulle svenska C vara utan henne?
Nu har vi förlängt våra liv ännu lite till idag!


Efter lunch for vi direkt för att prova balklänningar (!). Det var väldigt nervöst, tänk ifall jag inte skulle hitta någon som jag gillade!? Det fanns inte så mycket modeller, färger, storlekar osv som jag hade trott att det skulle finnas dära. Det var inte direkt någon som jag fastnade för... Men jag hittade en som passade väldigt bra som jag tillslut bestämde mig för. Det kommer ju alltid finnas finare klänningar, men jag vågar inte chansa och leta mera. För tänkt ifall jag inte skulle hitta nån och så står jag där helt plötsligt utan någon klänning. Men jag tror den blir bra, det var mest färgen och lite modellen som jag var osäker på. Det blir bättre också när jag är brun. Tänk va att jag ska på balen! Det känns lite otroligt!

Förresten så fick vi våra studentmössor idag! Jag som inte trodde att vi skulle få dom förrän i typ april.. Så roligt det var att se studentmössan med sitt namn och klass på, så speciellt! Jag kan ännu inte riktigt fatta att jag om inte riktigt fyra månader kommer stå där med mössan på huvudet och inte ha nån skola mer att återvända till! Så otroligt!! Men med studentmössan i handen så känns det lite verkligare iaf, ett steg närmare typ!

Åh jag känner mig så glad nu! Glad för allt möjligt! Och det är väl så det ska vara, man ska vara glad! :)





Ida

- 12 februari! så kallt!!!!

Imorse för ett tag sen när jag vaknade så var det 27 minus ute! Det måste vara kallaste dagen den här vintern! Usch vad jag hatar kyla nu! Det ska vara lagomt kallt ju. Men om det är så här kallt vill man ju knappt gå ut, det går ju inte att göra nånting ju!!

Och mitt usb-minne med min skåpnyckel är fortfarande borta!! Glömde den i datorn i skolan i måndags.. Jag hopps nån snäll person lämnat in den. För annars får jag panik dör alla mina arbeten, rapporter, uppsatser som snart ska in är på den!


Ida

- 10 februari!

Jag kom nyss hem från att ha varit i Björns och haft friidrottslektioner med eleverna där. Sammanlagt har jag haft sex lektioner, en hel dag alltså. Det blev en riktigt tidig morgon för mig för ovanlighetensskull. Jag steg upp klockan sju, vilket det var väldigt längsen jag gjorde. För övrigt så var det svinkallt imorse verkligen, över tjugo minus! Brr, inte alls skönt! Jag som trodde de hade börjat bli vår...
Men det gick jättbra att ha lektioner, dom var verkligen intresserade och då blir det alltid så mycket roligare! Dessutom så var det många som var intresserade av att börja med friidrott, ännu roligare! Men nu är jag en aning trött...


Vi ska anmäla oss, klassen, till både innebandy och fotbollscupen på skolan, så skojigt! Jag som har velat vara med varenda år, men så har det aldrig blivit att vi anmält nå lag. Men nu sista året ska vi vara med! Jag blev lagansvarig, herregud hur ska detta gå?!? :b
Sen så har vi bokat tid för provning av balklänningar också. Tänk ifall jag inte skulle hitta någon? Då kommer jag få panik! Vad ska jag då göra? Nog finns det säkert nån som jag vill ha, hoppas jag!






Ida

- 7 februari! skellefteåå!

Nu sitter jag hos mormor och morfar och vi har nyss ätit middag, gomiddag - kött, klyftpotatis och rostade grönsaker. Jag är helt och slut i både kroppen och huvudet, jobbigt... Vi for hemifrån vid nio tiden imorse, och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte somna i bilen på vägen ner.
Jag hann gå en lite sväng på stan innan jag for till arenan. Det är både norrlandsmästerskapen och nordeamästerskapen. Tävlingen gick inte alls bra för mig... så tråkigt att springa själv också - alla andra hade strukit sig. Svårt att göra bra tider då. Men jag blev norrlandsmästare iaf! haha. Lina fick ingen medalj alls fastän hon vann, bara för att hon inte tävlar för en norrlandsklubb längre. Lite konstigt tycker jag, hon bor ju ändå i norrland så... Men de var lite roligt att de kom fram två småflickor och ville ha autograf av henne (!). haha!

Nu blir det snart bastu och bubbelbad! skönt!


Ida

- 6 februari!

Om jag har haft härliga skolveckor innan så är det ingenting jämfört med den här veckan, 4 lektioner allt som allt - slå det om ni kan! ;b Men istället så har vi ju faktiskt en hel del arbeten, rapporter, uppsatser som ska göras och inlämnas om några veckor...
Idag var det bara en lektion, NK B, och ucsh vad krångligt det är de som vi håller på med nu... DNA, RNA och delnigar och allt sånt dära. Jag blir riktigt förvirrad, men jag tror att jag började fatta på slutet iaf.
Sen så har det varit uf-mässa idag så vi var och kikade på den. Så många fantasifulla saker det finns! Man blir imponerad och sugen på att också starta ett eget uf-företag.
Imorgon åker jag till skellefteå över helgen, blir att tävla, hälsa på mormor och morfar osv. Lite trevligt ändå! Nu blir det att börja packa och så måste jag ta tag i det här med att ringa och boka tid för provning av balklänningar. Jag börjar nästan få panik när nästan alla redna har fixat allt och jag inte har fixat nått än!



Ida

- 4 februari! lite bak..

Det var visst inte idag jag skulle ha idrottslektion, utan nästa onsdag. De hade sagt olika saker idrottslärarna på Fagernäs. Så jag fick en ledig eftermiddag då jag passade på att baka lite. Det blev tekakor och nå chokladkakor, lite som kladdkaka smakar dom faktiskt! Men jag skulle ha haft dom mindre tid i ungnen så att de hade blivit ännu kladdigare, fast det hade iofs varit lite jobbigt.. Men allting vart jättegott! Det jobbiga är bara att diska allting när man väl bakat. Och eftersom jag bakade två saker så vart det ju dubbelt så mycket disk, massa skålar, kastruller och bunkar.

Jag har fått ont i huvudet nu på kvällen, inte bra.. Jag ska för en gångs skull komma i säng i tid därför nu när jag för en gångs skull inte har sovmorgon eller är ledig.



Mina chokladkakor / kladdkakor i bitar..





Och så mina tekakor!


Ida

- 4 februari! så här fint var det!










Så här soligt och fint och härlig blå himmel var det alltså i helgen! Perfekt väder för skidtur eller utflykt!
Det blev i alla fall en lång prommis, skönt!
Nu är i alla fall våren på väg när solen börjar titta fram, den har man saknat!

Jag kom förresten på häromdan varför jag älskar vintern så mkt, det finns inga mygg!!!!



Måste förresten skriva att Ara åkte ut från mästarnas mästare igår, så synd. Han som var min favorit ju. Alltid så glad och trevlig, han gjorde ju lite de där programmet. Jaja, det finns många andra bra där också, eller alla är ju bra! Erica, längdhopparen gillar jag också. Och Per Elofsson.


Ida

- 3 februari! ingen rubrik

Idag kom jag inte på någon rubrik och jag orkar inte tänka nå länge på det, så det får bli ingen rubrik alltså. Men det får funka det med.
Imorse for jag till Prästholmsskolan och hade (fri)idrottslektioner där med dom. Det gick mycket bättre den här gången, de var mycket duktigare på att lyssna och mycket ordentligare och så. Det var faktiskt stor skillnad! Så det var kul! Hallen var större också. Imorgon blir fagernässkolan igen.
Sedan var det direkt iväg på idrottslektion, badminton idag! Jag älskar badminton och ifall jag skulle börja med en sport idag så skull det bli badminton. Idag var det nästan lite synd, för en gångs skull, att vi är så stor klass på idrotten. För man fick inte spela på helplan... Det var iaf kul med badminton och jag ville bara spela mera. Idrott är helt klart roligaste lektionen i veckan och våran klass är så rolig att ha idrott med. Alla är verkligen engagerade och försöker och tar i. Det gör det så mkt roligare! Det spelar ingen roll vad vi gör på lektionerna, det mesta är kul. Idrotten är nog det jag kommer sakna nästan mest från skolan... Typ aldrig mera att man får köra en massa olika sporter, lekar osv. Väldigt tråkigt..

Nu bär det snart iväg eller ut på träning och sen blir det bastu kanske! Och just ja, mästarnas mästare får jag inte glömma!



Ida


 


- 2 februari! utmaning

Märkte just att evelina utmanat mig, jobbigt nog!

1. Hur gammal är du om fem år? 23, faktiskt! usch vilken hemsk tanke..
2. Vem var den sista du träffade? Hela min familj vid matbordet, typ..
3. Hur lång är du? På mitt pass står det 160, men jag är nog 159...
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The holiday, såg jag igår!
5. Vem ringde dig senast? hm,, pappa tror jag nog..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "haha, jaja,, de var ett undantag ;b ska du inte till stan för att träna ikväll btw, eller skippar du den? :)"
7. Vad är helgens planer? ska till skellefteå!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms tror jag nog!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta nu faktiskt..
10. När såg du senast din mamma? för några min sen...
11. Vilken ögonfärg har du? typ grön-blåa..
12. När vaknade du idag? hm, 09.05 på pricken!
13. Har du någon gång hittat en katt? jo, de har jag faktiskt! eller var de den som hittade mej??
14. Vilken är din favoritplats? oj, de var svårt! men jag måste nog säga thailand, så underbart!
15. Vilken plats föredrar du minst? hm,, de var ju också svårt! jag vet inte... ett ställe där de vimlar av mygg kanske?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning! på nån underbar plats iaf!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? mardrömmar måste nog de väl vara...
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? elida eller linnea tror jag, hahah!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? de tror jag nog..
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? en stor t-shirt brukar de bli...
22. Hur många kuddar har du i sängen? på dagen typ 6 och på natten typ 3...
23. Hur många landskap har du bott i? norrbotten bara
24. Har du någon gång spytt på någon? neej de tror jag inte
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? hm, på sommaren i gräset och sanden så barfota, inomhus sockar, på nån grusvägg osv så skor..
26. Är du social? Joodå
27. Vilken är din favoritglass? magnum mandel!
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? spara! resa! köpa de jag behöver! ge lite till andra!
29. Tycker du om kinamat? jaadå, de är gott!
30. Tycker du om kaffe? njaaa..
31. Vad dricker du till frukost? te har jag faktiskt börjat dricka nu, annars mjölk..
32. Sover du på någon särskild sida? njaa, jag somnar på en och vaknar på en annan!
33. Kan du spela poker? jag har iaf kunnat! om jag får en liten genomgång så kan jag nog ;b
34. Tycker du om att mysa? jodå
35. Är du beroendemänniska? njaa, jag tror väl inte de...
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jo, 2 tror jag..
37. Vill du ha barn? i framtiden nån gång så visst!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska kan jag väl, och så spanska och lite tyska!
39. Har du någonsin åkt ambulans? njaa, jag tror inte de...
40. Föredrar du havet eller en pool? hm, om det är varmt vatten i havet, så havet! men pool framför svenska havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? rätt svårt,, jag vet inte... nått jag tycker är kul eller som jag verkligen vill ha!
42. Äger du dyrbara smycken? njaa, neej, de gör jag nog inte..
43. Har du någon gång testat narkotika? neej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? broccoligratäng som vi åt till middag..
45. Vem är den roligaste människan du känner? oj, vad svårt! jag vet många roliga människor! och många många roliga citat som många sagt! haha och jag börjar skratta bara jag tänker på dom!
46. Välj ett ärr på din kropp? jag har ett på underarmen som jag fick då jag gick typ på mellanstadiet och klättrade i ribbstolarna och råkade "halka ner" så jag skar mej på en vass kant...
47. Vad har du för ringsignal? Mange Schmidt feat. petter - giftigt, haha! bra som ringsignal tycker jag iaf!
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? jodå, på vinden!
49. Flirtar du mycket? Njaae..
50. Var togs din profilbild? jag vet inte ens vad jag har för nån..
51. Kan du byta olja på bilen? Nej!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? neej, inte än.. men p-böter... ;S
53. Vilken var den senaste boken du läste? Girl with green eyes, en dålig bok vi var tvugna att läsa på eng C...
54. Läser du dagstidningen? varje morgon!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? neej
56. Dansar du i bilen? haha hur skulle de gå till?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm, såklart!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ingen aning faktiskt... 
59. När var du i kyrkan senast? oj, ingen aning... kanske i 2an då vi var på nå studibesök på religion A
60. Vilka personer utmanar du? dom som vill!


då var det gjort i alla fall!

Ida

- 2 februari! extra helgdag!

Eller egentligen är vi väl egentligen inte lediga, vi har operation dagsverket. Men det är ju i prinicip som att vara ledig, även om jag först tänkte gå till skolan istället, för att vi ändå inte skulle ha några lektioner typ.
Men istället har jag varit duktig och städat, gått lång prommis med hunden (i de lika fina vädret idag!) och gjort lite skoljobb, plus att jag tränat! Jag har faktiskt fått rätt mycket gjort idag!
Imorrn är det idrottslektion på Prästholmen och onsdag är jag ledig igen, vilken vecka! Jag blir glad bara jag tänker på det! Och jag blir glad av det fina vädret! Jag har varit glad hela dan idag! haha! Fast de händer ju ändå rätt ofta!


Ida

- 1 februari! superfint väder & trevlig helg!

Nu börjar det bli vår, både idag och igår så lyste/lyser solen och det är jätte härligt väder ute! Precis så här ska det ju vara på vintern ju! Nu längtar man bara ut i skidspåret eller skidbacken. Den nya månaden börjar perfekt!

I fredags åt vi supergod smörgåstårta och kladdkaka som var sådär perfekt kladdig, och hade det trevligt hos anna. Sen igår, lördag, så tränade jag i det fina vädret på förmiddagen, tog en löptur. På kvällen blev det sen bowling (där jag vann såklart! och slog 4 strikear och en massa spärrar. Men det hade kunnat gå bättre, kändes det som, men jag kunde ju inte vinna för stort ;p) och sedan var det myskväll hos Elida med lite final av körslaget, något roligt spel som var lite som wii fast det var inte wii (haha, min bra förklaring!) och singstar (där jag faktiskt vann minst en gång!). Jätte trevlig kväll det med!
Nu kom jag nyss hem från en låång härlig prommis med fanny i det fina vädret! Men det var faktiskt rätt kallt ute ändå, sista halvtimmen frös jag både om händer och benen. Men jag vill ändå ut mera, när det är sånt här väder vill man bara vara ute hela tiden!


Ida

RSS 2.0