2 oktober!

Ännu en ny vecka och ny månad har startat. Vi är redan inne på läsvecka 5 i skolan vilket innebär att det är mindre än hälften kvar till tentavecka nu. Usch, tentaångesten börjar redan komma! Jag satt och pluggade till typ halv nio i skolan idag och blev bara stressad över hur svårt det var. Jag som har tyckt att matten har känns helt okej fram till nu. Det blir många timmars matteplugg denna vecka i alla fall...

Helgen har varit riktigt bra! Det började i fredags med lite shopping med Marie och sedan lite häng (kepsning) med Msex och Isex som slutade med gasque. I lördags var vi ett gäng från klassen och några byggare som tillbringade eftermiddagen på Liseberg. Jag har inte varit på Liseberg sen i julas så det var kul att ha gjort ett besök. Riktig trevligt även om jag inte är den som gillar att åka karuseller. Dock så hamnade jag i både uppsvinget, spinnrock och, till min egna stora förvånad, på gasten (spökhuset). Mina klasskompisar tyckte det var himla kul att få se mina miner när jag åkte... Kvällen avslutades med att jag gjorde, utan att skryta allt för mycket, världens godaste vegetariska lasagne, och inflyttningsfest i Kviberg. Det blev en tidig och nykter kväll för att kunna ladda upp till sexmästerikalaset som vi var på söndagskvällen på. Mitt första riktiga sexmästerikalas.
Det tråkiga med denna helg var att jag vrickade foten på fredagskvällen. Inte så bra, men nu fyra dagar senare så är den nästan helt bra ändå. Denna vecka ska det inte bli lika mycket alkohol. Två dagars festande (minst) varje vecka är lite för mycket i längden och nu ska det bli en lugnare vecka.


RSS 2.0