25 februari! Det var ett tag sedan...

Det var riktigt längesen jag skrev här, över tre månader. Innan jul hade jag faktiskt varken tid, ork eller lust. Det var en sjukt jobbig period i skolan med både kurser och annat som hände. Men det är ett bra tag sen nu och det känns inte som någon ide att skriva om det som var för ett par månaders sedan.
Nytt år, ny läsperiod och snart en ny tentaperiod. Tiden efter nyår har gått väldigt fort och jag har så tid som aldrig förr till allt. Inge V6 betyder nu att jag äntligen har haft tid att börja träna på riktigt nu och det känns grymt skönt! Jag känner mig motiverad och inspirerad nu att komma i (bättre) form och än så länge har det gått bra. Ikväll körde jag ett step-pass på fysiken, mitt andra någonsin. Det är kul med variation i träningen och testa på nya träningsformer. Dock kan jag ju inte påstå att jag är en stjärna på detta pass, jag småskrattar åt mig själv när jag tappar bort mig för femte gången under samma låt. I lördags körde jag även mitt första långpass sedan i somras, 14km med fysikens (mitt gym) löpgrupp. Jag är stolt att jag orkade.
Nog om träning nu (men det kommer nog dock bli lite av det här framöver om jag orkar hålla igång skrivandet) och istället ska jag försöka ta mig i säng så jag orkar upp till Hydraulik föreläsningen imorgonbitti. Hydraulik och byggnadsmaterial är kurserna vi läser nu. Kul med lite mer inriktade kurser och skönt att äntligen, för typ första gången under min Chalmerstid, ligga i fas i kurserna.
 
Godnatt och jag hoppas att jag orkar fortsätta skriva nu när jag tagit första steget och brutit den långa tystnaden här.

RSS 2.0