29 juli!

Åh vad skönt att vara ledig imorgon!

Nu har jag varit en duktig hemma-flicka. Jag har lagat middag med emelie och anna, kyckling och ris som blev faktiskt gott till slut. Diskat all disk. Städat och sopat i huset. Betalat mina räkningar. Plockat in jordgubbar från landet, och jag gillar verkligen inte att plocka jordgubbar.

Nu är det en hel del bra saker som händer. Det blir nog pdol i helgen, i alla fall en dag. Sedan är det nästan inbokat med fjällen med anna och emelie den 13-16 augusti. Det kommer bli väldigt bra och kul tror jag. Sen är det dessutom bara två jobb veckor kvar nu.




27 juli!

Vilken härlig kväll med tjejerna! Alltid lika kul! Supergott fika också, min cheescake blev faktiskt riktigt god, jag har aldrig gjort cheescake förut så. Det roliga var att cissi också hade bakat, en cheescake dessutom haha! Vilket sammanträffande! Som tur var så var dom inte likadana. Men supergod den också!

Nu ska jag dra mej till sängen i mitt tomma och ensamma hus. Skönt är det, men läskigt när man ska sova... Tur att det inte åskar och blixtar i alla fall som imorse!
Imorgon ska ryssvärmen komma förresten, vi får se vad det blir av de. Godnatt!


Ida


27 juli!

Idag slutade jag klockan två. Men jag blev lite sen från jobbet och sen dess har jag haft fullt upp! Först cyklade jag förbi ica och köpte philadelphiaost till cheescaken jag skulle baka. Sen så upptäckte jag när jag kom hem att det behövdes två paket ost, och jag hade bara köpt ett. Så då fick jag ta bilen till ica för att köpa mera. Sen ringer mamma på väg till pajala och säger att jag måste posta brev nått de hade glömt. Så då fick jag ta bilen igen och posta.
Sen har jag haft fullt upp med att baka cheescake, laga middag (det blev en supergod pasta carbonara, typ de enda jag kan laga) och diska allt min familj lämnat efter sig. Nu när jag är klar med allt, plus bytt om till träningen och packat väskan, så upptäcker jag att frimärkerna ligger kvar i mitt rum!! Jag har alltså postat ett kuvert utan frimärken, klantiga jag...

Jaja, så nu måste jag posta ett nytt kuvert innan jag far på träning. Efter träningen bär det av till liza för lite mys!



26 juli!

Helgen har varit riktigt bra. Härlig fredadskväll, skön lördag med fint väder, lite marknad, supergodmiddag hos sofia och en söndag bestående av jobb (vilket ändå var väldigt skönt när det var en regndag) och filmkväll. Jag och mamma såg alice i underlandet. Den var lite smårolig faktiskt.

Nu ska jag bege mig iväg för jobb 12-21. Imorgon kommer lönen!



Ida


23 juli!

Igår kväll blev det bränna för middag med några fina tjejer! Kvällen var perfekt med soligt och fint och väldigt god mat. Boden kan vara väldigt fint ibland faktiskt.
Vi hyrde sen film och avslutade kvällen hos sofia. Vi såg My sisters keeper (allt för min syster). Gud vilken bra film! Det var en av de bästa jag sett. Om ni inte sett den så borde ni verkligen se den. Den handlar om en familj där en av barnen har cancer, mer berättar jag inte! Men jag höll verkligen på att börja gråta till filmen och jag har aldrig ens varit nära att gråta till en film.














22 juli!

Det känns som om det var första jobbdagen på väldigt länge, och ändå har jag bara varit ledig i två dagar. Veckorna går så sjukt snabbt, det är ju redan fredag imorgon! Och slutet av juli dessutom. Det känns som sommaren snart är slut, vad har jag gjort med sommaren? Det är så sjukt mycket jag vill göra i sommar, men som jag inte gjort och inte kommer hinna. Varför ska sommarna gå så fort...



Ida


21 juli!

Lite bilder från förra veckan...

Jag badade i heden! Kallt!




Och vi for till seletsbruk där kossorna sprang lösa!















21 juli!

En ledig dag idag där jag inte gjort någonting i princip fram till klockan fyra då jag for iväg för tennis med Anna och Emelie. Kul med tennis, synd bara att vi inte har så hög klass (inte jag och anna i alla fall!). Men vi blir bättre faktiskt. Det började regna så vi avslutade tennis och for och hyrde film. Det blev tillslut flyga drake. Jag har inte läst boken, men jag har hört att den ska vara riktigt bra. Och det var den. Nu får jag sådan lust att läsa boken. Vi höll trots att den var bra och spännande att somna till filmen, både jag och emelie låg halvt sovandes i soffan. Jag har blivit så trött på sistone.

 





Inte lätt när det är svårt. Inte lätt när inget blir som man tänkt. Inte lätt när saker förändras.



Ida


20 juli!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev hära. Jag har tänkt flera gånger men så har det inte blivit av... Det känns i alla fall som om veckorna går väldigt fort, det är ju redan näst sista veckan i juli. Den här veckan är en rätt så lugn vecka, inte så mycket jobb. Sen är det bara tre jobb veckor kvar och sen...vad händer sen? Nu har jag fått antagningarna i alla fall. Men jag osäker på att plugga nu. Jag blir så osäker på vad jag verkligen vill... Så nu står en lång resa högre upp i planerna till hösten.

Idag blev det en skön sovmorgon, det var längesen, och sem sola och bad (jag badade faktiskt!) på alder. Men typiskt nog så kommer det alltid en massa moln när jag kommer till alder. Innan jag åkte hemifrån var himlen blå och det såg så fint ut. Jag funderar just nu vad ska hitta på härnäst, det är några timmar kvar till innebandytränignen.




9 juli!

Jag var till vårdcentralen idag. Positivt (borde ju vara negativt..?) vilket betydde halsfluss. Behöver jag säga nå mer än usch? Orkar inte det nu... Blä. Peneselin i tio dagar framåt. Nu blir det sängen.



Ida


8 juli!

Dagen på jobbet har varit kaos, det började med att jag inte hade något schema när jag kom dit för att det hade blivivit något fel. Sen helt plötsligt fick jag väldigt mycket att göra så att det blev stressigt.
Sen har jag haft ont i nacken och huvudet hela dagen och varit så trött i kroppen. Jag känner mej så INTE peppad på jobb till typ tio på travet ikväll...

Jag är så less less less nu! Jag vill bara sova sova sova!


Ida


7 juli!

Jag vaknade imorse av att det regnade. Kul tänkte jag som planerat en dag på alder eftersom de lovat att de skulle vara minst lika fint som igår. Dessutom var jag tvungen att cykla halv sju i regnet till jobbet. Det är en väldigt bra start på dagen.
Sen har jag gått och varit trött irriterad och haft ont i huvudet hela dagen idag. Istället för bad blev det fika och stan. Nu behöver jag mycket sömn för att orka med morgondagen, tuff dag.


Just nu sitter väl de flesta och ser spanien - tyskland, VM semifinal, men inte jag. Jag har inte sett en enda fotbollsmatch under VM. Jag hejjar i alla fall på spanien, trots att varken Messi eller Ronaldo spelar där (vilket jag trodde...). Godnatt!



Ida


5 juli!

Nu sitter jag nyduschad och äter macka och dricker blåbär och banonsmoothie. Gott gott! Men jag var sugen på nått ännu godare, men vi hade inget hemma och jag har ingen bil. Det är inte bra att vara ensam hemma och inte ha bil. Jag taa ju mej ingenstan om jag inte cyklar, och det orkar jag ju typ bara göra om jag måste.

Jaja, nu ska jag ladda med lite sömn för att orka stiga upp sex. På onsdag är jag ledig och då ska det bli sol och 24+. Det låter inte helt illa va! Tråkigt nog har jag ju ingen bil bara... Det löser väl sig.



Ida


RSS 2.0