27 september!

Kvällen har tillbringats med att sitta i några timmar (rättare sagt i drygt fyra timmar) på läsperiodens sektionsmöte. Jag måste bara poängtera att detta ska vara det kortaste av sektionens fyra läsperiodsmöten. Sektionsmöte låter ju rätt trist, men faktiskt så är dom riktigt intressanta och kan vara värda att gå på.
Jag har dessutom pratat med Anna hemifrån och igår pratade jag med Emelie. Så roligt att prata med dem när det var ett tag sen sist. Jag får lite smått hemllängtan av det. Hemresan är för övrigt bokad till den 20 december, så mitt på dagen den 21a anländer jag med tåget. Då förväntar jag mig MASSOR av snö! Vädret i Göteborg suger under hösten. Regn, regn och åter regn så långt du kan se på väderprogrosen. Även om det inte regnar så måste man ta med paraplyet till skolan för att det garanterat blir regn senare på dagen. Jag börjar nästan undra vars jag har hamnat..
 
 
 
Från studenten 2009, Anna, Emelie och jag

26 september! Innebandy <3

Ikväll var jag för första gången denna terminen på sektionens innebandypass i kårhuset. Som jag har längtat efter att få spela. Hela dagen idag har jag haft ett leende på läpparna då jag vetat att jag ska få spela innebandy. Denna sport alltså. Den kommer alltid finnas i mitt hjärta och det kommer alltid vara lika roligt att få ta fram klubban och lira. Två timmar av smålagsspel utan regler med en massa V:are blev det ikväll alltså. Svettigt och jobbigt, men sjukt kul! Jag ska försöka hinna med mer onsdagsinnebandy. Någon gång vill jag spela i lag igen, korplag eller vad som helst. Men lira på en riktig storplan med målvakt och allt. Just nu har jag bara inte riktigt tid för det.
 
Lite bilder från förra onsdagen då vi, V6, var på segergasque!
 
 
 
 

25 tisdag!

Denna vecka har börjat bra med två träningspass, löpning igår och spinning idag, samt att jag pluggat bra. CSN har även rullat in på kontot idag och jag har fixat med alla betalningar och räkningar. Dessutom har jag storhandlat och fyllt på kyl och frys. Jag känner mig allmänt nöjd just nu. Det är en lugnare vecka i veckan vilket är riktigt skönt. Det enda som skulle behövas är en ordentlig sovmorgon. Jag tar mig verkligen inte upp på morgonarna...
 
 
Jag och mina fina tjejer i lördags!
 
 
Det är förresten så mycket kul jag har att se fram emot nu. Om drygt två och en halv vecka är det den årliga bastuomsitsen som jag sett fram emot länge. Sedan kommer mamma och pappa när jag fyller år och tentorna är skrivna. Efter det börjar några veckor av aspning. Hösten är fylld av massa skoj och den kommer gå så sjukt fort!
 
 
 

23 september! sliten söndag

Dagen efter nollmiddagen och jag är så trött och sliten som jag ska vara. Dagen igår började med flervariabeltenta på förmiddagen, sedan en snabb sväng på stan för att sedan stressa hem och duscha, måla naglar, och fixa mej inför kvällen innan jag skulle till Odd fellow och fixa med bordsplaceringar osv. Klockan fem var det dags för nollrevyn och baletten på skolan. Då kunde jag äntligen ta en cider och slappna av en aning efter att ha varit lagomt stressad hela dagen och haft tjugotusen saker att tänka på.
Kvällen och natten var sedan bara så underbart trevlig och rolig. Att sitta vid honnörsbordet och blicka ut över nollan var väldigt speciellt (jag satt där för att jag blev supernollan förra året) och maten var riktigt god. Efter sittningen gick vi i fackeltåg tillbaka till chalmers och eftersläpp på gasquen. Känslan att slippa jobba gasque var också så underbar! Bara vara där och ha kul med nollan och alla andra phaddrar istället. Men jag hjälpte dem att städa litegrann efteråt. Det tyckte jag var rätt bra av mig.
Jag var hemma vid sju imorse och efter 5 timmars sömn, lite städande i lägenheten, en pizza och häng i trappen utanför min lägenheten så sitter jag nu här. Om en timme ska jag se film med några fina vänner, det känns som bästa sättet att tillbringa en sån här kväll på.
 
 
 

20 september! Segergasque!

Igår var det segergasque som Virus arrangerade för nollan. Det var en riktigt rolig kväll med bra sittning, gyckel, mat och efterfest osv. Lagomt full och lagom sen kväll resulterade i att jag var uppe i bra tid imorse. Inte det minsta bakis var jag heller, konstigt att det kan variera så mycket ändå. Ett tips från igår är dock att raka aldrig benen stressad innan en sittning på toaletten med en dålig engångsrakhyvel... Detta resulterade i att jag fick ett rätt rejält skärsår på fotleden som sved ordentligt när jag skulle sova inatt.
 
Nu lägger jag i alla fall full fokus på flervariabelplugg inför lördag och hoppas på det bästa! Hur som helst kommer det bli en toppenkväll med fina nollmiddagen och eftersläpp på gasquen!
 
 

18 september! Sämsta dagen

Dagen hade inte kunnat börja sämre. Jag vaknar och är jättetrött (inget ovanligt i och för sig) och har ont i halsen. Dessutom öser regnet ner utanför och innan jag är på skolan är mina jeans helt blöta (dumt nog så cyklade jag). Men det värsta av allt är att jag tappat min väska som jag hade satt fast på pakethållaren! Den innehöll alla block, anteckningar, pärmar till mina kurser samt plånbok och almanacka. Alltså väldigt viktigt för mej och speciellt just nu i allt matte plugg till tentan (vi har mittenta i flervariabeln) på lördag.
Jag tog ett paraply och traskade hem i regnet samma väg men hittade ej väskan. När jag någon timme senare bestämt mig för att gå tillbaka till skolan så började det precis ösregna igen när jag skulle gå och jag blev för andra gången idag väldigt blöt. Just idag hatade jag Göteborg och dess väder.

Hela dagen har jag sedan gått runt och varit stressad och orolig för väskan (plus att jag är stressad för matten och allt vi har att göra inför nollmiddagen på lördag). Tur att jag har så fina vänner som fått mej på bättre humör och tankar och fått mej att le trots att jag haft en sån skitdag att jag flera gånger bara velat lägga mej ner och gråta.
Dagen slutade bättre än vad den började som tur var, jag hittade väskan i cykelstället med tak på gården utanför. Jag måste ha tappat den redan när jag cyklade ut från gården och någon snäll person stoppade den under tak för att de regnade. Tack!

Mitt i allt som har hänt så har jag köpt en Malm byrå på blocket idag. Jag vet ännu inte riktigt vad jag tycker om den för det blev inte riktigt som jag tänkt. Men om den inte känns bra så säljer jag den vidare. Dessutom har jag även hämtat mina asics som jag beställde förra veckan. Hoppas bara dom passar bra nu! Nu är det dags att sova och glömma denna dag. Imorgon är det en ny dag med segergasque på schemat. Nollningens sista aktivitet som vi är med på förutom nollmiddagen. Otroligt skönt att bara få vara med och slippa arrangera.



Sep. 18, 2012


8 september! de var ett tag sen

Nu har det gått ett tag sen jag skrev här, nästan två veckor rättare sagt. Det har varit fullt upp och det har hänt så mycket denna tid så jag inte haft tid helt enkelt. Jag vet inte riktigt heller vart jag ska börja nu. Under dessa två veckor har jag i alla fall bland annat hunnit skriva två omtentor (jag väntar fortfarande på resultatet...), klippt lugg och färgat håret, gått en hel vecka i skolan redan, arrangerat gasque (medeltidsgasque för nollan), haft phadderkalas och igår var det pubrunda på Chalmers.
 


Just nu försöker jag få lite matte gjort innan jag ska ge mig iväg till skolan för att åka med V6 till hajken som nollan är på och leka lite lekar med dom.
 
 

RSS 2.0