27 februari! söndag

Jag var ju och hälsade på mormor och morfar fredag till lördag. Ett väldigt trevligt besök. Dom blir så glada när man kommer också. Vi åt gott, bara tog de lugnt, jag gick en underbar promenad med Martin (deras svarta pudel) i solen och så blev det en hel del shopping. Jag har shoppat för resten av den här våren nästan. Men det var bra saker, en vårjacka och en typ kavaj osv.

Igårkväll firade vi Linnea som fyller år på måndag! Grattis i förskott! Och det blev utgång på Lotus (efter att ha velast mellan Lotus och Boddan ett bra tag). Men Lotus, ja vad ska man säga. Bara besvikelse. Usch. jag var där kanske en halvtimme innan jag for hem. Glad är jag för det, för sömnen var så mycket mer värd. Jag har jobbat delad tur idag, 8-12 och 16-21. Pengar, pengar, pengar! Nu pustar jag äntligen ut och sitter och äter apelsinbåtar (varför gör man inte det oftare?) och ska slå på solsidan! Som jag har längtat!




Imorgon fotokurs i Luleå för min nikon systemkamera, äntligen kanske jag ska få lära mej den!



25 februari! Härligt fredag!

För det första så är det ju fredag, bästa dagen på veckan.
Sen är det bara 10 minusgrader ute, rena vårvädret ju!
Och jag har nyss kommit hem från ett träningspass på stepin, otroligt skönt!
Jag och mamma ska åka till Skellefteå och mormor och morfar efter lunch.
Jag har fått lönen på kontot, mycket större än förväntat!

Dessutom går det ju väldigt bra för Sverige i skid VM, guld till Hellner igår.

Mycket bra saker alltså!
Det här ska bli en bra helg! På lördagkväll tar jag bussen hem fårn Skellefteå och så blir det kanske att fira Linnea. Söndagen består av jobb, men det blir bra. Alltid bra med extra pengar! Sen måste jag faktiskt försöka plugga lite matte, men just nu känns det inte så hemskt tråkigt för det går rätt bra (haha, kommer jag kanske inte säga efter jag gjort provet på tisdag).

Trevlig helg på er!



Glad tjej idag!


 


24 feburari!

Ville ni veta vad som hände idag hem från skolan? Jag slumrade till på bussen (som jag oftast brukar göra), men när jag öppnar ögonen så är jag vid tågstationen. För er som inte vet så har jag då åkt förbi min hållplats för länge länge sen. Så det är bara att hoppa av och ta en lokalbuss hem. Inte så lite onödigt. Från och med nu ska jag ställa alarm på mobilen ifall jag har tänkt slumra till.


Hihi, hittade bilder från då vi var i Apatity. Shit vilken resa och vad vi var små!






Uppstekt palt till middag. Bra grejer.


23 februari!

Kom hem från innebandyträningen för en stund sen och känner mig riktigt glad. Det var en bra och rolig träning, vi spelade mest hela träningen och sen bjöd Flisan på gott fika.

Imorgon är det en liten sovmorogn, börjar inte förrän tio. Skönt. Dessutom har dom lovat varmare väder i helgen! Nu ska blir det duschen och sen sängen. Godnatt!



23 februari!

Idag hade jag en tokig dag, jag hade lektion 8.15, sedan hål på fem timmar till 14.45 då jag hade andra lektionen. Men jag tog bussen in till Luleå och träffade Linnea och vi hann träna på helex, äta lunch på Baan Thai och titta lite i affärer. Det blev alltså en väldigt bra dag!

För övrigt så har det varit över 25 minus i över en och en halv vecka nu, termometern har stått på ungefär 30minus varje morgon jag stigit upp. Ska det aldrig bli varmare? Detta är ju ändå inte normalt... Vi bor i Sverige, inte sibirien.

Just nu funderar jag på vad jag ska hitta på till klockan halv nio då innebandyträningen börjar. Inte kul att att ha träning så sent. Men inget att göra åt det. Det kanske blir lite matteplugg innan. Det kan behövas, prov inför tentan nästa vecka så.



20 februari!

Jag vill bara vara lycklig som förut. Känna att livet leker och allt är toppen.

Jag vill att allt ska ordna sig. Just nu är träningen, jobbet och one tree hill höjdpunkterna i mitt liv. Det får mej att tänka på annat. När jag tränar och jobbar känner jag mej bra och duktig, stark inom mej. Till skillnad från de mesta annat i mitt liv just nu.


Just nu ser det ut som att jag och mamma åker till Skellefteå och mormor och morfar nästa helg. Skön att komma bort lite och bli omhändertagen av två som älskar en. Det kanske blir lite shopping där borta också. Det var ett tag sen och jag känner att det skulle sitta fint.




Godnatt, nu går jag och lägger mig...


19 februari! förlust

Det blev förlust idag. Ingenting var rätt i spelet. Den matchen glömmer vi nu. Jag bestämde mej i alla fall för en sak när jag spela idag och det var att när jag slutar spela innebandy ska jag sluta med en vinst.

Ha en kul lördagskväll. Själv vet jag fortfarande inte vad jag ska göra. Jag har fått jobb 7-12 i alla fall imorgon.




18 februari! effektiv dag!

Idag har jag hunnit massor tycker jag. Jag började dagen med sovmorgon till halv nio och sedan satte jag och pappa igång att städa hela huset.
Vid tio tog jag bussen in till stan för att träffa en studievägledare. Jag tror det är den absolut första studievägledare som jag träffat som varit bra. Riktigt skönt var det att få prata av sig lite om val till universitet och studier. Lite bättre känns det nu faktiskt. Just nu måste jag faktiskt säga att det lutar åt samhällsplanerarprogrammet och det känns bra. Samtalet tog nästan en och halvtimme. Efter det stressade jag vidare in till staden för att kika in lite snabbt på gallerian (fyndade hårspray och mascara på hm) och sedan vidare till coop och sist step in. Efter ett pass spinning och ett pass pump, tio minuter i massagestolen och en dusch så begav jag mej hemåt tillslut.

Jag har hunnit rätt mycket va? Nu ska jag snart byta om och sedan åka vidare till Maja för tacos! Sen laddar jag för match mot Notviken imorgon!
Trevlig helg!



16 februrari!

Onsdag, mitten av veckan, men skolveckan är redan slut! Kemideltentan gick inte bra. Stor skillnad från förra då jag knappt pluggade alls och tyckte den var jätteenkel...

Förresten har jag nu efter fyra veckor upptäckt att även 28:an (buss) går efter sju på morgonen. Så jag har helt gått i onödan bort till 97:an för att ta 30:an (som jag trodde var den enda buss som gick så jag hann till 8:15 lektionerna). Man lär sig något nytt hela tiden.


Den här videon är så bra! Man blir så göad av den. Måste ses ifall ni inte redan sett den.



15 februari! Lady Gagas nya

Lady Gaga släppte förresten nyss en ny singel. Riktigt bra är den, fast då gillar jag ju också i och för sig typ alla hennes låtar så!
Born this way heter den.


 Helt död i benen nu! Först 40min på löpbandet och sedan innebandyträning med fys har gjort sitt. Nu blir det nybakat bröd och Oth och ladda för ännu en lång skoldag (plus kemiprov) imorgon.



15 februari! bara att hoppas!

Nu har köpet på mina fonder gått in såg jag när jag kollade in min internetbank, så nu är det bara att hoppas på att dom går upp och jag går med vinst! Småbolagsfonden Norden hette fonden (efter tips från pappa). Jag får lust att köpa ännu fler nu, känns bra det hära. Men nu ska jag vänta ett tag och se vad som händer.

Dagen har bestått av föreläsning i inhomogena differentialekvationer av andra ordningen (låter spännande va?), labb på oscilloskopet, lite kemi, lunch med Elida och huvudvärk.
Så kul att träffa Elida, det var inte igår det. När var det senast egentligen? Väldigt längesen... Har vi ens träffats efter sista farmenkvällen sommaren 2009? Ja jag vet inte riktigt... Men i alla fall så var det väldigt kul att träffas även om det inte blev så länge. Det måste vi göra om!

Nu ska jag iväg till dagens höjdpunkt, träningen!



14 februari! alla hjärtans dag idag



Det är en väldigt överskattad dag, tycker jag. Man vill att det ska vara en sån speciell dag, som i alla filmer typ, men det blir sällan som man tänkt sig. Egentligen är det ju en helt vanlig dag men i alla fall...

Massa <3 till alla vänner och familj som betyder något för mej i alla fall. Hoppas ni får (har haft) en bra dag!

Ett år sen jag kom hem från Barcelona förresten kom jag på. Det känns så långt borta. Knappt att jag ens varit dära. Då var jag dessutom brunett. Så konstigt att se mej själv i brunt hår. Ibland vill jag nästan bli brun igen bara för att göra nått igen. Men jag passar bäst i blond, min naturliga hårfärg.





Imorgon skola mellan 8 och 16 ungefär, vilket betyder väldigt tidig morgon och hemma sent = tung dag. Men just nu vill jag bara bli av med den här dagen, till och med skola en hel dag känns nästan bättre än denna dag... One tree hill piggar i alla fall upp mej litegrann och får mej på andra tankar.



14 februari! ledig dag en måndag



Ingen skola idag, väldigt skönt! Jag går förövrigt bara två dagar i skolan den här veckan. Men istället är det då två heldagar.

Jag har just lagt lite pengar på fonder, så nu ska jag sitta och hoppas varje dag på att dom går upp så jag tjönar lite pengar! Tänk egentligen hur mycket man kan tjäna om man är duktig på sånt dära. Det var vad jag tänkte bli när jag gick aktiekursen i tvåan. Men jag kan fortfarande inget mer nu än vad jag kunde då. Det är ju verkligen så himla tråkigt...

Nu blir det morgonspinning och lite bodypumop. Termometern står på 28 minusgrader, najs...



13 februari! Livet suger ibland...



Sämsta helgen på väldigt länge. Besviken, ledsen och less. Bara en massa minus just nu. Varför kan inte allt bara lösas och se ljust ut? Just nu snurrar bara huvudet, jag är förvirrad och vet ingenting... Livet är långt ifrån enkelt.
För det första handlat det om nuet, sedan om framtiden och sen ännu längre sikt framåt. Allt känns bara som frågetecken nu. Jag vill ha planer så jag kan andas ut och slippa oroa mej. Vet vad jag vill. Men hur ska jag veta det? Det är ju det som är det svåra...

Året 2009 var det bästa i mitt liv. Allt var bara helt enkelt så bra då. Jag visst vad jag gjorde, jag gick i skola och hade mål som studenten osv. Jag visste vad jag skulle göra sen och att det inte spelade någon roll egentligen. Men nu däremot så är det avgörande beslut.
Träning om en stund i alla fall. Det får det att kännas lite bättre. Ingen skola imorgon, ännu bättre. Jag hoppas på att få jobba lite. 


11 februari!

...och så upptäcker jag att jag inte har laddat hem klart följande avsnitt som jag är på i one tree hill.
Sen upptäcker jag att ljudet har lyckats försvinna från datorn och det står att ljuduppspelningsenheten inte är installerad...?? Inte min kväll nu alltså. Jag ska pröva starta om datorn och hoppas på det bästa.
Annars vet jag inte vad jag gör...


11 februari! en fredagskväll

Först matteplugg. Nu One tree hill och cheesbolls och marabou. Skön fredagkväll, skön avslut på en skolvecka. Ännu skönare att ha hunnit med både ett pass bodypump och spinning.

Vad händer i helgen? Ingen aning... Nått förslag?


6 februari!

Igår var vi till Haparanda och Ikea hela dagen. Ett väldigt bra sätt att spendera en ledig lördag på! Jag börjar längta så mycket tills jag flyttar till en egen lägenhet och får börja köpa saker och möbler till den. Jag kunde knappt vänta utan ville bara köpa och köpa nu. Men det är ju bara onödigt när jag inte vet hur jag kommer ha det då. Några småsaker köpte jag i alla fall och sedan ett par fina skor på skopunkten och en jacka på haglöfs. Åh vad jag längtar till vår/höst för att kunna använda den nu, fjällen osv.

Däremot har jag inte kommit framåt i matten så imorgon kommer det bli en heldag på skolan för att försöka få lite hjälp med den. Jag vill inte ha måndag imorgon... Men vem vill det?

 



2 februari! Less

En morgonlöpning och nu vidare till skolan. Slut i kroppen, vill bara lägga mej ner och se lite One tree hill och sova. Och helg, jag vill ha helg nu. Eller vill jag det, jag har grymt mycket matte att ta igen, privatlärare i matte skulle sitta fint nu. Jag och mamma är ensamma hemma i helgen förresten, det ska bli grymt skönt.

Underbar bild från Gotland förra våren!




1 februari!

Idag försov jag mig inte, fastän det var GRYMT tungt att stiga upp där vid kvart över sex. Istället så virrade jag omkring i skolans underjordiska korridorer (som är en ren labyrint!) för att hitta där man kunde värma sin mat. Det slutade med att jag fick äta kall pasta med sås för att jag inte skulle hinna stå i kön när vi väl hittade fram. Någon gång ska jag väl lära mig dessa underjordiska korridorrer, hoppas jag. Fast det känns som en omöjlighet. Jag visste inte ens att det fanns gångar dära...

Matteplugg och träning ev. åka till pagla ikväll? Vi får väl se. Efter att ha tränat med Anna på step in så och fyndat på dollar store så blir det nu lite mat i alla fall.



RSS 2.0