29 september! lååång dag...

Grattis till bella säger jag idag! Hoppas du haft en bra dag! Lite mindre än en månad tills jag fyller år, jag vill inte bli äldre...

Min dag har varit lång, jag fick stiga upp redan klockan sex för att skjutsa mamma till tåget. Sen höll jag i special idrotten innebandy på morgonen och klockan två for jag iväg till silentium på utbildningen. Vad jag inte visste var att jag skulle jobba efteråt (!). Så det blev en lång dag, kom inte hem förrän vid halv tio... Trött och hungrig, hade inte ätit sedan lunchen vid halv elva. Åh vad jag inte vill jobba just nu!! Och nu är det massa jobb känns det som. Jag vill göra så mycket annat nu. Bara träna och vara. Nu är jag sur på allt jobb.

Jag ska ta en tidig kväll ikväll, eller jag ska lägga mej och läsa flickan som lekte med elden. Första boken män som hatar kvinnor var sjukt bra och alla säger att den här är bättre. Nu längtar jag till min säng! Och till helgen! Då ska jag sova ut!

Godnatt!


Ida


27 september! full fart i helgen, CCC!

I helgen har jag vart iväg i på ett läger, Camo challenge Camp i Luleå på F21. Typ ett prova på lumpen läger. Jag anmälde mej ditt mest på skoj och så blev jag helt plötsligt uttagen. Det var en skojig helg, annorlunda, men jobbig. Jag har lärt mig massor och fått prova på en massa nya saker.

Det startade klockan nio på lördag morgon. Och ja, det finns ju massor att berätta om allt vi gjorde men det orkar jag inte och skulle ta alldeles för lång tid! Men vi fick militärkläder eller utrustning eller vad man ska säga, alltihopa med hjälm, skyddsväst osv. Det var tungt när man hade på sig alltihopa. Idag gjorde vi fälttestet då man skulle ha på sig all utrustning plus ett låtsas vapen, men som vägde lika mycket som ett riktigt vapen, och springa/gå 2km. Det var jobbigt, och ännu jobbigare hade det förstås varit om man sprungit hela biten. Efter det fick vi pröva på multitestet och göra cirkelträning. Sen har vi fått pröva hålla i vapen osv, gjort exercise och lärt oss om det, gjort morgonrutinerna (brak, städning osv), fått se Jas gripen, haft olika gruppövningar (som att sätta upp tält, springa hinderbanan med en bår) plus annat och fått en massa information.
Det har verkligen vart full fart hela tiden, så jag var helt slut i slutet av dagen idag. Men kul har det vart som sagt! Och ja, har jag blivit nå klokare då? Det vore väldigt kul att göra lumpen, som en bra utmaning för en själv och man växer ju som person. Men det känns samtidigt väldigt tufft, som tjej särskilt. Om jag hade vart kille hade jag nog aldrig tvekat ens. Men mönstra vill jag nog göra hur som helst!


Ida


24 september! och så var han också 18 år! :)

Imorse vaknade jag och gav frukost på sängen till tim som fyllde år (stort grattis till han!!!) och skjutsade han till skolan. Sen har jag haft en nästan lika effektiv dag som igår. Idag gjorde jag ett nytt försök med att baka mina blåbärsmuffins, och den här gången lyckades jag! Det hade ju vart riktigt illa om jag gjort samma misstag igen. Dom blev riktigt goda!

Sen har jag hunnit träffa madde, sofia, liza, fanny och elin på hanssons en sväng också. Väldigt trevligt det! Fick dessutom veta att man fick 50kr att handla för på coop om man provkörde några bilar som var där utanför. Tyvär hann jag inte testa, får hoppas dom är kvar imorgon också!
För att fira tim åt vi sushi med hans familj och sedan glass, väldigt gott. Jag tror jag gillar sushi mer och mer faktiskt! :)



Alla har väl förresten hört om rånet mot värdedepån nu. En miljard stals, de är rätt mycket det! Men jag är rätt impad av rånet ändå. Det låter ju som värsta proffiga rånet, väluttänkt och allt. Något som Jönssonligan hade kunnat göra.


Ida


23 september! ahhh... åh inte första gången heller!

Idag har jag haft en ledig dag, eller det blir ju jobb ikväll. Travkväll. Men i alla fall så har jag fått väldigt mycket gjort idag. Jag steg upp tidigt och då får man så himla mycket mer tid. Det känns bra. Så jag har hunnit bädda rent i sängen, hänga tvätten, städa lite på rummet, gå en prommis med hunden och tränat.

Och jag hade tänkt vara ännu lite duktigare genom att baka lite blåbärsmuffins. Men när jag väl ska smaka lite på smeten efter att ha hett i allt förutom blåbärerna så håller jag på att dö och får spotta ut allt!! Det är inte första gången jag råkat he i salt istället för socker i smeten. Jag förstår inte hur jag lyckas! Jag tänkte börja på en ny smet, men så hade vi visst inget mer margarin... Det blir väl att baka någon annan dag istället...Bättre lycka nästa gång får jag väl hoppas på!




Ida


22 september! nåja

Jag kom precis hem från träningen, innebandy på arenan. Det gick sådär, jag kände lite i foten av vrickningen på slutet. Inte bra inte. Jag som har lust att bara springa nu... Men imorgon ska jag försöka springa!
Dagen har känns seg, men ändå gått fort. Jag längtar till helgen. Fick ett mail om lägret nu. Camo challenge campo som jag ska gå i helgen på F21. Det ska bli spännande! :)






Ida


20 september!

Helgen har varit bra, fastän det inte har hänt så mycket. Det blev ledigt på fredag. Det ringde mej och frågade om jag kunde jobba, men då skulle jag tyvär springa garnisionsmilen. Men det var kul det! Fasktiskt riktigt skoj! Och jag var jättenöjd med min tid, jag sprang mycket bättre på milen än jag någonsin gjort och sånt är kul! Jag blev dessutom fyra av alla tjejerna/damerna. Helgen började riktgit bra alltså. På kvällen blev det en lugn spelkväll hos tim.

Lördagen blev en lugn dag det med, lång sovmorgon hos tim, lite träning och myskväll med singstar osv med emilia, evelina och bella. Idag har jag kollat innebandy på arenan och varit ute i de fina höstvädret och nu ska jag snart äta middag och ladda för träningsmatch. Ja, de blev match för mig i alla fall. Hoppas du är nöjd nu evelina. ;)


Ida


17 september!

Den här veckan känns faktiskt lång.. Det känns som om det var jättelängesen det var helg. Och ändå har jag jobbat varje dag i veckan. Imorgon blir det ledigt, vad jag vet än så länge i alla fall. Men istället blir det att springa garnisionsmilen. Härligt att börja fredagen med att springa milen!

Ikväll har jag vart hos emelie, sagt hejdå. Usch, de känns verkligen inte som om du ska åka. Jag har inte fattat att jag inte kommer se dig förrän i maj typ igen. Jag kommer sakna dej Emelie!




Älskar dej! <3

Ida


15 september! ida dag igår

Jag hade faktiskt namnsdag igår fick jag veta. En på jobbet sa det, den enda som sa de till mig under hela dagen förresten. Ida är faktiskt ett vanligt namn har jag upptäckt. Det betyder förresten den flitiga.
Aja, min dag bestod av jobb hela dagen. Och jag kan ju säga det att jobba på nordpoolen är långt ifrån enkelt och lätt! Det är riktigt jobbigt! Ena stunden håller man på att förfrysa ihjäl och andra stunden kvävs man nästan...

Dagen avslutades sen med en avskedsmiddag för emelie på panelen. Jag vill inte säga avskedsmiddag egentligen, det låter för sorgligt. Men det var ingen sorslig middag, det var en skojig och härlig middag, och väldigt god! Det saknades bara en god efterrätt efteråt. ;)

 


Ida


13 september! seeeg söndag

Den här dagen känns väldigt seg. Tiden bara rinner iväg, utan att jag egentligen har gjort något idag. Söndagar brukar väl vara så... I vanliga fall brukar ju sånna här söndagar ägnas åt att plugga, men nu har jag ju inget sånt att göra. Jag ska försöka ta mig ut och springa nu om en stund i alla fall. Då har jag gjort något vettigt!


Ida


12 september! såå trött!

Jag skulle kunna gå och lägga mig för natten nu känns det som. Jag är helt slut och trött, inga krafter kvar. Det kanske blir bättre efter att jag fått lite mat i magen och fått lägga mej ner och vila lite. Dagen har tillbringats i luleå på ormberget där jag sprungit granlunken. Skojigt att få tävla och alltid lika skönt efteråt, men nu är jag trött. Det blir en lugn och skön lördagkväll känner jag på mig! Och jag är så sugen på godis, choklad speciellt!



Ida


11 september! freeeedag!

Alltså, vilket härligt väder! När det är sånt här väder bara älskar jag hösten! Solen lyser och det är varmt ute. jag har just kommit hem från en långpromenad med hunden i skogen. Så härligt! Jag har hunnit dammsuga huset på morgonen också och nu ska jag cykla in till stan och träffa tim. Idag känns det som en riktigt bra dag! Man kan inte annat än att vara glad sånna här dagar! :)






Ida


- 10 september! hihi



:)


Ida


- 9 september! 090909

Det är faktiskt inte så många som gifter sig idag läste jag i tidningen, trots att det är 090909. Jag hade velat gifta mig på ett sånt datum, men nu finns det ju bara tre kvar det här århundradet.. Synd det. För jag kommer väl knappast vara gift om tre år... 080808 hade varit ett fint datum annars tycker jag. Augusti är ju en fin månad. Lite tråkigare att gifta sig typ 111111, november och allt... 9 september påminner mig om att det är 11 september om två dagar också... hm...


Jag kom hem för en stund sen från badet igen. Jag fick hoppa in och jobba några timmar igen, självklart tackar jag inte nej när jag väl får jobba. Det var en seg kväll, lite folk på badet = lite att göra. Men jag fick vara med på simskolan igen och det är riktigt roligt! Dom är så söta barnen! I slutet så städade vi snabbt och hoppade sen i bastun och jag fick pröva aufguss, när man sitter i bastun och har massa dofter typ.. Det var jätteskönt och en härlig avslutning på dagen! Nu sitter jag här med en kopp te och varma mackor och fudnerar på att krypa i sängs. Det låter rätt lockande...



Ida


- 9 september! 6 månader

Igår var det jobb från halv nio tills sex på nordpoolen, jag fick lära mig att ha simudnervisning och simskola. Det gick bra och var kul, men kallt! Jag höll på att frysa ihjäl! Jag var i vattnet från klockan nio till halv två innan jag fick ta en paus. Jag hoppas bara jag får hoppa in och jobba på nordpoolen mera.

Efter den långa dagen var det bara hem och äta och sen cyklade jag iväg till stan igen till tim. Vi bakade kladdkaka (som jag har längtat efter kladdkaka!) och såg män som hatar kvinnor äntligen! 6 månader med dig igår! Härligt!


<3

 


Ida





- 7 september! trött dag...

Igår var det en tung dag med jobb hela dagen.. och idag har jag känt mig trött och är trött. Började jobba 7 imorse, inte roligt.. Jag sov en stund när jag kom hem. Lite piggare blev jag för ett tag i alla fall. Nu försöker jag samla ork och motivation för att orka ge mig ut och springa. Efter det blir det nog innebandyträning, ifall jag inte känner nått i vaden. Det känns bara en aning tungt att träna till halv elva..







Ida

 

 




 


 

Ida


- 5 september! myskväll

Kvällen hos emelie började med lagning av tacospaj och supergod blev den! Sen blev det mys hela kvällen med sing star, fotboll- och filmtittande och i slutet somnade vi nästan allihopa i soffan. Emelies lillasyrra var nog piggast av oss alla tror jag nog!
Nu ska jag bege mig i säng så jag orkar upp för en lång, väldigt lång, jobb dag imorgon. Måste bara medge att Zlatans mål var rätt snyggt ändå i sista sekunden och allt! Aja, godnatt!






Ida


- 5 september! lördag idag

Den här veckan har faktiskt gått sakta, ovanligt.
Vädret är kasst, tråkigt septemberväder. Bara grått och trist och småregnigt. Jag har fått ont på utsidan av vaden också så det blir nog vila för mig, ingen träning. Usch.

Igår var det en myskväll med tim, vi lagade tacos, såg vänner och var med hans kompisar ett tag. Ikväll blir det en härlig kväll med emelie och fanny.




Ida


- 1 september!

Jag vill flytta härifrån, jag vill inte flytta...
Jag vill bli vuxen, jag vill inte bli vuxen...


Åh vad lätt det vore ifall allt bara var som det alltid varit. Om jag som alltid annars bara gick till skolan utan att tänka på vad man ska göra eller behöva göra nått val...




Ida


RSS 2.0