31 december! nyårsafton!

Jahapp, nyårafton idag! :) Slut på 2009. För emelie är det redan slut, eller hur? Det måste ha varit coolt att fira nyår i Sydney. 

2009 gick jäkligt fort! Det har vart ett underbart och fantastiskt år, faktiskt! Väldigt bra! Det har hänt så mycket roligt och bra. 

Det började med, ja vad började det med?? Hm, jag kommer faktiskt inte ihåg! Vårterminen gick så snabbt som bara den, sista terminen av trean bara rusade förbi! Balen, studentresa till turkiet och så själva studenten med bästa klassen! Bland de bästa i mitt liv.
Sen var ju jag och mamma till Egypten på påsklovet. Jag såg en av världens sju underverk och njöt av värmen där borta.

Under våren träffade jag ju dej också! 10 månader i januari! Ännu en så väldigt väldigt bra sak, en av de bästa i mitt liv! :) 

Sommaren kanske inte var så händelserik, mest jobb för min del faktiskt... Men det var ändå en toppen sommar, det hände ändå hel del. Och en liten resa till Stockholm blev det med tim i slutet av sommaren.

Hösten har bara runnit iväg den med! Med jobb, jobb, jobb! haha nädå, inte bara! Men jag har varit fri från skolan och känt mej lite mera vuxen . Dessutom flyttat in hos tim.

Sista delen av det här året, eller kanske sista veckorna rättare sagt. har vart minde bra... Men allt kommer lösa sig, allt kommer bli bra! Ett nytt år, som ska bli toppen!

Men som sagt, 209 har varit jättebra! Många härliga stunder med familj, vänner och tim!


GOTT NYTT ÅR!!!! :)


30 december! jul bilder

Kom nyss hem från att ha spelat träningsmatch mot pojkarna. Och vi vann med 7-1! Riktigt bra jobbat! Och jag känner mig helt mörbultad, åkte på alla smällar kändes det som.





Så mycket snö var det i Uppsala!












Nu blir det att se vänner med tim och sen ladda upp för nyårsafton! Godnatt! Och ha en bra nyårsafton! :)

30 december! avatar

Jag glömde skriva att jag var på bio igår, jag var och såg avatar. Den skulle tydligen vara bra. Fast jag var tveksam, för det lät inte som en film i min smak med massa overkliga varelser, andra planeter osv. Men ja, den var faktiskt bättre än vad jag hade trott. Den var bara lite sorlig, och lång väldigt lång. Den var 2 timmar och 40 minuter.






Idag så gick strömmen i lägenheten, propparna gick. Så precis när vi höll på att göra våran mikro havegrynsgröt och rosta bröd så slutade allt att fungera! Men det fixade sig tillslut, vi fick ny säkring efter nån timme. Nu blir det en massa fix innan jag ska iväg och jobba kväll.


Ida




29 december! ahh vad tiden går fort!

Det var typ en vecka sist jag skrev hära... Men tiden går så fort och så har det varit jul och allt. Men men, bättre sent än aldrig ;p

Och ja julen firades i Uppsala hos min moster. Det blev en vit jul, för ovanlighetens skull där nere. Det var till och med nästan mer snö där än hemma. Det blev en annorlunda jul... Jag hoppas nästa jul blir som den brukar, att allt är bra igen, allt är som vanligt...

Men det var skönt att komma bort ett tag, få vila ut, träffa alla och bara ha det skönt. Dagen innan julafton åkte vi till min mosters stuga och bara myste. Käkade tomtegröt, åkte skidor (för första gången denna vinter, och dessutom i Uppsala, otroligt!!), sov framför brasan, fikade osv... Helt klart mysigt i alla fall!
Och själva julafton var rätt vanlig, förutom att det saknades några...julmat och julgodis som jag åt tills jag sprack, en tomte, kalle anka, julklappar, spel.


Nu är jag hemma sen i lördags och jag vet egentligen inte vart tiden har tagit vägen, men nyss var det julafton och nu är det två dagar till nyårsafton.. sjukt vad snabbt det det går! Jag börjar bli stressad nu... Det är så mycket jag vill hinna göra och måste göra, och inte mycket tid kvar innan jag åker.... Ahhh...



Ida


21 december!

Idag har det varit en stressig dag känns det som. Jag är helt slut i huvudet och kroppen fast jag egentligen inte gjort så mycket. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud nu, alldeles för mycket..
Jag vaknade vid tio, jag hade kunnat sova hela dagen kändes det som. Jag behöver verkligen få vila upp mig.

Jag mötte Anna vid stationen och var med henne i några timmar. Vi åt, gick runt lite och jag fick visa henne bodens stora nyhet, enter galleria! Den är imponerade för lilla Boden. Skönt att ha dej hemma i alla fall anna, vi ska hinna träffas mera!

Sedan har jag varit hos lina hela eftermiddag. Det kändes bra och jag hade velat stanna dära mycket längre. Det kändes tungt att åka därifrån... Skönt att ha varit där.

Nu ska jag bara försöka packa till imorgon.


Ida


20 december! fjärde advent..


Jag tänker på dej och tror på dej. Allt kommer gå bra. När allt är bra igen ska allt bli som vanligt och bättre.


Fjärde advent idag.
Jobb. Klä granen. Slå in paket. Träna. Mys hos Evelina. Thats my day!
Nu börjar det mesta kännas rätt så klart till jul ändå. Så klart som det kan bli.

Imorgon kommer Anna hem! Så bra! Så det blir lunch med henne.
Jag har inget mycket mer att skriva...tror jag...


Ida









18 december!

Kan inte allt bara bli bra? Varför skulle det bli såhär...

Varför kunde inte denna jul också få bli som alla andra jular...

18 december! :/

Nyss var allt så bra och nu gör känns det helt tvärtom. Det gör ont i magen och jag vill inte alls att det ska bli jul nu... Åh :(


18 december!

6 dagar kvar!

Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit lunch. Det blev ännu en tidig morgon. Och i helg lär det ju inte heller bli någon sovmorgon. Upp tidigt på lördag för att ta bussen till Gällivare och spela match och på söndag jobb. Längtar till Uppsala så jag får sova ut. Där kan dom inte ringa om jobb sju på morgonen ;p 

Nåja, nu ska jag spela lite the sims 3! hehe! Sen blir det att fara hem och klä granen och äta god middag! Det blir nog en riktigt bra fredag! :)


Ida

 

15 december! det närmar sig med stormsteg



Bara en helg kvar innan jul, nästa vecka är det julafton. Herregud va! Tiden går för fort! Och hela helgen är typ uppbokad, varenda dag framöver är typ uppbokad av nånting nästan. Men det känns kul ändå! Jag gillar att ha mycket att göra!

I alla fall så gick jobbet på sillen superduber bra igår! Nångång måste jag ju får skryta om det när det äntligen går bra. Jag sålde hela 5 st! Haha jag fattar det typ inte själv hur jag lyckades, det bara flöt på. Idag däremot så var jag nere på noll igen...Mindre bra alltså. men jag får väl fortfarande njuta av den där 5an igår. :p



Jag gjorde knäck i söndags förresten! Och jag gjorde det igen! Jag tog salt istället för socker, haha! Alltså, hur lyckas jag?! Så när jag skulle smaka på kulprovet så höll jag på att dö och fick klunka i mig vatten! Usch! Men men, andra gången vart dom bra, jag lyckades göra rätt! hehe!



Ett år i förrgår sedan jag och tim träffades och pratade för första gången kom jag på. På lucia.


Ida



13 december! lucia

Idag skulle jag faktiskt ha varit född. Det hade inte varit så kul att fylla år så nära julafton, men ändå mysigt att fylla år på lucia.
Eftersom jag började jobba 7 (!) imorse så kunde jag inte se det stora luciafirandet på tv klockan sju som jag alltid brukar se på. Så mysigt ju att ligga och se på det under en filt och äta lussefika. Men aja, jag såg lite av reprisen under middagen. Idag så har dagen bestått av som sagt jobb, träning, innebandymatch på hildurs - derby (jag somnade i matchen haha! jag var så sjukt trött!) och så middag hemma hos mamma och pappa.

Nu däremot blir det att se film med älsklingen i sängen, flickan som lekte med elden! Men jag känner på mig att jag kommer somna mitt i filmen.



Ida


10 december! åhåhåh

Åhå äntligen hemkommen efter 14 timmars jobb i sträck. Usch och fy vad skönt att komma hem!! Jag är trött och sur och allmänt less bara nu, så nu ska jag sätta mig ner och äta kakor och saft framför rollercoaster som jag började spela i förrgår (så kul det spelet måste jag bara meddela förresten).

Nåja fredag imorgon iaf! Så superhärligt! Jag har lust att shoppa, men jag behöver inte riktigt någonting och så här i juletider så går ju alla pengar till annat...åh jaa...




Ida



7 december!

Imorse var jag uppe med tuppen! Väckarklockan stod på 5.50, bussen till luleå gick 6.30...Riktigt tidig morgon alltså. Och ingen bra natt. Jag vaknade typ hela tiden kändes det som. Första gången var klockan ett och jag fick panik och skyndade mig upp. Jag hann bädda sängen, tvätta mig och börja göra iordning frukost innan jag insåg att klockan bara var ett...hm.... Sedan hann jag vakna både vid tre tiden och halv fem innan jag verkligen skulle upp.

I lule skulle jag då till F21 för att mönstra (antagningspröva?). Egentligen vet jag inte om jag vill göra lumpen, men jag vill i alla fall mönstra, så jag ansökte om det i höstas. Och ja, dagen har då bestått av att träffa psykolog, göra kunskapsprov, träffa sjuksköterska och läkare, göra kondition/styrke test och så slutligen träffa en mönstringsexpert typ. Allting gick väl sådär, kändes rätt svårt. Och ja, jag fick inte göra lumpen för att jag är för kort (!?). I alla fall såhar dom inga platser på utbildningar sommaren 2010 där man kan vara 158cm... Kanske vintern 2011, men det känns så långt bort...

Jaja, de var min dag som långt ifrån är klar. Nu snart jobb och sen träning.

Och den stora nyheten: jag har fått jobb i Barcelona!


Ida


4 december! då var det bortgjort..

Idag har det blivit jobb, träning med älsklingen (och det gick riktigt bra nu! jag orkade riktigt bra! vad glad jag blir! Nu är jag på g igen kanske!) sedan dusch, vaccination, paltmiddag och idolmys hos tims syrra. Det är verkligen alltid lika gott med palt! Även om man inte är sugen på palt så blir man sugen när man har dom där nykokta paltarna på tallriken! Mumma!

Jaa och som sagt så har jag äntligen vaccinerat mig idag. Jag som tänkt göra det sen det kom ut för allmänheten, men inte orkat göra det och varit orolig för alla biverkningar som alla berättar om. Jag var nervös och spänd när jag skulle ta sprutan nu också, men det var inte farligt alls. Efteråt spände det i armen. Nu hoppas jag bara att det inte blir värre... Jag har ju match på söndag!

Det var min dag det, min fredag! Nu blir det att sova, upp halv sju, suck! Jag får inte sovmorgon förrän nästa tisdag (om jag ens får de??). Godnatt!


Ida


2 december!

Julkalendern verkade faktiskt helt okej, iaf! Lite smårolig!

Det har varit en lugn och väldigt skön förmiddag. Steg upp vid halv tio och begav mig på en prommis med evlina efter att jag ätit en frukost bestående av havregrynsgröt utan sylt eller mjölk (jag mådde illa efter de..). I alla fall så fick vi en lång pratstund i det mysiga och fina vintervädret. Riktigt skönt att komma ut!
Och nu har jag precis ätit lunch och ska göra mig iordning för stan med fanny! :) Inget jobb idag alltså, men rätt så skönt det.




Ida


1 december! gick faktiskt bra idag!

Nyss avslutat en kväll på sillen. Och för ovanlighetens skull så gick det riktigt bra! Långt långt över förväntan! Det var en glad dag på jobbet idag! Kanske min "otur" vänder nu?
Imorgon väntar inge jobb... Lite trist, fast rätt skönt ändå. Bara en lugn dag. Vad ska man hitta på då? Leta lite julklappar kanske på stan?

Nu ska jag se julkalendern och sen krypa till sängs! Får se om den håller samma klass som mystiet på greveholm . ;p



RSS 2.0