31 januari! plättar till middag!

Jag hade inte så mycket skojigt hemma att laga nått av och affärerna har inte öppet, så jag tänkte att jag lagar plättar!
Jag har aldrig förut gjort det. Det närmsta jag kommer är raggmunkar och de var flera år sedan. Resultatet av mina plättar blev inte så bra... Det var riktigt svårt att steka måste jag säga! Dom blev brända, konstiga och ja, det blev inte så många som jag hade tänkt... Att göra plättar kanske är en sån där sak som man måste träna på. Jag tror då det i alla fall!



Ida


31 januari! Jag undrar hur mycket jag har gått här i barcelona...



Jag vaknade vid halv två efter att ha kommit hem efter fem igår. Jobbigt att man inte går ut här i Spanien förrän vid två tiden. Igår slapp jag i alla fall försöka smita in för nu var vi i tid och kunde komma in på listan som vi stod på. Det blev samma ställe som sist i alla fall, Otto zutz. 

Igår hann jag faktiskt göra riktigt mycket förutom utång på kvällen. Jag var ute och gick en sväng på förmiddagen. Jag gick tll bla. Palau Güell, ett typ hus av Antoni Gaudi, och kikade in dära. Efter det var jag som sagt ute och sprang och sedan efter jag duschat och ätit begav jag mig ut en tredje gång, denna gång gick jag till La caiza forum som hade flera utställningar. Bland annat en fotoutställning med masor av bra och intressanta bilder från Colmbia, Pakistan m.m. Skrämmande bilder var det faktiskt. 
 
I alla fall så idag gick jag på en lång promenad till Park guell. Den ligger dessutom på berget så det var uppförs nästan hela vägen. Det tog en timme ungefär dit. Men det var det värt! Synd bara att det inte var soligt och blå himmel bara....



















30 januari!

Igårkväll åkte vi in till en bar och satt där i några timmar. Det var ett rätt mysigt ställe.
tjuvåkte tunnelbanan både dit och hem. Varför gör jag det när jag åkt fast en gång tidigare kan man ju fråga sig? Min puls var typ 110 hela tiden. Jag var hela tiden rädd att en vakt skulle komma och ta mej. När jag smet in först så var vakten upptagen med att stoppa två andra tjejer som smitit in. Men det gick faktiskt bra! Och det känns ju alltid bättre att ha tjuvåkt efteråt om man inte åkt fast så ;b Och här, jämfört med Prag, så är ju faktiskt tunnelbanan dyr, 1.4 euro.

Idag blev det en skön sovmorgon och sedan en springtur upp på berget, olympia stadion i solen. Nu tänkte jag promenera en sväng antingen i stan eller i hamnen.

29 januari! freeedag!

STORT Grattis till världens bästa anna som fyller 20 år! Hoppas du får en underbart bra dag! :)

Idag hade vi driftstopp första två timmarna på jobbet! Sånt gillar vi!
Sedan blev en sväng på stan med några från jobbet. Och då kom jag på att jag skulle hämta ut mitt nya bankkort. Så jag stressade ner till banken bara för att upptäcka att dom stängde kl 2 idag!! Så jag har inte haft pengar under halva min vistelse hära i Barcelona. Ingen shopping i helg heller då...

Jag och Bella har nyss ätit gomiddag, vi lagade "kycklingtacos" typ. Gott var det i alla fall!












Ida


28 januari! bilder från idag...

Jag kan ju börja med lite bilder från idag i alla fall...
















Ida


28 januari! så var det fredag imorgon igen!

Den här veckan har faktiskt gått fort! Det är positivt!
På jobbet har vi varit i slutet på listan som vi ringer ifrån så vi har knappt haft några samtal, så skönt!
Jag har läst ut boken "Inspärrad" som jag fick av Emilie i julklapp då. Och då har jag bara läst boken på jobbet! Vi får egentligen inte läsa böcker, bara tidgningar...
I alla fall så var det en väldigt bra bok! Så skrämmande så man tror inte att det är sant hur det kan pågå sådant. Det är lite likt "pojken som kallades det". Den handlar om en flicka som inte kan bo hos hennes föräldrar av flera skäl så hon får bo på olika barnhem. Hon hamnar på något hem för tjejer där hon drogas flera gånger per dag och misshandlas grovt...
Nu ska jag börja läsa ps. jag älskar dej. Jag har sett filmen och den är riktigt bra!

I alla fall så skulle jag säga att sista passet idag så fick vi in en ny lista!! Alltså mass telefonsamtal = jobbigt... :b

Efter jobbet så tog jag och Gabriella en prommis till stranden. Det är så otroligt fint! Jag bara älskar havet! :) Man blir så glad av det!

Förresten har jag hittat att min dator har en card reader! Så nu kommer det bilder!


Barcelona...

I barcelona så...

...pratar typ ingen engelska (inte ens på hotell, banker osv!), om man frågar på engelska så svarar dom på spanska!

...skriver man under alla papper hela tiden! Jag vet inte hur mycket papper jag har fått skriva under hittils, bara när jag skulle skaffa spanskt konto så fick jag skriva under typ 10 papper!

...älskar man bocadillos (mackor, baguetter med nånting i). Dom säljer det överallt och då menar jag verkligen överallt!

...går man inte ut förrän vid två tiden (då alla svenska ställen typ stänger!)

...är rean tusen ggr bättre än i sverige! I sverige hänger affärerna ut typ några få kläder som ingen vill ha typ, medan hära så rear man ut hela hösten och vårens kollektioner. Halva butikerna är rea!

...finns det ingen värme i lägenheterna...




27 januari!

I sverige är det snöoväder och här är det soligt och fint, hehe.... ;b  Lite bättre här kanske i alla fall!


26 januari! :)

Idag är jag så glad! Måste bara nämna det! Det har vart en riktigt bra dag idag! Jag hittade ett par jättefina skor på rean (endast 12 euro!!). Tyvär så var det 36or...och nu när jag kommit hem och provat dom lite mera så inser jag att jag aldrig kommer ha dom utan att få ont i fötterna. Så imorgon blir det att lämna tillbaka dom. Jag ska kolla om dom finns i andra storlekar i en annan affär i stan istället.

Sen så har lönen kommit från december månads jobb! Och sånt blir man ju glad av!

Nu ska jag krypa till sängs och tänka på allt kul jag har framför mej!

 


Ida


26 januari!

Visst är jag duktig på att uppdatera?

Idag så tog jag mej i prommis i det fin-fina vädret till stranden. Så fint det var! Det blåste ordentligt så det var stora vågor. Synd att jag inte kan lägga upp mina bilder som sagt... Det får bli när jag kommer hem istället!

Nu så har mina pengar äntligen förts över till mitt spanska konto. Men vad händer då när jag ska ta ut pengar? Jo, då är det nått fel på mitt kort! Så på fredag får jag ett nytt kort då. Jag säger då det...

Jag har nyss ätit lite middag (ris, stekt paprika och några kyklingfyllda croketter typ?) och tänke gå en sväng på stan lite senare om en stund. Affärerna har ju öppet till nio så.


Ida


25 januari! ny vecka!

Jag bor på nou de la rambla, typ 5 min gångavstånd från la rambla. Vi fick veta för någon dag sedan att vi bor på den mest brottsliga gatan i hela Barcleona (!). Och ändå finns det en polisstation på samma gata. Dessutom är gatan över våran största "hor" gatan i Barcelona... Sen ska det tydligen finnas en kvinna i vårat lägenhetshus som säljer sex också...
I fredags natt (eller lördagmorgon) vid sex typ, så ringde det på porttelefonen i typ en kvart. Sen började det ringa på våran dörr också... Lite läskigt faktiskt.

Idag är det regnigt och trist väder hära i Barcelona. Blir väl en innedag då. Vi ska bara ut en sväng för att leta efter en lidl affär. Igår däremot var jag ute och traskade runt i staden i 3 timmar. Jag gick bland annat ända bort till la sagrada de familia.




Ida


24 januari!

En månad sen det var julafton. Tre veckor tills jag är hemma i Boden igen. Så otroligt skönt! Jag vill hem nu...

Igår var det i alla fall en väldigt bra dag. Jag sprang en vända på förmiddagen, efter lunch blev det att leta igenom alla stans zara butiker för att en Ida på jobbet sökte en speciell klänning. På kvällen hade vi sedan tacomiddag hemma hos oss och firade Evelina som fyller 20 år idag, och sedan iväg till Otto zutz, en nattklubb som vi tog tunnelbanan till. Det var tjockt med folk där och vi höll först inte på att komma in...

Men idag är det är dålig dag, allt känns jobbigt, jag har inget att göra och jag förstår inte hur jag ska klara 19 dagar till hära... Alla säger att jag ska passa på att njuta av Barcelona när jag är. Men det är svårt. Jag försöker göra saker osv, men saknar allt där hemma.


Ida


22 januari! friday!!

Idag var det skönaste dagen på jobbet hittills. Det var knappt nå samtal alls! Vissa pass var det kanske ett samtal på tio min. Så det blev mycket prat istället. Så himla skönt det var. Jag hann till och med sy igen hålet på mina leggins. Så idag gick dagen väldigt fort. Och efter jobbet for jag, gabriella och en annan Ida från jobbet till ett köpcentrum med tunnelbanan.
Tyvär nog så hade jag inte fått in mina pengar på mitt spanska konto idag (överförde igår). Jag vill ha mina pengar nu så jag slipper oroa mej och kan köpa/göra vad jag vill. Tänk om det har blivit något fel i överföringen? Det stod att det skulle ta en bankdag, men jag förde ju över igår och då borde jag ju ha haft igår... Nu blir jag ju orolig!

Tyvär så kommer det inga bilder för jag glömde sladden till kameran hemma, typiskt nog! Så det blir att vänta tills jag kommer hem. Om tre veckor alltså..


21 januari! en bra dag!

Jag vaknade av solen som strålade in genom fönstret!! Nää, riktigt så bra var det inte! När jag kollar ut genom mitt fönster för att se på den blåa himlen så tittar in i en gammal spansk gubbes kök. Mitt fönster är mot en annan husvägg. Så solen tittar aldrig in där, det är knappt så det kommer in något ljus...

Men när jag klev utanför dörren för dagens löptur så sken solen, UNDERBART! Min dag var räddad, typ. Men seriöst så spelar vädret stor roll för mej. Är det fint väder så blir jag oftast glad.
Löpturen gick längs hamnen här i barcelona, härligt härligt! Men formen är inte riktigt på topp... När jag kommer hem blir det hårdträning inför sommaren.
I alla fall så efteråt så tog jag och gabriella en prommis läng la rambla i solskenet upp till el cortes ingles, ett stort köpcentrum, för att köpa lite mat.

Imorgon är det fredag, sista jobb dagen för veckan! Vi jobbar dessutom förmiddag. Och efter det hade vi tänkt lite shopping, najs!

Nu ska jag bara föra över lite pengar till mitt spanska konto så jag har nå att shoppa för!
Ha de så bra!


Ida


20 januari! äntligen lite sol!

Nu har jag just kommit hem från en prommis på la rambla och i stan. Jag har kikat lite i affärer och jag blir så shoppingsugen! Men jag har ju fortfarande inga pengar. Jag hoppas att jag får mitt spanska kontokort imorgon och kan föra över pengar dit då. Vädret var äntligen bra! Eller det var i alla fall lite soligt och varmare. Jag hoppas hoppas att det håller i sig! Mitt humör blir tusen gånger bättre med bra väder.

Det börjar bli dags att fixa lite lunch innan det blir att dra till jobbet (16 dar kvar! nedräkningen har börjat!). Det blir nog pasta, korv och ägg.


Ida


19 januari!

Idag blev det en springtur i det icke så fina vädret. Jag sprang upp mot olympia stadiorna på berget och lite där omkring. Sedan blev det en skön dusch och lunch som bestod av ris och fiskpinnar. Mina måltider är väldigt enkla, pasta eller ris och så stekta korvar, fiskpinnar, tomatsås typ... Jag längtar hem till den riktiga maten!

En timme tills jobbet börjar... Kanske dags att göra sig klar...



Ida


18 januari! Nu ska jag försöka vara positivare!

Eftersom mitt visakort är stulet så kom jag ju på att jag kan ju inte boka någon resa hem... Så därför får mamma göra det åt mig imorgon. Jag som var så peppad på att boka. Aja, huvudsaken är att det blir bokat!
Längtar till alla där hemma redan! Saknar er!

Jobbet gick kasst idag, sålde bara 3 st... Jag är redan så himla less på det. Det är mycket värre än telia. Men bara 18 jobb dagar kvar! Det blir att räkna ner nu. Nu vet jag att allt jag älskar är inom räckhåll i alla fall. Inte så långt dit.
Dessutom så är vädret är kasst, de är kallt (kring 10) och det regnar. 

Nu låter jag jättenegativ om allt, att allt bara är skit. Men nu när hemresan är (snart) bokad så känns allt mycket bätte. Barcelona är verkligen en superfin stad, det finns massor att se hära. Så nu när jag bokat så kan jag börja försöka att njuta! Nu hoppas jag bara på fint väder!


 Ida


18 januari! Ska jag eller ska jag inte...?

Så skönt det var med många timmars sömn i natt, det behvövdes.
Jag sitter och kikar på resor hem nu och det blir nog att ta flyget den 12 februari. Det känns skönt att boka för då har jag ett mål. Då kan jag njuta mer av den tid jag har kvar. Och det är väl bra att ha vart borta i en hel månad ändå? Då har jag ju hunnit testa på att leva, bo och jobba här i Barcelona och jag har även sett och upplevt en hel del under tiden.

Jag är nog en sån människa som trivs att vara hemma bland sånna jag älskar och tycker om. Jag kan längta tillbaka nu efter allt de vanliga, som träna, jobba, spela innebandy, träffa alla... Men samtidigt så när jag är hemma så vill jag bort och göra något nytt.
Men jag har många år på mej att hinna göra saker och resa mera, eller hur? Och då kan jag resa med kompisar, tim, familjen osv. Nu har jag i alla fall provat det här. Jag tror det blir bra att boka hemresa. En månad är ju ändå länge att vara borta.


Ida


17 januari! söndag i Barcelona

Det känns betydligt bättre med eget rum i alla fall! Och dom jag bor med här verkar jättrevliga. Det är en svenska, ett par (tjejen från litauen, killen från colombia) och så en till tjej som jag inte träffat plus gabriella då. Dessutom ligger lägenheten nära La Rambla och jobbet så de är skönt (speciellt nu när jag tappat mitt månads metro kort).
Det som är kasst det är sängen. Jag som hade tänkt att det skulle bli så häärligt att få sova i en riktigt säng än en madrass på ett golv. Men madrassen var hård och man känner spiralerna i madrassen när man ligger i den. Så när jag vaknade imorse så hade jag typ ont i ryggen.

Söndagar i Barcelona är lite sega. Ingenting är öppet nästan, förutom typ restauranger och så. Efter en väldigt lugn förmiddag med lång sovmorgon så promenerade jag och Gabriella upp på berget till Olympia stadion. Det var bara synd att vädret var så dåligt, regn och bara tio plus grader.
Sedan har hag hunnit att vara ner på stan och till polisstationen där jag anmälde min plånbok stulen. Det tog en vääldigt lång tid. Dessutom är det så störande att typ ingen kan engelska.





Hittade en bild på internet på mitt jobb. Jag arbetar alltså i den dära "runda byggnaden", World Trade Center.


Ida


16 januari! ahh! allt är bara skit nu!

Jahapp, det kändes som bästa dagen hittills (notera kändes). Jag var ute på en väldigt härlig löptur på morgonen upp mot bergen med världens utsikt över staden. Så härligt!

Sen fixade vi nycklarna till våra rum och så tog jag och Gabriella tunnelbanan till ett stort köpcentrum med massor av affärer! Det var hur stort som helst, man gick vilse där inne typ, och det var ett väldigt trevligt ställe. Dit vill jag igen. Första affären vi gick in på, berschka, hittade jag mej en fin svart kofta som jag skulle köpa. Men när jag väl stod i kön så hittade jag inte min plånbok (!). AH!! Jag fick panik!! Tur att jag hade Gabriella som fick mej att lugna mej. Jag hade verkligen typ allt i plånboken; visakort, körkort, idkort, 25 euro, coopkort, busskort, presentkort på kicks bla, plus mitt tunnelbanekort hära som kostade 50 euro... Så jäkla jobbigt! Det förstörde min dag totalt. Mamma har i alla fall spärrat mitt visakort. På måndag ska jag fixa ett spanskt konto så då ska jag kolla om det går att ordna så jag kan föra över pengar mellan det och mitt svenska konto.

Vi tror att plånboken blev stulen på tunnelbanan. När jag klev på tunnelbanan så var det några som blockerade min väg så jag kom inte fram. Precis då var det en mobil som ramlade i backen, jag vände mej om för att se om det var min. Sen när jag vände mig tillbaka så hoppade dom av dom som hade blockerat vägen (det var även en av dom som tappat mobilen..), så vi antar att nån av dem, när jag vände mej om, snabbt stoppade ner handen i min handväska och tog plånboken..

Men det är just typiskt, just när det började att kännas bättre så händer det här. Det är inte meningen att jag ska vara hära..


Ida


16 januari! lördag

Nu ska jag ut och springa en liten tur och sen blir det dusch, mat innan stan för att betala första hyran och få nyckeln. Sen blir det att gå på stan en sväng, kolla i lite affärer osv. Synd bara att vädret är lite halvtrist... Men igår hade vi 20 plus hära! Inte så lite härligt var det! Det känns som vår.

Funderar annars på om jag ska boka flygbiljetter hem kring den 12e... Dom blir ju bara dyrare och dyrare... Och då har jag ju varit i en månnad. Det tycker jag är bra.



Ida


15 januari!

TIM <3

Jag saknar dej!

15 januari! fredag idag!

Helg imorgon. Men vad ska man hitta på då? En hel ledig dag här känns ju konstigt... Säljandet går bara bättre i alla fall. Idag ringde jag en tjej som typ ville sälja hudvårdsprodukter till mej (frågade om jag var intresserad..). Så hon började babbla på om aloe vera och allt möjligt och gav mej en hemsida och sa att jag jättegärna skulle ringa henne. Hon var i alla fall jättrevlig att prata med. (Hon köpte av mej också!) Så efter det kände jag mig glad! Sånna roliga samtal gillar jag!

Jag var förresten och kollade på rum idag och jag hittade ett som jag ska ta. Det var kanske inte så jättefint, men det hade säng, garderob och skrivbord och sen delade man kök och badrum. Det var helt okej och det kostade bara 250 euro inklusive allt då! Så skönt att få nått eget och slippa ligga på en madrass på golvet då. Jag hoppas det blir bra. Dessutom var det bara 10min gångavstånd till jobbet också. Bättre än att behöva ta tunnelbanan en timme innan man börjar jobba.


Ida


14 januari!

Jaa, dagarna ser ganska vanliga ut för mej nu. Upp tidigt, ta tunnelbanan (lyckades åka lite fel idag också! Får se om jag lyckas imorn..), jobba 9-3, sen gå en promenad, hänga lite med några från jobbet osv, hem, äta, dator osv typ.
Idag var jag ute och sprang. Vi bor jättenära bergen så sprang lite ditåt. Jag sprang lite vilse till och med, eller jag visste inte vart jag var och fick fråga efter vägen flera gånger. Jag hamnade lite annastans än vad jag hade tänkt. Men jag hittade ju hem tillslut, vilket är det viktiga! Måste bara nämna att när jag var ute och gick igår (också vid bergen) så såg jag ett vildsvin mitt på gatan (!). Lite läskigt ändå...


Ida


13 januari! ännu en dag i barca

Tredje dagen hära. Det kändes bättre idag. Första jobb dagen också då vi fick börja sälja. Och jag sålde två stycken, jippie haha! Men kul att få sälja nått i alla fall. Det bästa idag var det fina vädret! Solen lyste och det varmt ute, jag kunde gå i bara t-shirt. Men spanjorerna gick fortfarande i vinterjacka. Så efter jobber gick jag och två tjejer från jobbet en promenad längs hamnen och till ett köpcentrum och sen starbucks. Så det var härligt i alla fall!
Det dåliga var att jag kom för sent till jobbet, jag hamnade fel i tunnelbanan... Jag ska åka iväg lite tidigare imorgon.

Sen har jag gått en sväng här runt där vi bor också och kikat lite. Lägenheten ligger nära bergen typ, så jag gick en bit uppåt. Det verkar fint, men man såg inte så mycket för att det var så mörkt... Till middag blev det sen pasta och nån sorts korv. Enkelt och billigt. Dessutom blev det över så att jag har till lunch imorn, perfekt!


Ida


12 januari!

Det är tungt och jobbigt just nu... Jag vill hem. Jag saknar familjen, vännerna, allt och speciellt dej, tim! Jag kommer inte bli kvar här så länge... tråkigt nog...
Det är verkligen jobbigt att bo med människor man inte känner i en lägenhet och dela rum... Jag klarar det ett tag, men inte så länge. Dessutom är det svinkallt hära. Det är ingen värme alls på i lägenheten, jag sov med underställ, t-shirt, tjocktröja och så mjukisbyxor.



Ida


11 januari! barcelona!

Jahapp, då var man i Barcleona!
Tidig morgon imorse, klockan ringde 04.20. Men bussresan, flygresan och allt gick bra! Jag hittade och klarade mig bra faktiskt. Så när jag landade tog jag alltså taxi direkt till jobbet. Och ja, det var ju bara inroduktion idag. Men det ska väl gå bra. Det är i alla fall inte bredband och telefoni jag säljer nu så.

Jag kan ännu inte riktigt fatta att jag ska vara hära en längre tid, i flera veckor...


Ida


10 januri! helgen på bosön

I lördags vard et upp halv sex för att ta flyget till sthlm och sen vidare med buss/tunnelbana/buss/promenad (och jag kan säga att det är bland det värsta jag gjort att gå typ 1.5 km i upp-och nedförsbackar med min 28kg tunga resväska plus handväska med dator i när det är kallt och man är trött och det är snö och sans på backen att dra väskan på!!) till bosön.
Jag visste egentligen inte vad det var jag skulle på, bara att det var nått med friidrotten. Lördagen och söndagen var i alla fall fyllda av intressanta föreläsningar och diskussion, aktiviteter m.m. Det kallades ungdomstinget det som vi var på. Det var alltså en väldigt inspirerande och givande helg tyckte jag. Man blev väldigt motiverad av att göra saker. 

Så nu sitter jag i Uppsala och väntar på middagen. Sen blir det uppstigning före halv fem imorn för att ta flyget 6.40 till Barca... Nervöst... Hur ska jag klara mej?! Håll tummarna för mej att jag inte tappar bort väskorna, hittar rätt bussar osv... ;p




Ida


8 januari!

Det har vart fullt upp verkligen hela dagen idag från halv sju imorse, en stressig och jobbig dag. Jag har vart och bowlat och käkat middag med laget nu i alla fall och det var skoj och trevligt! Jag vann över Evelina!! (Bella vann totala).  Sen var det frassemat med skrovmål. Det är alltid roligt att bowla. Och när jag kommer hem, då ska vi bowla tim. Som vi gjorde första gången då jag vann över dej!

Det blev att säga hejdå till bella och evelina då. Jag har inte riktigt fattat att jag ska vara borta i flera veckor, det känns bara som en semester typ. Det är först när man ska säga hejdå som det känns så allvarligt på nått sätt... Jag hatar att säga hejdå. Snart måste jag säga hejdå till tim. Det kommer vara ännu värre. Jag känner mig mest ledsen nu och oroad...


Ida


7 januari! -33

Det är sjukt vad kallt det är! Jag höll på att förfrysa mina kinder bara på vägen till coop. Det ska bli skönt att komma till varmare trakter.

Jag och fanny har i alla fall varit duktiga och varit och simmat och bubblat i bubbelpoolen, väldigt skönt! Så nu sitter jag och njuter av en korvstroganoff som min snälla pojkvän hade gjort till mej när jag kom hem.



Ida


6 januari! vi är bra på att laga mat!

Jag och tim lagade tacospaj idag och gud så god den blev! Mums filibaba! Så nu är jag mätt och belåten och ska avsluta kvällen med nån film och sen sova tidigt och länge! Min sista sovmorgon på länge...

Igår var det myskväll hemma i svartbyn med mamma, pappa och lina! Och så tim. Med gomat och kortspel. Sen blev det ännu mera mys med Fanny och Agnes som kom förbi till lägenheten med chokladtårta och morötter och dipp. Så det blev monopol, paradise hotel och mys!


Jag börjar bli lite stressad. Jag åker till stockholm på lördag morgon och har inte packat nått! :S




4 januari! bättre sent än aldrig!

Idag har det varit en väldigt lugn och skön dag! Lång sovmorgon, en sväng på stan med fanny och sen hem till svartbyn med tim. Vi lagade en gryta som blev väldigt gor och så fick jag äntligen min julklapp! Och det var den bästa julklappen. Jag fick en ipod nano! Tack tim!




Den rosa fick jag!


Imorgon upp tidigt för jobb 7-17. Men jag kom på en väldigt bra sak, och det är att det är trettondagsafton imorgon. Vilket betyder röd dag och vilket betyder dubbel lön!!

Godnatt på er!

Om en vecka är jag i Barcelona... Lite skrämmande...


3 januari! mums!

Denna dag så har jag jobbat några timmar och vaknade därför halv sju. När jag väl kom till jobbet så insåg jag att jag var på fel ställe när jag inte hittade mitt namn på schemat. Så jag skulle egentligen befinna mej i fagernäs. Men lite svårt att ta sig dit när jag redan var försenad, det inte går några bussar och jag inte har någon bil. Så då fick dom på jobbet komma och hämta mig. Det löste sig i alla fall tillslut!


På innebandyträningen idag var jag hur slut som helst och seg i kroppen, från igår. Det var en ansträngande dag igår. Efter den så hade vi inte tid att laga nå mat så det blev SUSHI till middag!! Det kändes lite godare än pyttipanna eller korvstroganoff också. Mums vad gott det var iaf! Jag ville aldrig att den skulle ta slut. Efter det blev det efterrätt hos fanny med ost och kex! Gott det med! Och så fick jag mej en ost hem som luktade prutt :b


Ida


2 januari! floorballfigtcup

Idag steg vi upp ovanligt tidigt än vad jag gjort på länge. Före åtta var vi uppe för att åka till luleå. Floorballfight cup dära hela dagen lång, verkligen hela dagen lång. Från halv tio på morgonen till nio på kvällen var vi i sporthallen. Och vi spelade en herrans många matcher, 8 blev det sammanlagt med både semi och final. För vi tog oss till final! :) Men där förlorade tyvär "Mr blindtarm & his friends" på straffar mot nå luleålag... Synd synd... Men jag gjorde i alla fall 3 hela mål!!! Bra spelat ändå! :)

Nu blir det att se lite film och sen sova! Jobb imorn klockan sju... Uscha mej vad jobbigt...


1 januari! 2010!!!

Nytt år, nya möjlighter, nya händelser! Ett nytt toppen år får vi hoppas på!
Det började bra i alla fall. Jag åt en god nyårsmiddag med förrätt, oxfile och efterrätt hos mamma och pappa med mormor och morfar. Sen bar det av till fanny bunny i stan där vi var hon, liza, anna och jag. Vi spelade med andra ord, sjöng singstar och hade skoj. Innan tolvslaget for vi till Bodsvedjan och var där och firade in det nya året!

Idag låg jag i sängen till halv två innan jag och tim sen steg upp, duschade och bestämde oss för att vi väldigt gärna ville ha sushi. Men alla sushiställen var stängda och vi orkade inte göra egna, så istället efter många funderingar så drog vi till coop och köpte tacossaker istället. Så nu efter en underbart god måltid funderar vi på vilken av alla många filmer som går på tv som vi ska se... hm....


Hoppas ni får ett väldigt bra nytt år!



RSS 2.0