- 29 juni! boden alive med toppen väder!

Då har det vart boden alive hela helgen och det var första gången på typ tre år som jag kunde vara med. Jag har vart bortrest alla andra år. Det var en bra helg i alla fall med toppenväder, de var nästan för varmt!
 
Igår var det minst lika varmt så då for jag och bella till alder efter att jag vaknat. Jag slog nästan rekord i att sova, jag sov ända till halv ett! Men de behövdes väl. Jag tog mitt första dopp för sommaren där borta. Det trodde jag aldrig skulle hända. Det var hur kallt som helst! Men jag var bara ner och sen direkt upp.
På kvällen hjälpte jag tim att panta burkar från hans jobb på boden alive och det var inte lite burkar inte! Jag har nog aldrig sett så mycket burkar.... Synd bara att alla säckar som vi inte hann panta blev stulna under natten....


Ida

- 24 juni! toppenväder!

Det har verkligen vart superfint och jättevarmt idag, så härligt! Jag har legat ute på altanen halva dagen och bara njutit. sedan har jag hunnit en sväng till alder också, första svängen för iår. Men det blev inge bad, och inte lång stund där heller. För när vi kom så gick solenn just i moln, just typiskt! bara typ en timme efter så var det hur soligt och fint som helst igen! Jaja, de lär ju bli fler dagar på alder i sommar i alla fall, bara det är fint väder när jag är ledig så.

jag börjar jobba på måndag och ska jobba i sex veckor...och ja, nu ångrar jag det lite. Hela min sommar går ju bort, jag kommer ju inte hinna göra nått och jag kommer ju missa massa med roliga saker ju! Usch...det känns inte bra. Men men.. med tanke på att jag varken har jobb eller skola sen så kanske det inte gör så mycket...


Ida

- 21 juni! nu kanske sommaren är på väg..?

Idag har det varit riktigt varmt, eller ganska varmt i alla fall... Första dagen på den här sommaren. När det väl är fint väder så måste man ju vara ute. Jag låg först och solade på altanen och sedan följde jag med mamma och pappa med kanoten. Så härligt att paddla kanot, så lugnt och skönt! Och det var inga mygg ute på sjön!

Igårkväll var det jobb hela kvällen! På midnattsols travet i skellefteå dessutom. Sista loppet gick tolv på natten. Så underbart skönt att få åka hem då! Sista timmen gick väldigt segt och min koncentration var inte bra! Tur att jag inte hade mycke i kassan som jag behövde räkna!





Midsommar var bra också. Först var jag hemma med Tim och spelade badminton m.m och åt grillat till middag, sen blev det att följa med emelie m.fl till hampis. : )



Ida

- 18 juni!

Jag har fått jobb nu, tror jag!! Så skönt och så glad jag blev! Nu känns sommaren räddad, haha! Jag ska mest troligt få ett vikariat på hemtjänsten hela sommren ungefär. Lite jobbigt känns det, men jag tjänar ju pengar och det är ju det viktiga! På måndag blir det introduktion i alla fall.

Jag har fått någon jäkla förkylning nu så jag kan inte träna. Det känns som om jag inte har tränat ordentligt på jättelänge nu. Först turkiet, sedan allt med studenten och nu förkylning... Det som skulle gå så bra i sommar....


Ida

- 15 juni! tråkigt...

Första dagen jag vaknat upp och är ledig medan de flesta andra jobbar och vädret är dåligt...De regnar inte, men det är molnigt, inte så varmt och de kryllar av mygg ute (!). 
Jag är sjukt rastlös och har ingenting att göra, jobbigt. När man inte har nått att göra är det ju lika bra att jobba så tjänar man pengar i alla fall... Åh, kan de inte ringa om jobb nu! På lördag blir det jobb igen i alla fall, på travet. Men på travet i skellefteå.



Ida

- 14 juni! studenten säger jag bara!!

För JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! Så underbart! Och dagen med stort D var helt perfekt, det hade inte kunnat bli bättre! När jag vaknade på morgonen (före sex!!) så lyste solen! Perfekta starten. Det som var tänkt att bli regn.

Efter champagnefrukost hos Sofia och Annica så gick vi till skolan för att äta en sista måltid på skolan, den bästa måltiden någonsin. Hela dagen var verkligen hur kul som helst! Jag vill bara göra om allting. Känslan av att gå ut ut skolan på utsläppet en sista gång och känslan av att stå på flaket är obeskrivlig. Jag vill bara göra om allting en gång till! Sorgligt att allt är över och att det är slut med Sps. Bästa klassen någonsin! Kommer verkligen sakna er! Dessa år har vart så fantastiskt roliga! Tack alla som gjorde studenten så bra!



Däremot var det inte lika roligt att stiga upp för att jobba på V57 på travet nästa dag... Jag var helt slut och det var sjukt jobbigt att behöva koncentrera sig på spel och pengar. Men det ändå bra. Efter det blev det en väldigt skön och lugn mys kväll med tim! Det blev många timmars sömn också, jag tog igen mycket av min missade sömn, och sen frukost på sängen! Så härligt! (:









Underbara tjejer!



Nu är det sommarlov, eller kan de kallas sommarlov när jag inte har någon skola att komma tillbaks till? Jag kan ha sommarlov för alltid om jag vill.... Jag har i alla fall inget jobb på måndag, så ledig är jag i alla fall!

Ida

- 11 juni! det närmar sig..!

Jag kan fortfarande inte fatta att det är studenten imorgon! Men det kommer bli en toppen härlig och underbar dag! Bara vädret blir bra så kommer allt bli perfekt! Vädet idag var inte helt bra och sist jag kollade lovade dom inte så bra för imorgon... Bara att hålla tummarna då!

Imorse när jag vaknade var jag verkligen hur trött som helst, jag har aldrig varit tröttare kändes det som! Men vi fick tvinga oss upp. Jag skulle på en jobbintervju klockan tio. Hoppas nu det löser sig med jobb så jag slipper oroa mig för det. Efter det for jag hem och har hunnit baka toscakaka till imorgon och nu ska jag försöka sova så jag orkar en hel lång studenten!!



Ida

- 9 juni! studentvecka!

Balen i lördags var helt underbar, så härlig och rolig kväll. Men tur med vädret hade vi inte. Det både regnade och haglade. I efterhand kan man i alla fall skratta åt det. Allt annars kändes helt perfekt! Jag var nöjd med både klänning och frisyr och allt. Alla var så himla fina, det var så roligt att se! Stort tack till Lisa som gjorde min frisyr, det kunde inte ha blivit bättre! Tim lyckades också ta sig in, härligt nog!

Igår började studentveckan, helt otroligt att vi tar studenten om fem dagar (fyra nu)! Det känns overkligt. Så efter jag vart hos Tim och sedan på födelsedagsfika hos Sofia så for jag på sista klassrådet i mitt liv kanske till och med. På kvällen var det samhällsfest borta i degerbäcken. Jobbigt nog hade jag haft en väldans huvudvärk hela dagen och varit helt slut i kroppen. Idag känns det inte mycket bättre, jag hade fortfarande ont i huvudet när jag vaknade.... Jag får bara inte bli sjuk nu till studenten.











Ida


 


- 5 juni! bal tomorrow!

Den här veckan har gått skitsnabbt, och vad har jag egentligen gjort? Idag har jag i alla fall hunnit mycket. Jag har skjutsat pappa och lina till kallax, varit i luleå och fixat det sista inför balen, städat hela huset och tränat. Och än är hela kvällen kvar!

Och jag kan knappt tro att det är bal imorgon. Det känns fortfarande overkligt. Men så kul det ska bli! Det är bara studentbal en gång i livet. Nu håller vi alla tummarna för att det inte blir regn. Det kan vara kallt och grått och trist, bara det inte regnar!




Ida

- 2 juni! hemma!

Då var en vecka i den underbara värmen i turkiet, alanya, förbi. Borta bra men hemma bäst! Åh det finns så mycket att skriva, och vet inte vart jag ska börja... Det var en toppen resa i alla fall, så mycket kan jag säga! Någon dag när jag orkar skriva kanske jag gör det. Då kanske de kommer några bilder också.





Turkiet, Alanya 2009




RSS 2.0