- 24 maj! snart bär det av!

Om 12 timmar sitter jag på planet ner till värmen och solen! Så skönt när det regnar här i Boden nu. Men jag har ännu inte riktigt förstått att jag ska åka... Det är som det var med egypten. Jag kommer inte fatta förrän vi väl står dära. Jag ska packa klart allting snart, men jag lovar att jag kommer glömma nått.

Helgen har känns jäkligt lång, det har typ känts som söndag tre dagar nu... Både torsdag och fredag jobbade jag på nordpoolen. På torsdag till halv sju och på fredag till halv tio på kvällen. Det var riktigt långa dagar som gick väldigt segt, särskilt fredagen. Det låter kanske inte så jobbigt att vara badvärd, men jag var helt slut och matt när jag kom hem. Man blir helt slut av värmen, för det är sjukt varmt där inne. Och på fredagen hade jag en jäklig huvudvärk för att jag druckit för lite vatten.. Men men, jag har tjänat pengar i alla fall!  Hoppas jag får jobba fler gånger nu bara.
Annars så hade hänt rätt mycket annat under dessa lediga dagar också.



 Ida


- 19 maj! bus!

Det känns som onsdag idag, vet inte varför, det bara gör det. Idag har jag jobbat, 2h och tjänat 400kr. Inte illa! På torsdag blir det mer jobb dessutom! Pengar behövs alltid.

Imorgon är det förövrigt sista dagen i skolan, min sista dag på ett väldigt bra tag. Då ska historia uppgiften lämnas in, NK-uppgifterna in, jag ska hålla ett argumenterande tal i svenska C, jag ska ha muntliga nationella i spanska steg 3 och jag ska prata med matte-läraren... Allt ska bli klart innan vi far! Det känns verkligen som om kurserna tagit slut helt tvärt bara. Jag kommer inte heller få reda på nå betyg förrän de redan är satta...

Aja. I söndags kväll var vi iaf ute och skulle fixa lite grejer på skolan. Men tyvär så blev vi typ avslöjade och våran plan blev inte så lyckad som den skulle ha blivit... Men kul hade vi ändå. Det blev däremot inte mycket timmars sömn den natten, 3-4 timmar och sen upp för att skriva nationella i spanska, inte lika kul...


Ida


 


- 17 maj! Så underbart!

Dagen igår var suverän, men vad gjorde jag egentligen? Jag måstet tänka till för att komma på. Jag gick på prommis med Fanny på förmiddagen. Sen firade vi pappa som fyllde år i veckan och på kvällen då var det bio, änglar och demoner. Jag har läst boken (men det var längesen så jag kommer knappt ihåg nått..) och den var jättebra, mycket bättre än Da vinci koden, som jag både läst och sett. Filmen var i alla fall bra, men det är såklart svårt att göra film på en sån bok. Allt hinns inte med och det blir stressigt i filmen på nått sätt, det går så fort framåt. Men som sagt, den var bra! Och ännu bättre var att vi fick två biljetter av Carro till bion! Stort tack!

Vi hann se en bit av eurovision song contest också och Norges vinst! Dom (eller han!) var verkligen riktigt bra! Första gången på väldigt länge som det är någon bra som vinner tycker jag. Kul att Norge fick vinna på sin nationaldag också! Härlig kväll i alla fall!


 



Dagen idag har också varit härlig och kommer bli härlig, för än är den inte slut! Nu är det verkligen verkligen sommar på riktigt! Jag har legat ute i bikini på altanen halva dagen och så har jag cyklat till stan i bara linne och t-shirt. Kan det bli härligare än det är nu med sommar och sol och studenttider? Jag tror inte det! Nu ska man ta vara på alla dagar!!



Ida

- 16 maj! jag bara älskar och hatar trolleri!

8 dagar till turkiet!




 

Alltså, han är min idol. Så otroligt bra!


" Nu vet jag vad ni tänker, ni tänker att den där killen hade för mycket fritid när han var liten, och det är helt korrekt. Men bert jag vet vad du tänker. Du tänker att jag fuskade, och det är också helt korrekt."
Haha, så härlig han är!!

Men jag blir arg för jag vill ju veta hur han gör!!!



Ida

- 15 maj! vilken kväll! ;)

Emelie kom och hämtade mig och så for vi och solade innan vi åkte hem till henne. Där så hann vi så lite på så lång tid, tiden bara rusade iväg. Helt plötsligt var bara anna och Liza dära! Och det enda vi hade hunnit göra nästan var att duscha och äta. Våran middag var förövrigt otrolig! Det var en riktig amerikansk middag med jätte (och då menar jag verkligen riktigt stora!) hamburgare! Jag blev helt matt efter middagen!

I alla fall så for vi till Kusån sedan, men det blev ingen klassfest.
Istället blev det öråd, eller s.k klassråd. Vilket var väldigt nödvändigt och bra det med! Men det spårade ett antal ggr i våra heta diskussioner som ej får avslöjas!
Sedan bar det iväg till stan och emelie på ett billed för att fixa våra planer som vi smidit. Kvällen avslutades sedan på frasses! En väldigt intressant kväll må jag säga, en härlig fredagskväll blev det ändå! 



Ida

- 15 maj! nästan slut!

Bara en enda liten vecka kvar nu av skola! och som inte ens är en vecka! Jag kanske max har fem lektioner nästa vecka! Ah otroligt vad snabbt det gått!

Idag hade alla matte c nationella och jag var så glad att jag gjort bort mitt! Björn hade tydligen sagt att han blivit så glad när han kollat på provet för han tyckte att det var så lätt. Men det är tvärtemot vad alla som gjort det tycker! Aja, inte bara för mig det gick dåligt på nationella! Men idag är jag superglad för vädret är strålande, det är sommarvärme! Och det är fredag och helg, vilket alltid gör en glad! Sen så har jag haft eng prat med läraren (fått prata om mitt arbete för henne för hon ville höra mej prata engelska). Och vet ni vad, jag får VG i eng C!!!! Helt otroligt! Och jag förtjänar det inte egentligen! Men jag är så glad!!! Det gjorde min dag, min helg, min vecka, mitt liv mycket mycket bättre, haha!

Nu har jag nyss tränat i det härliga vädret och om en stund ska jag till emelie och sen blir det klassfest!


Jag är glad och jag älskar sommaren!


Ida

- 14 maj! blää.. :S uschusch!

Idag var det alltså nationella prov i matte D. Och ja, vad ska jag säga annat än att det aldrig har gått så dåligt på ett prov och för första gången någonsing oroar jag mig faktiskt på riktigt över att få ig... Usch så hemskt! Nu känns min dag helt kass...

Jag har sedan varit på min andra jobb interview i mitt liv, och jag hoppas bara att jag får jobbet nu! Det skulle kännas så skönt med en sak mindre att oroa sig över.. Om jag inte har fått jobb innan turkiet måste jag ju gå och grubbla på det där borta och det känns ju onödigt jobbigt... Jaja, bara att hoppas på jobb nu alltså! Och så ska jag ta tag i resten av plugget, suck..


Ida

- 13 maj! dags att börja!

Nä, nu ska jag vekrligen försöka ta tag i saker! Matteplugg nu i första hand. Jag ska samla lite motivation och sätts igång... Känns som att det kommer bli en väldigt tråkig kväll... :/




Ida

- 11 maj! sista skoldagarna nu!!!

Seriöst, det är verkligen de sista skoldaharna nu som är på ingång. Det är inte många kvar. Nästa vecka är de knappt några, och sen, ja då är det slut! Redan nu börjar det blir tommare i skåpet, böckerna lämnas in en efter en! Så skönt det känns med inget plugg! Jag börjar känna mig mindre och mindre orolig? för studententen nu. Nu börjar det bara kännas så jäkla skoj!!

Idag hade jag både spanska nationella och filosofi prov, båda gick skit, men det kändes rätt väntat... Dagen blev ändå bra och är bra. Vi vann fotbollsmatchen och är nu i final i skol fotbollscupen. Sen så känner jag mig bara glad! Även fast jag har så mycket att oroa mig för...



Inte ens två veckor kvar tills det blir värme och sol igen!!!



Ida

- 9 maj! ahhh...så klantigt!

Igår så råkade jag he sönder ett armband plus att jag råkade spärra en mobil.... Inte min dag..  :/ Nu känner jag dåligt samvete....

Dessutom är vädret urkasst! Regn och grått och trist! Det som var så underbart fint förra helgen! Idag har det därför inte hänt någonting alls. Bara slöat och tränat lite. Jag har inte ens tagit tag och gjort plugg som jag borde. Vecka 20 på ingång, sista veckan med plugg. Måste därför ta tag i och motivera mig för det sista kom är kvar. Men usch, jag har verkligen ingen lust!


Ida

- 8 maj! fridayyy!

Imorse, efter att ha haft en låång och sköön sovmorgon till halv elva, så cyklade jag till skolan. Och då tänkte jag att usch vilken meningslös dag det kommer bli! Bara sitta och lyssna på massa redovisningar hela dagen!! Men så på skolan så kom jag på att jag själv skulle redovisa också, haha! Så tur att jag for till skolan i alla fall.

Sedan så har det tydligen blivit krig mellan samhälls och natur nu, hm... Vi måste komma på nått bra att göra nu!
Efter skolan kom en extra-kille och ville ställa fråga till oss, det blev då jag och Liza som fick bli offrerna! haha. Jag babblade bara på så jag får se vad han skriver. Efter det så drog vi till luleå. Jag hittade inte så mycket, det blev en kjol i alla fall. Och så en glass!



Ida

- 6 maj! regn, regn, regn....

Det är onsdag idag, men det känns som torsdag. Det är regn och trist...

Jag har mass plugg att göra, ännu mera trist...

Kan det inte bli helg nu? Första vecka på länge som känns som om den går sakta...


Ida

- 5 maj! idrott med sps06!

Jag älskar verkligen att ha idrott med Sps06 och jag kommer sakna det så grymt mycket! Det är bland det jag kommer sakna mest. Det går verkligen inte att beskriva våra lektioner. Alla ger allt och kämpar! Våran idrottslärare säger att vi är den bästa klass han har haft att ha idrott med och att han kommer att sakna att ha oss.
Idag blev vi uppdelade på två lag och sen körde vi en massa tävlingar, stafetter, dragkamp, frisbee, bygga pyramid osv, allt på blodigaste allvar nästan. ;) Det  blev väldiga diskussioner också! haha! Men vi vann i alla fall tillslut! och nästa vecka blir att det att vinna på hinderbanan! Jag är taggad redan nu! haha! 




Ida

- 3 maj! sommarkänslor!

Jag har verkligen sommarkänslor nu! Underbart! Vi har ätit grillat fyra dagar i rad dessutom. Och grilla är verkligen .
sommar. Men det är nästan så jag börjar bli less på att grilla redan, i alla fall så vill jag inte ha grillat på ett par dagar nu. En - två gånger i veckan räcker tycker jag.
Och sen att det är så ljust så länge på kvällarna känns också så somrigt! Nu blir det ju inte mörkt förrän efter tio. Älskar varma, ljusa sommarkvällar!

Idag var det fortsättning på utbildningen och ja, trots mycket teori så gick det ändå rätt snabbt. Det dåliga är att jag inte är garanterad jobb, trots att ha spenderat en hel helg på utbildning... Aja, bara att hoppas att jag får jobba. För jag tror det skulle vara ett rätt skoj jobb. Mycket bättre än äldrevården osv.


Det enda dåliga är att jag inte alls har någon lust att sitta och plugga när det är så här fint väder! Jag måste plugga matte som jag inte fattar ett dugg av och jag har ingen motivation alls... Måste försöka samla lite motivation de här sista veckorna som är kvar av skolan.. De sista plugget på länge... Jag får tänka så att de inte blir kanske nå mer plugg på länge.



Ida

- 2 maj! usch för att dyka med docka!

Igår var det som sagt en underbar sommar dag!
Simtestet däremot var inte lika underbart. Först skulle man simma 1km och sen skulle man dyka och simma efter dockan. Jag hatar verkligen att simma/dyka efter den där jäkla dockan! Jag får panik när jag ska börja simma neråt och jag tappar luften direkt och det känns jätte obehagligt. Sen när man väl kommit upp till ytan med den och inte har nå luft och känner sig yr osv så ska man bogsera den tillbaka också... Mina ben skakade när jag var klar med det!

Efter det så blev det i alla fall en skön promenad med emelie och fanny in till stan där vi sedan satt och solade med agnes och jossan. Underbart skönt! Det kändes verkligen som sommar!

Sedan en lugn och skön kväll med filmmys! Nu kom jag på att jag måste till stan och lämna tillbaka filmen vi hyrde.. Det var en konstig film btw.. En spansk film, så kanske inte så förvånande i och för sig...Annars idag så har det varit utbildning på Nordpoolen hela dagen lång. Så nu är jag helt slut... Vi fick simma idag också, bogsera varandra och sen dyka efter dockan IGEN!!!! Och massa livräddning. Imorgon blir det bara teori, tråkigt nog.. Jag hade nästan kunnat dyka efter dockan imorn också bara jag slipper teori i sju timmar! Men dykning efter docka är en mardröm för mig...



Ida

- 1 maj! valborgs!

Jag kan knappt tro att det redan är första maj! Helt otroligt för nyss var det första mars ju... Vart tar veckorna vägen? Den här våren har ju bara försvunnit! Nu är det bara tre veckor kvar i skolan som sagt... Känns ja, hur känns det? Igår kom vi på världens bästa sak vi ska göra på studenten med klassen! Åh jag blir helt taggad när jag tänker på det!

Det känns iaf som att det är maj och sommar, svinvarmt och härligt väder ute nu! Jag hoppas de håller i sig hela maj, sen när vi far till Turkiet kan det få bli sämre.. hehe.. ;b

Igår var det valborgs och vädret var toppen även då! Det började med skola där jag hade både historia redovisning och svenska tal, båda sakerna skrev jag klart sent på kvällen innan... Jag borde vara lite mera engagerad nu de sista veckorna som är kvar, men ja, det är svårt. Det gick ändå hyffsat bra. Fast jag inte tyckte att jag alls pratade snabbt på talet så gick det ändå fort vissa bitar.
På kvällen blev det grillning hos Fanny innan vi drog in till stan. Och ja, det var en härlig kväll, maten blev riktigt god dessutom!




Nu måste jag snart iväg och göra ett simtest på badet... Känns lite jobbigt, men skönt när jag gjort bort det!


Ida







 


RSS 2.0