30 juni!

Usch vad hemskt det var att duscha! Mitt hår var ett enda trassel. Jag fick ta massa balsam och inpackning och reda ut de med fingrarna för att få ut det. Så skönt det skulle vara att bara klippa av allt! Gud vad lätt killar har det...




30 juni!

Jag kom nyss hem från sävast från att ha sprungit terrängserien. Jag tappade all motivation till att springa mitt under loppet, jag funderade tom på att vända om och ta kortaste vägen tillbaka.Trots det var tiden ändå lite bättre än sist. Men det var ändå ett skitlopp. Sen började det regna på slutet och det kommer väl regna hela natten också. Och morgondagen om det är otur.

Jaja, annars har det varit jobb och fika hos evelina idag. Imorgon missar jag eclipse på bion för jobb på travet. Mina kompisar får klara sig utan mej. Jag får se den någon annan dag istället. Jag måste i alla fall se den med nån som kan förklara för mej, haha.






29 juni!

Nu har klockan äntligen blivit över sex så jag kan dra iväg på innebandyträningen. Jag har haft så tråkigt sen jag slutade jobba och bara gått runt och väntat. Men nu ska jag alltså iväg! Skönt. Ha en trevlig kväll! ;b



Ida


28 juni!

 




Saknar alla promenadera jag gick med dej, nu har jag ingen liten hund att gå med. Jag saknar någon som kommer och möter en i hallen när man kommer hem. Jag saknar din egna vilja.

 

 


Ida


27 juni!

Tråkigt nog hade jag ingen kamera med mej på midsommar. Tur att fannys partykamera alltid finns med och liza hade sin kamera.


En bild lånad av Liza i alla fall. Så himla somrigt med flaggan, blåa himlen, värmen och barfota i gräset. Kan det inte fortsätta vara sommarväder?





Ida


27 juni!

Det kändes som söndag hela dagen igår så det känns fel med söndag igen.

Midsommarafton var väldigt bra, eller det började inte så bra. Jag försov mej, vaknade 7.29 och började jobba halv åtta... Jag som verkligen aldrig försover mej! Men det gick bra ändå. Efter jobbet bar det iväg till Liza där vi grillade (och jag som typ aldrig har grillat kött förut.. men mina fläskfile bitar blev ändå rätt så bra). Det var så himla bra väder så det kunde inte annat än bli bra allt. Kvällen fortsatte sedan i en stuga lite utanför unbyn.


Igår var det väldigt lugnt fram tills jag for till skellefte för att jobba på midnattstravet. Och gud vad kvällen var lång. Det var lycka när sista loppet gått och man fick stänga kassan. Men toppen med lite extrapengar.


Ida


24 juni!

Idag har det vart en väldigt skön dag med morgonträning i solen på banan, första gången för iår förrsten. Gud vad jag kommer ha träningsvärk imorgon i vaderna efter att ha sprungit med spikskorna! Sedan en liten vända på stan där jag köpte nytt torrschampoo bl.a.

Och idag har jag räddat liv! På väg hem från jobbet såg jag precis katten, som bor i ett av husen på jobbet, att "leka" med en mus. Usch vad hemskt! Så jag och en annan på jobbet gick och skrämde bort katten och bärde iväg musen en bit bort i en skogsdunge. Jag gillar inte när katterna tar möss och råttor och allt vad det är. Om jag skaffar katt någon gång får det bli en snäll inomhuskatt!


Nu ska jag äta lite kvällsfika och tagga för jobb till 17 imorgon och sedan midsommarfirande!


Ida


Planer!

Just nu sitter jag (Anna Jönsson) framför datorn och filosoferar! Emelie ligger och latar sig samtidigt som hon kör med lilla Ida... Här händer det inte speciellt mycket, men det är kanske för att vi befinner oss på fel sida om älven, på rätt sida har man alltid något att göra!

Idag har vi (Emelie Lahti) kontaterat att Ida inte ska bli massör, hör bara en massa klagomål! Det verkar dock finnas utvecklingsmöjligheter hos Ida! Dock inte nu, då hon försöker dra ut Emelies kropp för att hon ska bli några centimeter längre! Illa!

Annars har väl kvällen till mesta del handlat om planer inför framtiden, vet dock inte om man blir klokare av att fundera på det. En del funderingar ligger kring resandet i Sydamerika, studier och jobb, alltså samlar vi in en massa vuxenpoäng!

Midsommar närmar sig med stormsteg och vi kommer att befinna oss på rätt sida om älven! Vi hoppas på bra väder, trevligt sällskap och lagom mängd dricka...


Anna


23 juni!

Äntligen lite bättre väder! Idag har man kunnat haft bara linne och shorts, så skönt! Lite sommarkänsla.
Min lediga dag idag och jag sov till halv elva. Sedan bara tagit det lugn, legat ute i solen, lagat mat, spelat tennis, sprungit runt träsket och njutit av att haft huset för mej själv. Det är bland det härligaste som finns att att vara ensam hemma i huset och ha tillgång till bilen.

Nä nu ska jag inte sitta här mera utan hoppa in i duschen och käka nått innan Emelie och Anna kommer hit!



Ida


22 juni!

Nu drar jag ut och springer, jag har inget annat bättre för mej så. Jag börjar först jobba klockan fem och jobbar kväll. Jag gillar att jobba kväll, lättare att jobba kväll än dag och så får man sovmorgon.


Igår var det myskväll hos fanny med kladdkaka och film. Liza hade hyrt hatchi (tror jag att den hette). Den handlade om en man som hittade en hundvalp och tog hand om den. När han sedan dog så fortsatte hunden, Hatchi, att vänta på sin husse vid tågstationen, för att han skulle komma hem efter jobbet,  varje dag som han hade gjort när han levde. Han väntade i tio år tills han själv dog. Hunden var så otroligt söt och jag tyckte så synd om den. Det var faktiskt en sann historia. Men annars var filmen ganska så långtråkig.



Ida


22 juni!






21 juni!

Allt går verkligen som en bergodalbana, ena stunden är allt bra och andra stunden är allt tvärtom. Upp och ner verkligen... Kan det inte bara vara jämnt hela tiden?


Idag har var första dagen på schemat. Halvdag till 12. Så vad jag ska göra nu det är frågan... Egenligen har jag inget att skriva så jag förstår inte varför jag skriver hära.. hm...




19 juni!

Idag har det verkligen varit trav hela dagen. Först lunchtrav och sedan V75, bara en paus mellan för att åka hem och äta. Men dagen har gått riktigt snabbt, det har rullat på bra och varit mycket att göra. Lite läskigt bara att ha så mycket pengar i kassan som man har under kvällen. Nästa lördag blir det V75 i skellefte. Jag blir själv sugen på att spela och vinna förstås! Men jag skulle vara för feg för att våga satsa. Lika bra att spara pengarna, så har man inte förlorat nått, haha.

Jag hann se lite av Victoria och Daniels bröllop när jag var hemma på middag. Och jag blir så glad av att se dom så lyckliga och kära. Det var så fint allt. Jag tyckte i alla fall det var riktigt roligt med bröllopet. Hoppas det kommer ett litet prinsess barn snart! Jag blir sugen på att själv gifta mig när jag ser dom.





Ida


18 juni!





18 juni!

Lunchtrav idag och imorgon trav från 12 på dagen till 12 på natten, typ. Det var ovanligt mycket folk idag på lunchtravet och bra fart, så dagen gick snabbt. Bra uppvärmning för morgondagen. Kom och spela hos mej imorn!

Idag fick jag schemat förresten för sommare. Jag har inte orkat kolla så noga, men det ser rätt bra ut faktiskt. Men jag jobbar ju inte heltid heller så det är lite lugnare.

Jaja, denna fredagskväll sitter jag hemma själv och äter lite kladdkaka och lördagkvällen spenderas med jobb... Rolig helg. ;b




17 juni!

Varenda kväll när jag ska sova tycker jag mig höra mygg! Det där myggsurret ni vet. Så då får jag alltid tända lampan och gå på myggjakt. Jag tror jag inbillar mej det där surret ibland också. Mygg alltså, det är verkligen det värsta med sommaren.


Idag blev det luleå på min lediga dag med Linnea. Jag tog bussen dit och mötte upp henne och så gick vi runt lite och kikade och tog en fika på slutet. Gud vad länge sen det måste vara sen jag var i lule, dom har ju gjort om överallt typ! Gina har ju bytt lokaler och blivit skitstort. Jag fick nästan panik för att jag inte hittade något jag ville ha. Man kan ju inte åka till lule och komma hem tomhänt, det känns lite onödigt... Men jag köpte tillslut en klänning och ett par skor. Och så fikat! :)

Nu ska jag ladda för travjobb imorn (och travjobb hela lördagen för den delen).


Ida


16 juni!

Nu har halva juni gått. Och snart halva 2010, shit alltså. Det som började nyss ju... Sjukt vad fort det går. Det får inte gå så fort.


Ikväll ska det bli en tidigkväll, det ska jag i alla fall försöka med. Det har blivit alldeles för dåligt med sömn. Så jag ska hoppa i duschen, göra lite kvällsfika och kanske se vänner? Det låter väl inte helt fel?
Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt!! Frågan är bara vad jag ska passa på att göra annat än att ta en sovmorgon?



Ida


15 juni!

Åh imorgon är det jobb, men jag orkar inte jobba! Varför har jag så svårt att säga nej när det ringer!?! Och jag har ångest för att jag börjar på mitt schema på måndag och mina åtta veckor av sommarjobb börjar. Jag vill inte... Dessutom så har jag ännu inte fått mitt schema så jag vet inte ens hur jag jobbar. Snälla, säg att det åtminstone blir bra. Just nu finns det inget jag kan se framemot efter allt jobb, därför känns allt jobb extra jobbigt och omotiverande. Jag ska verkligen försöka komma iväg på nån sista minuten eller så.

Jag kom i alla fall nyss hem från en trevlig tjejkväll hos Sofia i deras nya snygga lägenhet. Jag blir så sugen jag med på att fixa till och inreda en egen lägenhet. Men det lär ju inte hända förrän om många år. Det är ju inte precis så man kommer vilja lägga ner mycket tid och pengar på att fixa till en studentlägenhet som kanske blir mitt nästa boende...

Aja, godnatt nu! Jag ska försöka sova och inte tänka så mycket, men det är svårt.


Ida


13 juni!

Igår så var det först avskedskväll hos Lina bylund som åker till vimmerby över hela sommaren och jobbar och sedan så for vi på farmen, Festkväll med Brolle. Så tråkigt att hon åker, men sommaren är kort. Kvällen var i alla fall riktigt bra, den började bra och fortsatte riktigt bra. Och det bästa av allt att Emelie var där!! Liza frågar mej helt plötsligt under kvällen om jag träffat Emelie än. Jag tror aldrig jag blivit så chockad och förvånad och sen glad när jag träffade henne! Det gjorde min kväll så bra! Vilken överraskning! Jag trodde inte hon skulle komma till Boden förrän idag.







Idag har dagen varit väldigt lugn. Jag sov till tolv och gjorde i princip ingenting fram tills jag började jobba klockan fyra. Så nu tänkte jag ta en lugn kväll. Jag är fortfarande inte frisk, känner av i halsen fortfarande...






 


10 juni!

För ett år sedan så var vi bland myggen i unbyn och klädde våran väldigt fina vagn. Den var försenad så det blev en lång kväll med bokbål, varmkorv m.m.

Imorgon blir att åka ner till stan och se alla 91:or (och några 90:or ;b) ta studenten. Åh vad jag jag önskar jag fick göra om den dagen! Otroligt underbar dag! 
Imorgon när alla andra är ute och festar och firar så ska jag jobba kväll till halv tio, duktigt av mej tycker jag faktiskt.





Nu ska jag krypa i sängs så jag orkar upp imorgon och hoppas på att sömnen tar bort min förkylning eller vad det nu är jag har! Känns som att jag har haft feber idag till och med.... Inte bra inte...




9 juni!

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag hade ont i halsen imorse när jag vaknade och jag har vart seg och hängig och konstig i kroppen hela dagen. När jag kom hem från jobbet sov jag tills dom väckte mej för mat. Jag skulle vilja gå och lägga mej igen men då är risken stor att jag inte kan somna ikväll...

Jag vet inte vad jag ska hitta på resten av kvällen, jag hade ju tänkt träna men det känns tungt som det är nu. Förresten så fick jag tillbaka på skatten idag, bra på kontot! Nu skulle en resa sitta väldigt fint...



Ida



7 juni!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu. Det är måndag och ny vecka, ingen speciell vecka för mej men för alla som tar studenten. Åh, vad jag önskade att jag fick göra om studenten!  Det var härliga tider.
Nu ser jag framemot riktigt sommarväder, kan det inte komma snart? Och så helgen, då alla kommer hem. Och western farm. Och att tjäna lite pengar.  Jag önskar jag kunde ta nån sista minuten under sommaren också, någon som vill hänga med? ;p


Nu har jag nyss tränat och ska duscha, äta och sen dra vidare för kvällsjobb.










4 juni!

Tidig morgon. Tidning som aldrig kom. Jobb. Kedja som hoppar på cykeln. Begravning. Tårar. Storm.


Så ser min fredag ut.







3 maj! Min Rosita <3








1 juni 2001 - 3 juni 2010

Saknar dej, Min Rosita! Lilla Rottan... <3



2 juni! Lite bra saker i alla fall

Bra saker är
- att Anna och agnes kommer hem om 8 dagar och Emelie kommer hem om 10 dagar, det blir en massa skoj då hoppas jag.
- att Linnea mest troligt inte åker till Norge och blir kvar i Boden med oss.
- att jag faktiskt känner mej ovanligt brun för att vara mej och för att vara början av juni och inte varit utomlands.
- att jag var på orientering igår och det var roligt, och det känns som om jag kommer fortsätta vara på orienteringsträningar så ofta jag kan.
- att jag har vänner säsong 3-10 på min hårddisk (tack Anna!).





Efter 5 timmars sömn förra natten, jobb och terrängtävling i Sävast så borde jag ta en tidig kväll om jag ska orka med att stiga upp halv sju för jobb till fem...


Update 1: Haha, såg nu att jag råkat skriva 3 maj istället för 3 juni... Men nu är det fixat!
Update 2: Och idag (torsdag) ser jag att jag råkat skriva 3 istället för 2... Gud vad jag var vimsig igår..



Kan inte allt bara lösa sig..?

Ida


2 juni!

Jag har jobbat i två dagar nu, det känns riktigt bra att få jobba. Det har ju inte blivit så mycket på sistone. Vissa saker hade kunnat vara bättre.

Sjukt att det redan är juni förresten, det går för fort.



Ida


RSS 2.0