- 24 augusti! Dubbla slut!

Då var OS slut för denna gång, lite sorgligt faktiskt. För det är ju inte som vilken tävling som helst. Det är ju hela fyra år tills nästa OS, OS 2012 London. Inte lika exotiskt som Peking precis. Dom fyra åren kommer iaf gå snabbt, och tänk då är jag nästan 22 år, lite skrämmande faktiskt... Men nyss var det ju faktiskt OS i Athen, ingen glömmer väl den där dagen när både Holm och Olsson tog guld, båda inom någon timme!
Iår har det inte riktigt varit nått sånt ögonblick för Sverige, inte inom friidrotten iaf. Ingen presterade riktigt på sin egen nivå. Men sånt händer ibland. Dom försökte och det är det viktigaste.
Sverige var sämst av det nordiska länderna, och det är lite tragiskt... Fast man ska väl egentligen inte jämföra... Sverige hade kunnat vara bättre och hade många medaljchanser - ibland går det bara inte vägen. Idrotten överraskar alltid!
Vi fick trots allt några oväntade medaljer och sånt är alltid kul! Synd att det som hände Ara, men han fick rätt tills slut - och det är jag glad för!
Och det fanns många härliga ögonblick i Peking, även om det kanske inte var för Sverigs del alltid. Men Bolt och Phelps, vad ska man säga om dom? Så otroligt!

 
 


OS är något alldeles särskilt, någonting att längta till! Man ska vara stolt över att få representera Sverige i de olympiska spelen, det är en ära! Vi får hoppas att det går bättre i London!


Och som sagt så är detta sista sommarlovsdagen, sista sommarlovsdagen för alltid! Det är också sorligt..


Ida

Kommentarer
Postat av: Robin

Hoppas att du hunnit njuta tillräckligt, och att du tar vara på tiden som är kvar, för den kommer aldrig någonsin att komma tillbaka. Snart har du hela livet framför dig, då du får göra precis vad du vill. Det är frihet! :)

2008-08-24 @ 21:06:28
URL: http://rsvedling.blogg.se/
Postat av: Evelina

Joo det är ganska härligt faktiskt : ) haha, jag vet, allt är så nytt, det känns lite konstigt när man tänker på att det här ska vara hemma i ett helt år ; ) Hur var första skoldagen?? :P <33

2008-08-25 @ 03:05:27
URL: http://evelina90.blogg.se/
Postat av: Evelina

Eller justja, du ligger nog (förhoppningsvis) och sover nu : ) Jag däremot har varit uppe ett tag och ätit frukost och allt... MEn ändå, du lär juinte se den där frågan förrän efter skolan : ) <333

2008-08-25 @ 03:06:57
URL: http://evelina90.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0