- 27 oktober! första dan på lovet...

Okej, jag vet att de är den 28e idag, men jag eftersom jag inte orkade skriva igår så skriver jag idag, fast om den 27e. haha, jag är lite krånglig, men aja!
Födelsedagen var bra, det blev mkt fika, god mat, presenter osv. Också blev det UNO-spelade med vår systersbarn som är fyra år, och jag kom sist alla gångerna. Ibland har man helt enkelt inte tur...
Men iaf, nu är jag 18! Jag har inte riktigt vant mig vid att säga det än.  

Igår däremot så var det en lugn första dag på lovet. Vädret var inte det bästa, dimmigt och grått. Så man var inte så sugen på att göra så mycket. Vi for iaf till dollarstore på förmiddagen. Det var ett bra tag sen jag var där, så jag hittade lite småsaker. Som tur var så hade vi mormor och morfar med oss så dom betalade en del. :)
Sen blev det träning, tårtbakning och bara mys resten av dagen.
Imorrn (idag faktiskt, men eftersom jag skriver att det är den 27e så måste jag ju skriva imorrn...haha) så ska vi till Piteå!!! Vi skulle ju ha åkt dit förra onsdagen, men då blev det inte av... Men nu blir det och det ska bli riktigt skoj! Och på kvällen blir det fika och tårta hos mig. Mycket som händer imorrn, härligt härligt! Därför som jag är uppe så tidigt idag..



Ida

Kommentarer
Postat av: bella

vad krävs för att komma in på chalmers då? visst är det arkitekt du tänkt dig ? ;b <33

2008-10-28 @ 15:28:31
URL: http://isabellestattin.blogg.se/
Postat av: Evelina

haha, joo det var ganska härligt ;) En blue sky är ju inte något man är van att förknippa med Beijing :P (inte för att den kommer vara kvar så länge, men ändå:Phaha)

Okeej det låter ju bra då ;) Vad händer nu resten av lovet då? Försöker du komma till datorn nå, så vi kan snacka lite på msn? Nu när du har lov :P haha <333

2008-10-28 @ 16:21:24
URL: http://evelina90.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är utmanad! Läs min blogg så förstår du :)

2008-10-28 @ 21:32:12
URL: http://bleedsnomore.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej godis! vill du ha fina och mjuka läppar

som luktar sommar? kika i min blogg då :)

2008-10-28 @ 22:54:12
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Rikard

Hehe man kan inte orka blogga varje dag, det gör inte jag heller. Sen beror det ju helt på hur stor tillgång man har till dator också! :)

2008-10-28 @ 23:03:14
URL: http://rikardandreas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0