- 14 September! Pluggdag idag...

Söndagar är en sån där typisk pluggdag, särskilt när det är en sån här grå och trist dag som det är idag. Men det är nog många som passar på att göra läxorna på veckans sista dag.
I alla fall så blev det en rätt så lång sovmorgon och sedan en liten promenad för att vakna upp och få frisk luft. Så nu sitter jag här och försöker skriva mitt pm till mitt svenska "tal" imorgon. Hjälp vad jag är oförberedd! Varför började jag så sent med det? Jag måste hinna lära mig det utantill dessutom.. :S Jag kan bara hoppas på att jag slipper göra imorgon. Den turen kan jag faktiskt ha, vem vet!

Sen borde jag hinna göra lite matte och kanske lite spanska också, det ser inte kul ut det här... Neej, nu måste jag verkligen fortsätta, men fantasin och ideerna har svikit mig nu, haha.



- Rosita, förra hösten!


Förresten så hoppade Holm sin sista tävling igår i Stuttgart. En av Sveriges största idrottares karriär är slut. Killen som trots sin längd vunnit tävling efter tävling och vann OS-guld i Aten. Frågan som alltid kommer komma, vem var störst Holm eller Sjöberg?
 Nu blir han iaf en "vanlig person". Så konstigt det måste kännas för han. Det enda liv han känner till är höjdhoppslivet, en sån stor förändring det blir för honom. Men jag läste att nu ska han satsa på nya mål, kanske tar han och börjar spela fotboll igen eller så har han som mål att springa Lidingöloppet. Jag beundrar de killen i alla fall!





Ida

Kommentarer
Postat av: Jenny

mm hihi:) såå underart söt hund!!

2008-09-14 @ 14:58:56
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

om jag nån gång skaffar hund så ska de va en sån där luddig! haha:)

2008-09-14 @ 15:00:34
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

haha jag förstår det!:)

2008-09-14 @ 15:14:09
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: HELENAAS

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=810

2008-09-14 @ 15:19:10
URL: http://helenaas.se
Postat av: emelie

nej vilken söt hund och fin bild :D

2008-09-14 @ 17:04:28
URL: http://emelieberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0