- 6 september! Finfin höstdag!

Imorse blev jag väckt vid halv åtta och så for vi iväg till Luleå på en terräntävling. Först höll vi inte på att komma iväg för att det blev en massa tjafs.. Men tillslut löste det sig som alltid, som tur var.
Jag var tung i kroppen sen i veckan, men jag kände ingeting i vaden när jag sprang faktiskt! Bara litegrann på uppvärmningen. Det var 7,5km iaf och det gick väl helt okej, inte så bra som det kunde ha gått. Vädret var på topp trots allt! :) Jättehärlig höstdag, perfekt verkligen! Så nu kom vi nyss hem efter att ha varit på Team Sportia och handlat upp mitt presentkort dära. Jag övningskörde hem också mer än halva bilen. Lite tråkigt att köra på sån väg, händer inte så mycket. Man kör bara i samma fart hela tiden och inget nytt händer. Fast det är väl bra träning att köra i lite snabbare fart. Fast det är kanske inte vad jag behöver, jag har ju svårt att köra sakta, haha. :)  
Nu blir det iaf duschen och sedan måste jag ut en till sväng i det underbart fina vädret och solen. Om det hade varit sommar hade jag viljat fara och bada!

 


Ida

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: vem vill inte!? ;D

2008-09-06 @ 18:00:08
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: gick inte alls bra men jag är nöjd ivf! hahaha.



kram!

2008-09-06 @ 18:53:04
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Matilda

läs mitt inlägg! tror du jag kommer till OS? :)

2008-09-07 @ 00:18:37
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Robin

Du får be några älgar och rådjur vandra över vägen ;)

2008-09-07 @ 12:28:42
URL: http://rsvedling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0