2 oktober! Oi!

Det hander hela tiden nagonting har i Brasilien!

I torsdags nar vi lag pa stranden sa kom det fram en reporter och en kille med filmkamera till oss. De borjade filma och intervjua mej pa Portugisiska och jag fattade ingenting sa jag sa bara "no comprendo" (jag forstar inte). Sedan filmade dom Cecilia som lag bredvid mej och alla runt omkring bara skrattade at oss (!). Sa nu ar vi kandisar i Brasiliansk tv, haha! ;p

Tva ganger, efter varandra, nar vi varit pavag att ta bussen till Pelourinho sa har det kommit samma taxichaffor och tagit upp oss. Det roliga ar att han ar sa speciell och rolig, han forstar inge engelska utan snackar bara en massa portugisiska och skrattar hela tiden at oss och vi skrattar at han!

Det ar val har i Brasilien. Sa nar man var lagomt less pa allt infor valet hemma i Sverige och sa kommer man hit och har ar det mycket varre. Har hanger de afficher, skyltar osv overallt och dom aker runt med bilar som spelar musik for de olika partierna. Idag smallde de en massa smallare och fyrverkerier dessutom. Valet ar forovrigt imorgon, 3 oktober.



Lite update har ifran Salvador. Idag har det varit en slodag med lite chill pa stranden, springtur och atit acaraje (brasiliansk snabbmatratt typ) i solnedgangen vid fyren hara. Och nu ikvall har jag och Fanny avnjutit en acai (som tydligen ska vara ett av varldens nyttigaste bar) med banan och granola och vandrat runt i ett shoppingcenter.

Imorgon bar det av tidigt till Praia do Forto, en riktigt fin strand har vi hort.

Acaraje

Acai


Ciao!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0