6 november! massor att göra

Jag fick lite panik när jag vaknade och såg att klockan var tolv. Jag var redan stressad igår över hur mycket jag hade att göra idag och nu fick jag alltså ännu mindre tid. Men jag behövde nog dom tio timmarna i sömn så det var väl bra att jag fick sova ut. Just nu stressar jag i mig lite gröt för att sedan gå till skolan och göra bis med gruppen. Jag har fått gjort lite (ytterst lite) matte så jag hoppas vi är effektiva med bisen så jag hinner med mera matte. Eller rättare sagt, jag måste hinna med mera matte.
Jag som inte var med på kepsning och fest efter amajsing race för att jag skulle vara pigg idag och hinna med allt. Men ändå skönt att det blev en lugn kväll igår. Amajsing race var väldigt skoj! Mitt lag kom 3a (enligt oss), men jobbigt! Om jag hade vetat bättre, hade jag ju tagit på mej träningskläder.
Det gick ut på att man fick en lapp med en ledtråd till första stället man skulle till, sedan var det en uppgift där som man skulle klara innan man fick nästa ledtråd till nästa ställe. Det gällde alltså att vara snabbast. Så det blev en hel spring mellan varje ställe. Jag har dessutom åkt brödback nedför trapporna till konstmuseet (det resulterade i ont i svanskotan och ryggen idag) och prövat åka segway (sjukt skoj, men sjukt svårt! Om någon tycker jag är dålig bilförare så är det ingenting jämfört med mej som segwayförare. Jag höll på att köra in i en väg och fick tillslut en egen bana att köra efter). Ja, som ni hör så det typisk Ida aktivitet med amajsing race. Jag har aldrig sett tv-programmet men jag hade nog bra gärna velat vara med i riktiga ändå.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0