12 februari! gasque premiären

Igår när jag skrev var jag rätt negativ. Jag hade faktiskt sjukt kul igår framförallt. Både sittningen och eftersläppet var hur kul som helst och timmarna bara rann iväg. Även fast två personer, vår ordförande och matansvarige, var sjuka så fixade vi det trots en del kaos och stress. Bland annat så så kommer vi på vid lunchtid när vi sitter och förebereder efterrätterna att vi inte sett till några toast eller något av de andra till förrätten. Så då var det bara att snabbt fara och handla de som dom glömt att handla i torsdags. Sedan en haltimme innan sittningen ska börja upptäcker vi att vi inte har någon laktos eller vegetarisk förrätt (!). Panik. Men det löste sig det också.
Under kvällen sen gick vi runt i garderoben, släppet, baren och på plock. Det var då man insåg varför man valt att gå med i V6. Även fast det finns tråkiga saker som städningen efteråt så väger ändå de bra sakerna upp det. Nästa gång kommer vi garanterat inte att städa till klockan nio på morgonen heller.
Det var många som kom fram och sa att de var nöjda och att kvällen varit riktigt bra. De berömde oss även för att vi jobbat så bra. Det värmer och gör att man blir riktigt glad. Det är lycka att känna att man lyckats med ett arrangemang.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0