1 maj! CM-vinnare!!!

Det var en helt otroligt grym dag/kväll/natt igår! Som ni kanske förstått så vann vi, VI-sex, CM, Chalmers mästerskapen i fest!! Numera är vi mästare i sex 2012! (Chalmers språk)
Det gick ett rykte om att vi hade vunnit under kvällen men vi vågade inte riktigt tro på det och vara riktigt glada förrän vi visste att det var säkert. Efter Den svenska björnstammen hade spelat så presenterade de första-, andra- och tredjeplatsen. Tredjeplatsens motivering passade in på oss också så det var sjukt nervös att stå där och vänta på resultatet. Det var en sån otroligt underbar och skön känsla när vi ropades ut som vinnare! Alla timmar och allt slit och jobb som vi lagt ner känns nu så värt det.
Dessutom tog V-sektionen hem de övriga priserna också, fyra av fyra priser. Bästa vagn, bästa tekniska lösning och bästa lösnummer under cortegen. Bästa vagn var för övrigt den vagn jag "byggde" på, men eftersom jag inte byggde eller var med på själva cortegen så tar jag inte åt mej någon ära där. Idag är man stolt att vara V:are i alla fall! Efter att festU stängt så firade vi med snaps och champange i snusket.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0